FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
tačno smo cirkus
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovdje Ziljkić mora igrati za dvojicu.miky_hz je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:00To je to vjerovatno.Pisao sam vec o tome da smo sami sebi najveci dušmani,pa Musa i Avramovski su top 5 igraca u ovoj ekipi,nevjerovatno je da ne želiš da izvedeš najbolje od onoga što imaš.Benko123 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:34Sahinovic
Vrsajevic Martinovic Serbecic Radovic
Balta Cirjak
Kyeremeh Varesanovic Ziljkic
Oliveira
Ma ovo je sastav za Zrinjski 99%. Bude li stvarno gurao jos Salcina na lijevog beka pored Tomasevica i Radovica, treba ga odrobijati.
Guliashvili, Musa i Avramovski na tribine onda. Na klupi ce bit Catakovic, Dzafic, Vrancic, Mustafic, Mulalic…
Ova sredina terena nije ni medju 5 u ligi to objektivno cu napisati da 5 ekipa ima bolji vezni red od ovoga sto cemo mi izvesti u nedelju Kreacija 0 bodova,neko ganjanje isto 0 bodova.I zbog ove sredine ce i Renan ispast smješan napadac jel ko ce mu loptu donjet a pri tom ce morat igrat povucenije.A pri tom imamo izbor da nam sredina bude ubjedljivo najbolja u ligi i to objektivno kažem,a ova trojka skupa sigurno nije medju 5 u ligi.
Nadat cu se nekoj tranziciji dobroj preko krila tu jedino vidim šansu ove ekipe,i eventualno nekom prekidu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo da nema Dala, ne bi bio nikakav problem sklopiti prvih 11 za Zrinjski, čak ni ovoliki broj stranaca ne bi bio toliki problem. Inace, jel neko zna šta je fakat Mirzi sa glasom ?
Ja sam sve ubjedjeniji da ce i igraci krenuti da bojkotuju radi igraca s br 10
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 24 feb 2023, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:05Ovdje Ziljkić mora igrati za dvojicu.miky_hz je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:00To je to vjerovatno.Pisao sam vec o tome da smo sami sebi najveci dušmani,pa Musa i Avramovski su top 5 igraca u ovoj ekipi,nevjerovatno je da ne želiš da izvedeš najbolje od onoga što imaš.Benko123 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:34Sahinovic
Balta Cirjak
Oliveira
Ma ovo je sastav za Zrinjski 99%. Bude li stvarno gurao jos Salcina na lijevog beka pored Tomasevica i Radovica, treba ga odrobijati.
Guliashvili, Musa i Avramovski na tribine onda. Na klupi ce bit Catakovic, Dzafic, Vrancic, Mustafic, Mulalic…
Ova sredina terena nije ni medju 5 u ligi to objektivno cu napisati da 5 ekipa ima bolji vezni red od ovoga sto cemo mi izvesti u nedelju Kreacija 0 bodova,neko ganjanje isto 0 bodova.I zbog ove sredine ce i Renan ispast smješan napadac jel ko ce mu loptu donjet a pri tom ce morat igrat povucenije.A pri tom imamo izbor da nam sredina bude ubjedljivo najbolja u ligi i to objektivno kažem,a ova trojka skupa sigurno nije medju 5 u ligi.
Nadat cu se nekoj tranziciji dobroj preko krila tu jedino vidim šansu ove ekipe,i eventualno nekom prekidu.
Ja bi u ovoj varijanti nekog od ofanzivaca zrtvovao i pojacao sredinu. Ovo je previse razblazeno, sredinu ce nam pojesti i svinje i seljo. Krila i napada ce nam ovako biti odsjeceni, mucit cemo se sa svakim prenosenjem lopte. Renana ces izgubiti jer ce se morati vracati itd itd itd.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne izmisljaj bgti. Zna se dobro da ce Dal vecinu utakmica igrati i da se na ljeto prodaje. A mora igrati i zbog pravila. Tako da nema potrebe potpaljivati vec razgorjelu vatru.
-
- Kontakt:
Imam osjećaj da će se ovo -8 koristiti ko alibi do kraja sezone...
- napoleon72
- Kontakt:
Pomalo nepotrebno saopstenje Hordi, posebno dio oko Dala i pozicije Avramovskog. Svi mi vidimo da Dal ne zna al ne ide da ga u zvanicnom saopstenju stavis na tapetu, bas izgleda kao petljanje u posao trenera, a to tribina nikad nije radila.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma tko ce ga onakvog kupitiZipSarajevo je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:09Ne izmisljaj bgti. Zna se dobro da ce Dal vecinu utakmica igrati i da se na ljeto prodaje. A mora igrati i zbog pravila. Tako da nema potrebe potpaljivati vec razgorjelu vatru.
Ma hajte molim vas
Ovim forsiranjem da igra moze ga samo unistiti
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Auuu! Svaka čast, sve ublehe od direktorice i od narkomana s klupe su obuhvatili na jednom mjestu. I opet se pokazalo kako se luta, gledaj Mirzinih izjava i akademije i kako neće biti nekog remonta i većeg broja dolazaka, a nama prva postava haman nova.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakva glupost,jel to nemamo više U-21 igraca ?ZipSarajevo je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:09Ne izmisljaj bgti. Zna se dobro da ce Dal vecinu utakmica igrati i da se na ljeto prodaje. A mora igrati i zbog pravila. Tako da nema potrebe potpaljivati vec razgorjelu vatru.
I kažes na ljeto se prodaje,nek mu je sretno a mi aBd milion da uzmemo, jeli preci transfer ili rezultat kluba,zar nije svrha fudbala kao same igre taj krajnji rezultat.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 feb 2023, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Realno ljudi i ovaj sastav je sila.MortemHz je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:05Ovdje Ziljkić mora igrati za dvojicu.miky_hz je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:00To je to vjerovatno.Pisao sam vec o tome da smo sami sebi najveci dušmani,pa Musa i Avramovski su top 5 igraca u ovoj ekipi,nevjerovatno je da ne želiš da izvedeš najbolje od onoga što imaš.Benko123 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:34Sahinovic
Balta Cirjak
Oliveira
Jedno ime koje se moralo dovesti kako god i platiti.
Anes Krzalic 18 god defanzivni vezni. Pominjao se kao potencijalno pojacanje.
Sa njim bi zadovoljili i U21 pravilo i stranac manje i zalog za buducnost.
Gledam sad za Olimpiju zabi golcinu iako mu nije pozicija za golova. Strasan potencijal. Kazem, ne znam jel se mogao dovesti ali on umjesto Balte bi legao ko samar budali. I od svih pojacanja ovaj Balta mi jedno nije jasan nikako. Hem stranac hem posudba, nikakav kvalitet (bar na prvu)..
Anes Krzalic 18 god defanzivni vezni. Pominjao se kao potencijalno pojacanje.
Sa njim bi zadovoljili i U21 pravilo i stranac manje i zalog za buducnost.
Gledam sad za Olimpiju zabi golcinu iako mu nije pozicija za golova. Strasan potencijal. Kazem, ne znam jel se mogao dovesti ali on umjesto Balte bi legao ko samar budali. I od svih pojacanja ovaj Balta mi jedno nije jasan nikako. Hem stranac hem posudba, nikakav kvalitet (bar na prvu)..
Da, na pressu izjavio : Vidio sam parole, neke stvari su izvucene iz konteksta, neke nisam nikad rekao. Znam ja ko to radi i kome odgovara...Dovoljan je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:48Jel fkt izjavio toNazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:27Ono izjavljuje da zna ko radi protiv njega i kome to odgovara, ali nece da kazeyebem ti babu bezkarakternog, usljo jedan, kao da je on ljudina kao Cala pa ga neko sabotira...
Usljo, sam si navukao gnjev na sebe svojim izjavama. Yebem te u masnu kosu, usljo bez karaktera !!!
CUJ on zna
Pa snahu mu ybm grupa i navijači bojkotuju zbog njeg i ostalih kuya javno sve se izjavilo krenulo u bojkot i on zna ko su ti ljudi kao to su ljudi iz sjene
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Na ljeto Dal ide.miky_hz je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:15Kakva glupost,jel to nemamo više U-21 igraca ?ZipSarajevo je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:09Ne izmisljaj bgti. Zna se dobro da ce Dal vecinu utakmica igrati i da se na ljeto prodaje. A mora igrati i zbog pravila. Tako da nema potrebe potpaljivati vec razgorjelu vatru.
I kažes na ljeto se prodaje,nek mu je sretno a mi aBd milion da uzmemo, jeli preci transfer ili rezultat kluba,zar nije svrha fudbala kao same igre taj krajnji rezultat.
Pa evo, koga bi ti stavio od ovih mladjih igraca?
Mulalica mozda.
Tarik Ramic, mislim da je veca steta da on igra prije Vrancica ili Balte...
Trako, gluho bilo sta bi od onakvog mladog igraca... Njega ni protiv Stupcanice ne bih stavio da igra...
Velika je steta i da Dal igra prije Avramovskog, al neko mora istrpiti. Al puno bolje da nam odbrana bude iskusnija nego navala... Ionako se branimo ko da nas 11 starleta polugolih napada, pa nemamo koncentracije da loptu smirimo i izbacimo...
Uostalom, Dal ce u mnogim utakmicama vec nakon 45 minuta biti na klupi.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Da se ogradim, rekli su istinu za sve i sve to stoji sve na mjestu. Samo bih tu dodao da nije prvi put vala da se nekome izmislja pozicija, pa gledali smo:napoleon72 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:12Pomalo nepotrebno saopstenje Hordi, posebno dio oko Dala i pozicije Avramovskog. Svi mi vidimo da Dal ne zna al ne ide da ga u zvanicnom saopstenju stavis na tapetu, bas izgleda kao petljanje u posao trenera, a to tribina nikad nije radila.
Hamzu na krilu, Mustafica isto tako u sredini nazad, Salcina na svim pozicijama, Tomasevica na stoperu, Ramica na beku, Djokanovica na stoperu, Ikica na beku itd itd..
Da je evropu izboriti, a onda na ljeto praviti remont ali ne ekipe nego trenera, uprave i tih ljudi
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Mene je šokiralo kad sam pročitao da je Emir bio u Antaliji

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Odustat ćemo onoga trenutka kad vidimo vas gole iza ćelije!
Marš iz kluba ublehe. Bravo za saopštenje
Marš iz kluba ublehe. Bravo za saopštenje

Ja iskreno Mulalica,jel puno je manja razlika odnosno sam uticaj na igru ako Mulalic igra prije Vršajevica nego Varešanovic prije Avramovskog. Generalno manji je disbalans tu,manje bi se osjetilo sigurno.ZipSarajevo je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:21Na ljeto Dal ide.miky_hz je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:15Kakva glupost,jel to nemamo više U-21 igraca ?ZipSarajevo je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:09
Ne izmisljaj bgti. Zna se dobro da ce Dal vecinu utakmica igrati i da se na ljeto prodaje. A mora igrati i zbog pravila. Tako da nema potrebe potpaljivati vec razgorjelu vatru.
Pa evo, koga bi ti stavio od ovih mladjih igraca?
Mulalica mozda.
Tarik Ramic, mislim da je veca steta da on igra prije Vrancica ili Balte...
Trako, gluho bilo sta bi od onakvog mladog igraca... Njega ni protiv Stupcanice ne bih stavio da igra...
Velika je steta i da Dal igra prije Avramovskog, al neko mora istrpiti. Al puno bolje da nam odbrana bude iskusnija nego navala...
Generalno bek ko bek ima dosta manje uticaja na ekipu nego li veznjak.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 feb 2023, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], haris004, JavierBosnia, johntravolta123, NazorUso, Sinfoc1986, soe i 52 gosta.