Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Reading-Sheffield W. oba daju i 3+ 2.15 0-2
Znaju odigrati utakmice sa golovima, zadnje dvije u prvenstvu dobio je Reading kada je bio domaćin sa 6-0 i 5-0 i očekujem jednu efikasniju utakmicu, pa može biti i prelaz 2/1 probati ga na koju markicu jer odigrali su ga već dva puta za vakog po jednom i jednom 1/2 za Reading.
Leicester-Watford oba daju i 3+ 2.15 2-2
Domaćin je vodeći a gost ne može ni gore ni dolje, moguć i ovdje prelaz 2/1,a oba daju gol i 3+ bi trebalo proći
Znaju odigrati utakmice sa golovima, zadnje dvije u prvenstvu dobio je Reading kada je bio domaćin sa 6-0 i 5-0 i očekujem jednu efikasniju utakmicu, pa može biti i prelaz 2/1 probati ga na koju markicu jer odigrali su ga već dva puta za vakog po jednom i jednom 1/2 za Reading.
Leicester-Watford oba daju i 3+ 2.15 2-2
Domaćin je vodeći a gost ne može ni gore ni dolje, moguć i ovdje prelaz 2/1,a oba daju gol i 3+ bi trebalo proći
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 08 feb 2014, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Werder-Borussia D. over 3.5 2.20 1-5
Mislim da će pasti barem četiri gola, domaćinova obrana je šuplja a ni gostujuća nije na nivou pa je za očekivati golijadu
@Sunderland-Hull City oba daju i 3+ 2.50 @2-2
očekujem jednu utakmicu na 4+ i gol na obje strane a bilo ih je u prošlosti, recimo prošle sezone je bilo 3-3 u jednoj
@ovaj par je trebao biti Southapton-Stoke ali krivo sam prekopirao jbg, na listiću imam taj par ali ne znam kako sam ovo krivo kopirao
Mislim da će pasti barem četiri gola, domaćinova obrana je šuplja a ni gostujuća nije na nivou pa je za očekivati golijadu
@Sunderland-Hull City oba daju i 3+ 2.50 @2-2
očekujem jednu utakmicu na 4+ i gol na obje strane a bilo ih je u prošlosti, recimo prošle sezone je bilo 3-3 u jednoj
@ovaj par je trebao biti Southapton-Stoke ali krivo sam prekopirao jbg, na listiću imam taj par ali ne znam kako sam ovo krivo kopirao

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 08 feb 2014, 18:17, ukupno mijenjano 4 puta.
16:00 Leyton - Peterborough
3+(1,65)
4+(2,60)
- Peterbrough gotovo cijelu sezonu igra ofanzivno, bilo da su home ili away. Gol razlika zasada im je 48:40
Leyton je odlično plasiran, trenutno su treći na tabeli. Dali su 59, primili 26 pogodaka. U njihovih 8 mečeva 7 puta je ulazio over. Zadnji meč koji su odigrali glasio je 3:1 za Leyton. Over ili ništa 
3+(1,65)
4+(2,60)
- Peterbrough gotovo cijelu sezonu igra ofanzivno, bilo da su home ili away. Gol razlika zasada im je 48:40

Sve si ih pogodio, svaka čast, čestitam.zgmiky je napisao/la:Liverpool-Arsenal oba daju i 3+ 1.90
Liverpool-Arsenal over 1.5 1.pol. 2.35
Liverpool-Arsenal over 3.5 2.45
Liverpool-Arsenal oba daju u 1.pol. 3.95
Liverpool-Arsenal over 4.5 4.80
Liverpool-Arsenal over 5.5 10.00
Odavno nije bilo efikasne utakmice u ranijem terminu, eto prave prilike da danas bude, kada ako ne sada kada igraju ovakve dvije ekipe, očekujem ponavljanje utakmice City-Arsenal ili barem nešto slično.

Cestitamo vas listic je konacno dobitnikrmpotich je napisao/la:
P.S. jbg sydija
Fiorentina 2/1
Udinese 2/1
Salzbrug 2/1
Kortrijk 1/2
Lokeren 2/1
M.Haifa 2/1
Feyenord 2/1
Breda 2/1
Basel 1/2 i 2/1
Galatasaray 2/1
Udinese 2/1
Salzbrug 2/1
Kortrijk 1/2
Lokeren 2/1
M.Haifa 2/1
Feyenord 2/1
Breda 2/1
Basel 1/2 i 2/1
Galatasaray 2/1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
prošlo sve jedino Arsenal nije dao u prvom ali dobro jezgmiky je napisao/la:Liverpool-Arsenal oba daju i 3+ 1.90
Liverpool-Arsenal over 1.5 1.pol. 2.35
Liverpool-Arsenal over 3.5 2.45
Liverpool-Arsenal oba daju u 1.pol. 3.95
Liverpool-Arsenal over 4.5 4.80
Liverpool-Arsenal over 5.5 10.00
Odavno nije bilo efikasne utakmice u ranijem terminu, eto prave prilike da danas bude, kada ako ne sada kada igraju ovakve dvije ekipe, očekujem ponavljanje utakmice City-Arsenal ili barem nešto slično.
Jedva nekako s kornerima, a za žute. Ove diplomate su mi najgore što vole pregovarati i mitingovatinoviclan je napisao/la:Cestitamo vas listic je konacno dobitnikrmpotich je napisao/la:
P.S. jbg sydija

EDIT: Bravo miky!!
gonzales je napisao/la:Kenny De Schepper - Dominic Thiem-2 (1.7) premier
The court in Rotterdam is not so fast, this could be the most important advantage for Thiem against the big server De Schepper. If the service will not work, de Scheeper will have big problems in the match.Thiem made a 2 week trainings camp with Gulbis in Teneriffa and he is top motivated to make the qualification for his first ATP 500 tournament
ovo moram da singliram
kvota pada, uzimajte jer ce jos sigurno pasti
sretno ako neko isprati
REZULTAT: 6:7 6:7

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Igrao sam da pobjedu Galate i Hajrovic daje gol kvota 2,63 ukupna, u prvoj je postavi 

http://www.premier-kladionica.com/QR/28 ... _870385140" onclick="window.open(this.href);return false;
Rusija-Italija 1 1.75
već sam pisao da Rusi igraju strašan futsal i zaslužili su da odu do kraja, vrlo su opasni i efikasni a to su pokazali i izbacivši Španjolsku, mislim da Talijani ne mogu do iznenađenja i da će Rusija feštati večeras, pobjeda Rusije i očekujem da bude bar 5 golova.
već sam pisao da Rusi igraju strašan futsal i zaslužili su da odu do kraja, vrlo su opasni i efikasni a to su pokazali i izbacivši Španjolsku, mislim da Talijani ne mogu do iznenađenja i da će Rusija feštati večeras, pobjeda Rusije i očekujem da bude bar 5 golova.
Melsungen-Lemgo x2 2.55 33-32
moguća greška kladionica, po meni prevelika kvota na gosta pa ću probati
moguća greška kladionica, po meni prevelika kvota na gosta pa ću probati
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 08 feb 2014, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Mogu li Barca i Valencia preko 154,5 danas?
mogu ali mislim da neće, ja sam igrao manje jer mislim da i jedna i druga ekipa idu ispodjopaa7 je napisao/la:Mogu li Barca i Valencia preko 154,5 danas?
mislim da ti Real ide preko 155.5

Kutrovsky - Jung 1 @ 1.55 TR 2:0 @ 2.47
Alund - Collarini TR 2:0 @ 1.80
Al. Kuznetsov - Chadwell under 18.5 @ 1.80
Estrella - O'Brien TR 2:0 @ 1.50
Starace - Molteni 1 @ 1.40
Bracciali - Londero 1 @ 6.50
Nesto tenisa za veceras, da se moze ispratiti. Mozda najsigurniji tip ovdje je Kutrovsky. Bugarin koji je prije nekog vremena pao na doping-testu sada pokusava da se vrati u svijet tenisa. Solidno mu ide, skuplja bodove, napreduje i izgleda se posvetio tenisu. Na Hardu vecinom igra, dok je na Davis Cupu pruzio odlicnu igru i sa 3:0 savladao Kontinena i tijesno izgubio od Nieminena 3:2. Jung los u ovoj sezoni, na zadnjem turniru, challengeru u Dallasu sa 2:0 je izgubio od Kinga. Iako je u avgustu prosle godine medjusobni duel rijesio sa 2:0 u svoju korist, Jung ce ovdje tesko zaprijetiti Bugarinu koji sa dosta samopouzdanja ulazi u ovaj meč. Treba napomenuti da je taj medjusobni duel bio na samom pocetku povratka Kutrovskog.
Alund se ponovo vraca u formu koja ga je odvela do TOP 80 rankinga. Odlicno je odigrao u Vina Del Maru, ispao je u 2. kolu od Almagra 2:1, nakon sto je prosao kvalifikacije i savladao Ramosa. Sa druge strane Collarini je zadnji turnir odigro u Novembru, pa sigurno nije u takmičarskoj formi. Ocekujem laganu pobjedu Alunda.
Alex Kuznetsov koliki god debil bio, jednostavno nemoze ovdje kiksati, protiv igraca koji prvi put ucestvuje na nekom turniru i koji cak nema ni profil na ATP stranici. Jednostavno nema sanse da osvoji 7 gemova, osim ako Kuznetsov po starom obicaju se sjeti da je on ipak malo veci kreten, pa ovo proda
Estrella odigrao odlicno na Challengeru u Dallasu na veliko iznenadjenje. Jer prije toga nije imao pobjedu na Hardu
. Ipak za O'Briena je prejak, i ako bude blizu igre iz Dallasa, lagana pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Potito Starace kao sto kolega Kurbla jednom reče je zajebana sorta igraca. Ipak ocekujem da rijesi Moltenija, barem to moze uciniti. Molteni veoma los igrac, ako Starace bude zainteresovan za ovaj meč, trebao bi proci u 2.kolo.
I za kraj jedno iznenadjenje, onako na osjecaj. Tipujem na iskusnog dubl igraca Braccialija. Naravno veliki je autsajder, nije singl meč odigrao od 2011. godine. Njegov protivnik Londero je sve osim naivnog igraca, ali ipak on je na nivou igraca za 1. ili 2. kolo ovih Južnoameričkih Challengera. Bracciali ima odličan servis koji mu donosi veoma dobre rezultate u dublu, naravno igra na mrezi odlicna, i od njega ocekujem servis volej igru. Vidim da je jos jedan dubl specijalist Simon Stadler, poveo protiv Bagnisa u 3. setu, pa zasto ne bi mogao i Bracciali koji je puno bolji igrač od Stadlera, cak je i Monroe dosao do pobjede po kvoti od 6.5
Alund - Collarini TR 2:0 @ 1.80
Al. Kuznetsov - Chadwell under 18.5 @ 1.80
Estrella - O'Brien TR 2:0 @ 1.50
Starace - Molteni 1 @ 1.40
Bracciali - Londero 1 @ 6.50
Nesto tenisa za veceras, da se moze ispratiti. Mozda najsigurniji tip ovdje je Kutrovsky. Bugarin koji je prije nekog vremena pao na doping-testu sada pokusava da se vrati u svijet tenisa. Solidno mu ide, skuplja bodove, napreduje i izgleda se posvetio tenisu. Na Hardu vecinom igra, dok je na Davis Cupu pruzio odlicnu igru i sa 3:0 savladao Kontinena i tijesno izgubio od Nieminena 3:2. Jung los u ovoj sezoni, na zadnjem turniru, challengeru u Dallasu sa 2:0 je izgubio od Kinga. Iako je u avgustu prosle godine medjusobni duel rijesio sa 2:0 u svoju korist, Jung ce ovdje tesko zaprijetiti Bugarinu koji sa dosta samopouzdanja ulazi u ovaj meč. Treba napomenuti da je taj medjusobni duel bio na samom pocetku povratka Kutrovskog.
Alund se ponovo vraca u formu koja ga je odvela do TOP 80 rankinga. Odlicno je odigrao u Vina Del Maru, ispao je u 2. kolu od Almagra 2:1, nakon sto je prosao kvalifikacije i savladao Ramosa. Sa druge strane Collarini je zadnji turnir odigro u Novembru, pa sigurno nije u takmičarskoj formi. Ocekujem laganu pobjedu Alunda.
Alex Kuznetsov koliki god debil bio, jednostavno nemoze ovdje kiksati, protiv igraca koji prvi put ucestvuje na nekom turniru i koji cak nema ni profil na ATP stranici. Jednostavno nema sanse da osvoji 7 gemova, osim ako Kuznetsov po starom obicaju se sjeti da je on ipak malo veci kreten, pa ovo proda

Estrella odigrao odlicno na Challengeru u Dallasu na veliko iznenadjenje. Jer prije toga nije imao pobjedu na Hardu

Potito Starace kao sto kolega Kurbla jednom reče je zajebana sorta igraca. Ipak ocekujem da rijesi Moltenija, barem to moze uciniti. Molteni veoma los igrac, ako Starace bude zainteresovan za ovaj meč, trebao bi proci u 2.kolo.
I za kraj jedno iznenadjenje, onako na osjecaj. Tipujem na iskusnog dubl igraca Braccialija. Naravno veliki je autsajder, nije singl meč odigrao od 2011. godine. Njegov protivnik Londero je sve osim naivnog igraca, ali ipak on je na nivou igraca za 1. ili 2. kolo ovih Južnoameričkih Challengera. Bracciali ima odličan servis koji mu donosi veoma dobre rezultate u dublu, naravno igra na mrezi odlicna, i od njega ocekujem servis volej igru. Vidim da je jos jedan dubl specijalist Simon Stadler, poveo protiv Bagnisa u 3. setu, pa zasto ne bi mogao i Bracciali koji je puno bolji igrač od Stadlera, cak je i Monroe dosao do pobjede po kvoti od 6.5

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Jedan singl
Wozniak-Dolonc -2 (1.85) (cisto na neki osjecaj)
i jedan obicni
Kutrovsky-J.Jung-1 (1.55)
Mega Vizura-FMP-konacni pobjednik 1 (1.40)
Feyenoord-NEC-1 (1.20)
Kvota 2.60
Wozniak-Dolonc -2 (1.85) (cisto na neki osjecaj)
i jedan obicni
Kutrovsky-J.Jung-1 (1.55)
Mega Vizura-FMP-konacni pobjednik 1 (1.40)
Feyenoord-NEC-1 (1.20)
Kvota 2.60
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Kvota oko 20

-
- Kontakt:
Moze mi neko objasniti sta znaci tip F+5 u Bet Live kladionici?
Imam to ponuđeno na Real i sad ako to odigram da li to znači da će favorit (Real) pobjediti i da na taj tip moram dodati jos 5 parova?
Imam to ponuđeno na Real i sad ako to odigram da li to znači da će favorit (Real) pobjediti i da na taj tip moram dodati jos 5 parova?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.