Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlCapitano
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlCapitano » 10 avg 2016, 17:21

[youtube][/youtube]
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 avg 2016, 17:53

Se #Zaza accetta il #Wolfsburg la Juve ha già deciso chi far arrivare: @Cuadrado.
Ako Zaza ode odlučili smo već zamijeniti ga Cuadradom. Nije mi jasno kako bi to Conte prihvatio, ali eto, ja bih bio presretan kad bi došao. On i Pjaca po krilima u 4-3-3 :thumbup:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 avg 2016, 17:56

slika

Isla plaćen 4 miliona, a zaradili smo 0.7m po ovome. Treba pitati GdS koliko smo njegovom agentu uplatili.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 avg 2016, 17:59

IlCapitano je napisao/la:
Se #Zaza accetta il #Wolfsburg la Juve ha già deciso chi far arrivare: @Cuadrado.
Ako Zaza ode odlučili smo već zamijeniti ga Cuadradom. Nije mi jasno kako bi to Conte prihvatio, ali eto, ja bih bio presretan kad bi došao. On i Pjaca po krilima u 4-3-3 :thumbup:
Pa mislim da se tu Conte ne pita mnogo, covjek jos drzi sliku Juventusa i bukvlano obozava da igra za Juventus. Sto se mene tice, to je super zamjena, iz vise razloga, takticki nam otvaram mnogo opcija, a mene najvise raduje ova da bi mogli u mnogo situacija prelaziti na 4-3-3 sa Pjacom lijevo i Juanom desno ili 4-2-3-1 itd itd !
Max Allegri

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 10 avg 2016, 18:30

Kakav je Lemina inace, ja sto sam ga malo gledao dobio sam dojam da je fizicki jako dobar, tehnicki takodjer, samo ne znam jel dovoljno konstantan i jel ima problema sa ozljedama, kakvi su vasi utisci?

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 10 avg 2016, 18:49

Furymaker je napisao/la:Kakav je Lemina inace, ja sto sam ga malo gledao dobio sam dojam da je fizicki jako dobar, tehnicki takodjer, samo ne znam jel dovoljno konstantan i jel ima problema sa ozljedama, kakvi su vasi utisci?
Ja sam mu advokat ovdje. :mrgreen:
Jako dobar igrač, imao je problema s koljenima lani, ali s malim brojem mečeva je natjerao klub da ga otkupi što će reći da su vidjeli što i ja.
Ima visok prag, rekao bih da ni on nije svjestan toga, s pravom minutažom, taktičkim napretkom (to mu je najveća mana za sada) i agresivom, po meni može bez problema biti prvotimac dugo godina. Tehnički jako dobar, mekan pas, dobar karakter. Bit će bitno da ima bolju minutažu, a vjerujem da će je i imati jer može igrati i registu i tog BTB veznjaka gdje će ga Max više koristiti. Možda su moje želje, ali uz napredak s aspekta agresive i taktike, a tehnički je već jako dobar, vidim neku sličnost s Vidalom.
[youtube][/youtube]
:thumbup:
slika
slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 10 avg 2016, 19:14

:lol:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 10 avg 2016, 19:20

Gefufna je napisao/la::lol:
:stop:

#MaxOUT

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 10 avg 2016, 19:30

Furymaker je napisao/la:Kakav je Lemina inace, ja sto sam ga malo gledao dobio sam dojam da je fizicki jako dobar, tehnicki takodjer, samo ne znam jel dovoljno konstantan i jel ima problema sa ozljedama, kakvi su vasi utisci?
Ukratko,Pogba ga voli a Gefufna mrzi skoro sve sto ovaj voli :mrgreen:
Nije igrao dovoljno da bi se moglo nesto bas konkreno reci. Nije bio los kad god da je dobio priliku,bio je prosjek ili dobar,u utakmici protiv West Hama odlican. Uz vecu minutazu odlicna zamjena,mozda i prvotimac.
Agresiva koju Pogba pominje mu ne bi stetila sigurno ali to je po meni dio karaktera igraca. Mozes se ti natjerati da igras agresivno ali to je nesto sto vise dolazi iznutra,u kombinaciji a snagom,odlucnoscu itd. Lemina mi nema toga u sebi,bar meni tako djeluje.

Pogba
Kontakt:

Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 10 avg 2016, 19:36

Slozit cu se s tobom. Ali po meni je lakse nauciti biti agresivan konstantno nego nauciti biti bolji tehnicar ili imati bolji pregled igre. Neke stvari dobijes rodjenjem. On ima dobre osnovne elemente, to je najbitnije.

#MaxOUT

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 10 avg 2016, 19:47

Pogba je napisao/la:po meni je lakse nauciti biti agresivan konstantno nego nauciti biti bolji tehnicar ili imati bolji pregled igre. Neke stvari dobijes rodjenjem.
Koga ti opisujes, Leminu ili Roco Sifredija? :mrgreen:
jednu stvar sigurno imaju priblizno jednaku :mrgreen:
@Marvin, nije tacno da mrzim sve sto Pogba gotivi. :nene:
Jedino mu zamjerim sto u prosjecnim igracima mikroskopskim metodama trazi neki suhi kvalitet, ostalo je poprilicno realno. Neke izjave imaju tragove subjektivnosti, ali to proizilazi iz velikog broja odgledanih Juventusovih tekmi i, naravno, ukusa. I to sve (npr. Morata, Barzagli) sigurno nije daleko od istine, ali... ;)

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 10 avg 2016, 19:49

Takodjer, upratio sam da cu i Pjacu morat zamrzit. :mrgreen:

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 10 avg 2016, 20:32

Gefufna je napisao/la:Takodjer, upratio sam da cu i Pjacu morat zamrzit. :mrgreen:
Et vidis :lol:

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 10 avg 2016, 20:51

Pjaca je dobar, tu se slazem da ima suhog kvaliteta, pa cemo vidjet hoce li imati dovoljno prilika da se pokaze. ;)

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 10 avg 2016, 21:03

Meni ovo ne izgleda kao profesionalni fudbaler, posebno neko od 90 miliona eura

slika
Don't believe the hype.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 10 avg 2016, 21:19

akisarajevo92 je napisao/la:Meni ovo ne izgleda kao profesionalni fudbaler, posebno neko od 90 miliona eura

slika
Do telefona je ovo, Samsung zamijenio lice i loptu, pa iskrivljeno ispalo. :mrgreen:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 10 avg 2016, 21:44

Wolfsburg in pressing su Simone #Zaza, ma l'attaccante non è convinto dall'offerta dei tedeschi e per ora dice no
:facepalm:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 avg 2016, 21:49

Ne možeš mu ni zamjeriti. Kome se iz Juventusa ide u Wolfsburg? Još mu i ona mala živi u Milanu. Ja se nadam da će neko iz Engleske uletiti sa lovom.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 10 avg 2016, 22:01

Koliko bi volio da jedno od pojacanja u vezi bude mladi rog iz Dinama... ono je brutalno sta momak radi... koja ga ekipa uzme u buducnosti ima napredniju verziju modrica... momak pored toga sto je vrhunski paser, dirigent igre kao luka, strašno je agresivan, trkacki mocan, jos odlican izvođač prekida... ma ima sve za vrhunsku karijeru... večeras protiv hajduka me je jos jednom impresionirao... samo se bojim da mamic ne bude trazio za ovog momka vise nego za pjacu... ali iskreno plafon mu je veci nego pjacin....kakav samo nos ima mamic kad je prosle godine ovog momka platio 3mil eura splitu, a svi mu se smijali zbog toga....zato i ima puno pravo tražiti i 25mil... one more big thing hrvatskog fudbala... kakve igrace samo dinamo pravi za hrvatsku reprezentaciju to je bas brutalno...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 avg 2016, 22:06

Peace je napisao/la:Koliko bi volio da jedno od pojacanja u vezi bude mladi rog iz Dinama... ono je brutalno sta momak radi... koja ga ekipa uzme u buducnosti ima napredniju verziju modrica... momak pored toga sto je vrhunski paser, dirigent igre kao luka, strašno je agresivan, trkacki mocan, jos odlican izvođač prekida... ma ima sve za vrhunsku karijeru... večeras protiv hajduka me je jos jednom impresionirao... samo se bojim da mamic ne bude trazio za ovog momka vise nego za pjacu... ali iskreno plafon mu je veci nego pjacin....kakav samo nos ima mamic kad je prosle godine ovog momka platio 3mil eura splitu, a svi mu se smijali zbog toga....zato i ima puno pravo tražiti i 25mil... one more big thing hrvatskog fudbala... kakve igrace samo dinamo pravi za hrvatsku reprezentaciju to je bas brutalno...
Napoli je jako blizu njega, 15 milijuna i GNK će ga prodat.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.