Ne dipr.Micron je napisao/la:cestitke na prolazu... dva x rezultata al jbg
a sta reci na vase davanje podrske policiji tokom sukoba.... vas nacin zivota, navijacka sramota...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bitno je da smo prosli. Zadovoljan sam, jer igramo onoliko koliko treba, i u zadje 3 utakmice to i upali
... Nismo se puno potrosili danas, tako da vjerujem da nece biti nekih problema u Banja Luci sa umorom. Cestotam nam polufinale, i nikako ne bi volio da izvucemo Siroki. 

http://youtu.be/peoCfJlAoxQ toliko o podršci udaranju slušajte tonSarajlijc@ je napisao/la:Ne dipr.Micron je napisao/la:cestitke na prolazu... dva x rezultata al jbg
a sta reci na vase davanje podrske policiji tokom sukoba.... vas nacin zivota, navijacka sramota...
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
i sta se cuje ,pjesma kup je naš i horde zla su poludile slavit ce se titula ove godine ,nikakvo odobravanje policiji ili nesto slicno ,u tom momentu smo slavili na sjeveru s igracima ,slabo je ko i gledao prema jugusekac je napisao/la:http://youtu.be/peoCfJlAoxQ toliko o podršci udaranju slušajte tonSarajlijc@ je napisao/la:Ne dipr.Micron je napisao/la:cestitke na prolazu... dva x rezultata al jbg
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ali vidis on to zna, vjerovatno je cuo dok ga je policija tukla(a mozda nije ni bio na utakmici pa samo izmislja
)

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Rutinski prolaz,a da se posteno nismo oznojili.Gledam tv-e snimak na BHT-1,pa Zeljo nije došao do šesnesterca do 40 minute prvog poluvremena .U drugom mi se povukli drzali loptu na sredini terena koliko smo htjeli,Zeljo kao da je u tom momentu imao prolaz nije ni pokusavo preci centar.Osteceni smo kod faula,kad je Bilbija sam isao prema golu,ali dobro.Drago mi je da su u Zelji zadovoljni igrom,valjda ih malo ponijeo remi,kad pogledaju snimak vidjece da su se branili svih 90 minuta.
Sad se okrenuti tekmi sa Borcem,po meni i remi nije loš.Kasnije idemo Rudaru,i tu trebamo uzeti tri boda,i ostati u utrci za titulu sa Sirokim.Sve u svemu mislim da ce na Kosevo dolazi najmanje jedna titlula,e sad koja vidjecemo.
Sad se okrenuti tekmi sa Borcem,po meni i remi nije loš.Kasnije idemo Rudaru,i tu trebamo uzeti tri boda,i ostati u utrci za titulu sa Sirokim.Sve u svemu mislim da ce na Kosevo dolazi najmanje jedna titlula,e sad koja vidjecemo.
Odavno nisam pročitao korektniji post , savka čast..Sabinho je napisao/la:Sta reci poslije ovakve utakmice? Najprije, ako je poslije prve utakmice naslov bio "utakmica koja je vratila vjeru u nas fudbal", i ako je to u prvoj utakmici bilo tako, onda je ovaj revans ubio svaku nadu u nas fudbal i u najveci derbi. Iskreno, kad je utakmica pocela, bili smo nesto bolji, bilo je tu neke kombinatorike medjutim kako je vrijeme odmicalo Zeljo je postao potpuno ravnopravan pa cak i bolji medjutim bez izrazitih sansi, dok je onu nasu Krste zapucao preko gola. Onda u drugom poluvremenu neshvatljiva slika, nasi se dodaju, stoje na lopti po 20sekundi bez da ih iko napada, ovi Zeljini kao da imaju prolaz u dzepu. Na momente su gosti nesto pokusavali medjutim vidjelo se da je to sve jalovo, od njihovih igraca izdvojio bi Stanica-momak je ekstra igrac. Od nasih, malo bi izdvojio Jajala i kompletnu odbranu koja je bila solidna. Sto se tice Bilbije, moram reci da takav napadac tesko moze proci u ovoj ligi, ovdje treba yebeni mrga u napadu da se gamba jer od nekog finog igraca nemas nikakve koristi. Ovaj ponisteni gol je opravdano ponisten, ne razumijem zasto su gosti onako povilenili kao da su bili sigurni 1000% da je sudija pogriejsio a nije. Guranje i skakanje na sudiju poslije utakmice ne zelim komentarisati, klasicna slika sa nasih terena. Navijaci ko navijaci...
Slavite pitari imate pravo, nije šala izbacili sta Želju iz kupa.
Jer si JEDAN JEDINI...........
Navijaci Sarajeva zadovoljni igrom.. Pa dobro kako su igrali proslih sezona ovo je uspjeh, ljudi nisu imali prilike na utakmici i ne kontam po kom fazonu su zadovoljni igrom ( osim sto su prosli dalje)... Onda neki kazu da su igrali koliko im je trebalo, pa igrali ste i protiv Celika koliko vam treba, pa protiv Olimpica a i Velez vam je mogao uzeti bodove..., momak/ci, kod 0:0 se ne cuva rezultat jer to vas je moglo kostati samo da su igraci Zelje bili prisebniji. Sarajevo je pokusavalo da ima loptu, i vecim dijelom su to uspijevali, ali prema naprijed niste nista napravili...
Mislim da vi više slavite sto niste zijanili,a ovaj remi vam je kao prolaz.edinedin je napisao/la:Odavno nisam pročitao korektniji post , savka čast..Sabinho je napisao/la:Sta reci poslije ovakve utakmice? Najprije, ako je poslije prve utakmice naslov bio "utakmica koja je vratila vjeru u nas fudbal", i ako je to u prvoj utakmici bilo tako, onda je ovaj revans ubio svaku nadu u nas fudbal i u najveci derbi. Iskreno, kad je utakmica pocela, bili smo nesto bolji, bilo je tu neke kombinatorike medjutim kako je vrijeme odmicalo Zeljo je postao potpuno ravnopravan pa cak i bolji medjutim bez izrazitih sansi, dok je onu nasu Krste zapucao preko gola. Onda u drugom poluvremenu neshvatljiva slika, nasi se dodaju, stoje na lopti po 20sekundi bez da ih iko napada, ovi Zeljini kao da imaju prolaz u dzepu. Na momente su gosti nesto pokusavali medjutim vidjelo se da je to sve jalovo, od njihovih igraca izdvojio bi Stanica-momak je ekstra igrac. Od nasih, malo bi izdvojio Jajala i kompletnu odbranu koja je bila solidna. Sto se tice Bilbije, moram reci da takav napadac tesko moze proci u ovoj ligi, ovdje treba yebeni mrga u napadu da se gamba jer od nekog finog igraca nemas nikakve koristi. Ovaj ponisteni gol je opravdano ponisten, ne razumijem zasto su gosti onako povilenili kao da su bili sigurni 1000% da je sudija pogriejsio a nije. Guranje i skakanje na sudiju poslije utakmice ne zelim komentarisati, klasicna slika sa nasih terena. Navijaci ko navijaci...
Slavite pitari imate pravo, nije šala izbacili sta Želju iz kupa.
Onako iskreno,loši ste do bola.
-
- Kontakt:

Ovo je bilo s pola snage, ne znam samo koji su to mladi igraci u protivnickom taboru koji treba da se promovisu, ja ne vidim niti jednog
Barbareze...posto vidim da mene prozivas, pa da ti ja kazem nesto....ti nemas sta kome pricati o vrijedjanju ili ne vrijedjanju...u prilogu i razlog za to:barbarez je napisao/la:Cestitam sarajevu na prolazu.
Mislio sam da ce nas naklofat poslije ovog sirokog,ali bilo je neizvjesno.
Gledano u oba meca sarajevo na kraju imalo srece postiglo gol u gostima,zeljo svoje sanse nije iskoristio,osveti se jamakov promasaj.
Sarajevo veceras nije pokazalo puno,ali obzirom nastanje u.nasem timu,drago mi je da nismo nadigrani.
P.S.
Stvarno jos.jednom apelujem na ovu moderaciju,kako vas ba nije stid vise tolerisati ovog gangevila.
Iskreno mi dodje da vam svasta nagovorim,da vidimm hocete li to primjetiti.
Sramota koliko dugo mu dopustate da vrijedja I pise sranja.
barbarez je napisao/la:
@harisfcb e moj harise danas svaki papak mase nekom diplomom,ali ti to ne znaci mnogo ako je potenciras tako na seljacki nacin.samo malogradjani na takav nacin isticu svoje vrijednosti.
Doduse kod nas nikad vise papaka I studenata nije bilo ko sad.steta sto ti to obrazovanje ne znas primjeniti
dalje....to sto tebi smeta ako ja na temi FK Sarajevo izigravam moralistu i heroja koji brani temu FKS tvoj problem....uvijek mozes otici na temu reprezentacije i tamo ubjedjivati narod da bi puno bolje prosli sa Egiptom da je igrao Misimovic....tako da ne moras pitati administraciju kako ih nije stid, nego pitaj sebe, Josipa Bukala i slicne likove kako vas nije stid dolaziti na ovu temu i pricati o tome kako smo jadni i slicno...i da...mi smo u bubnju danas u 12h, a vi pravite taktiku kako da nabusite strasnog Leotara....umalo zaboravih...znam da je tesko kad 10 godina (30.10.2004.) ne mozes pobjediti na Kosevu...barbarez je napisao/la:
@head cijenim te kao forumasa,ali iskreno nemoj jest **** vezano za stadion ruglo I uslove.
Sta to nudi kosevo vise I bolje.
Znate srate nema izgovora svi na tekme,a sad fol nemas uslove.
Znam ja da u svima nama ponekad ciganluk dodje do izrazaja,ali nemoj srat svega ti I to navodit kao neki bitan razlog ne doci na tekmu.
p.s. gledati strumpfove kako se raduju u 92 min...neprocjenjivo

mrsic07 je napisao/la:Navijaci Sarajeva zadovoljni igrom.. Pa dobro kako su igrali proslih sezona ovo je uspjeh, ljudi nisu imali prilike na utakmici i ne kontam po kom fazonu su zadovoljni igrom ( osim sto su prosli dalje)... Onda neki kazu da su igrali koliko im je trebalo, pa igrali ste i protiv Celika koliko vam treba, pa protiv Olimpica a i Velez vam je mogao uzeti bodove..., momak/ci, kod 0:0 se ne cuva rezultat jer to vas je moglo kostati samo da su igraci Zelje bili prisebniji. Sarajevo je pokusavalo da ima loptu, i vecim dijelom su to uspijevali, ali prema naprijed niste nista napravili...
jesi ti gledao utakmicu protiv Zrinjskog....tad ste bili toliko prisebni da ste trebali izgubiti 2:3, ali niste...stoga ako iko ima pravo da nam drzi predavanje ko nam je trebao uzeti bodove,a nije, to sigurno niste vi posto cu ti navesti mali milion utakmica gdje ste pobjedili, a niste trebali....sta ces...raspada se imperija OSIM...
Jarni me je pozitivno iznenadio, dosad sam mislio da on nema zive veze sa taktikom al ovo sto je uradio Zelji na Kosevu je klasicna primjer velikih trenera, u 1. poluvremenu ubio je preotivnika gdje nisu kako treba presli centar, u drugom dijelu imajuci povoljan rezlutat lagano je smirivao loptu i povlacio se nezad sto vidim neki Zeljini navijaci komentarisu kao Zeljo pritisno sarajevo i kao bolji bilo, ali to je cista zablud u koju ih je Jarni uvukao
- moustapha
- Kontakt:
Planiro je i on rani gol, bilo je i sansi, ali nije uslo. U tom slucaju bi se moglo reci da je sve po planu. Medjutim, kasnije se morao tempo smiriti igrati sa manje srljanja, sto je mac sa dvije ostrice i odlican recept za veliku nervozu. S druge strane, mislim da je Zeljo morao prije i jace napasti da dodju do tog gola.Tkanton je napisao/la:Jarni me je pozitivno iznenadio, dosad sam mislio da on nema zive veze sa taktikom al ovo sto je uradio Zelji na Kosevu je klasicna primjer velikih trenera, u 1. poluvremenu ubio je preotivnika gdje nisu kako treba presli centar, u drugom dijelu imajuci povoljan rezlutat lagano je smirivao loptu i povlacio se nezad sto vidim neki Zeljini navijaci komentarisu kao Zeljo pritisno sarajevo i kao bolji bilo, ali to je cista zablud u koju ih je Jarni uvukao
#divovi
Jarane šta reče i osta živ. Ovo je bila taktika , drži loptu što više i nemoj primiti gol. Srećom prošla je. Pitam se šta bi se desilo da smo recimo kojim slučajem primili gol u 70-80 minuti ?!?Tkanton je napisao/la:Jarni me je pozitivno iznenadio, dosad sam mislio da on nema zive veze sa taktikom al ovo sto je uradio Zelji na Kosevu je klasicna primjer velikih trenera, u 1. poluvremenu ubio je preotivnika gdje nisu kako treba presli centar, u drugom dijelu imajuci povoljan rezlutat lagano je smirivao loptu i povlacio se nezad sto vidim neki Zeljini navijaci komentarisu kao Zeljo pritisno sarajevo i kao bolji bilo, ali to je cista zablud u koju ih je Jarni uvukao
**** taktiku kad ideš na to da imaš prolaz. Doće nam jednom ta nafakaška taktika glave :/
U novi boj ...
Ma Zeljo nebi gola dao do sutra da je se igralo, neznam jesil primijetio al ovo ti 5-6 utakmica gdje igraju vecinom isti igraci a za vikend imas tesku utakmicu u BL, i igraci su ljudi moraju se malo sacuvat imas pozitivan rezultat zasto srljat cijelu utakmicu, prvo poluvrijeme kad su svi trcali svoj maximum zeljini igraci su izgledali ko amateri na terenuhz033 je napisao/la:Jarane šta reče i osta živ. Ovo je bila taktika , drži loptu što više i nemoj primiti gol. Srećom prošla je. Pitam se šta bi se desilo da smo recimo kojim slučajem primili gol u 70-80 minuti ?!?Tkanton je napisao/la:Jarni me je pozitivno iznenadio, dosad sam mislio da on nema zive veze sa taktikom al ovo sto je uradio Zelji na Kosevu je klasicna primjer velikih trenera, u 1. poluvremenu ubio je preotivnika gdje nisu kako treba presli centar, u drugom dijelu imajuci povoljan rezlutat lagano je smirivao loptu i povlacio se nezad sto vidim neki Zeljini navijaci komentarisu kao Zeljo pritisno sarajevo i kao bolji bilo, ali to je cista zablud u koju ih je Jarni uvukao
**** taktiku kad ideš na to da imaš prolaz. Doće nam jednom ta nafakaška taktika glave :/
-
- Kontakt:
Ma mogla je ući neka frljoka kao što je ušla ona Zebina. Mi imamo ekipu koja svima treba nabiti 3 gola, a mi se mučimo. Pazi Jarnijeve utakmice: Čelik poraz 1:0; Remi sa olimpikom na koševu 1:1, Maldost 2:0 ali ako ćemo realno Mladost je zaslužila bar bod, Velež- 2:1 opet kod 1 :0 mi se povlačimo i primamo gol. U kupu dva puta nerješeno?. Odlična igra Sarajeva u prvom poluvremenu protiv Olimpika i dajemo gol i STOP zašto?Tkanton je napisao/la:Ma Zeljo nebi gola dao do sutra da je se igralo, neznam jesil primijetio al ovo ti 5-6 utakmica gdje igraju vecinom isti igraci a za vikend imas tesku utakmicu u BL, i igraci su ljudi moraju se malo sacuvat imas pozitivan rezultat zasto srljat cijelu utakmicu, prvo poluvrijeme kad su svi trcali svoj maximum zeljini igraci su izgledali ko amateri na terenuhz033 je napisao/la:Jarane šta reče i osta živ. Ovo je bila taktika , drži loptu što više i nemoj primiti gol. Srećom prošla je. Pitam se šta bi se desilo da smo recimo kojim slučajem primili gol u 70-80 minuti ?!?Tkanton je napisao/la:Jarni me je pozitivno iznenadio, dosad sam mislio da on nema zive veze sa taktikom al ovo sto je uradio Zelji na Kosevu je klasicna primjer velikih trenera, u 1. poluvremenu ubio je preotivnika gdje nisu kako treba presli centar, u drugom dijelu imajuci povoljan rezlutat lagano je smirivao loptu i povlacio se nezad sto vidim neki Zeljini navijaci komentarisu kao Zeljo pritisno sarajevo i kao bolji bilo, ali to je cista zablud u koju ih je Jarni uvukao
Toliko smo jači od ostalih a pogotovo od Želje da treba da natrpamo svima 3 komada a posebno na koševu, Ali sačekat ću Banja Luku pa da vidim ima li išta od Roberta, jer meni se ovo lično nesviđa u onoj mjeri u kojoj bi trebalo.
kad je izvlačenje kupa?
šta reči no comentmrsic07 je napisao/la:Navijaci Sarajeva zadovoljni igrom.. Pa dobro kako su igrali proslih sezona ovo je uspjeh, ljudi nisu imali prilike na utakmici i ne kontam po kom fazonu su zadovoljni igrom ( osim sto su prosli dalje)... Onda neki kazu da su igrali koliko im je trebalo, pa igrali ste i protiv Celika koliko vam treba, pa protiv Olimpica a i Velez vam je mogao uzeti bodove..., momak/ci, kod 0:0 se ne cuva rezultat jer to vas je moglo kostati samo da su igraci Zelje bili prisebniji. Sarajevo je pokusavalo da ima loptu, i vecim dijelom su to uspijevali, ali prema naprijed niste nista napravili...
Sarajevo ljubavi moja!
Sta reci?
Polufinale kupa,u borbi za titulu smo jos uvijek.Ne pamtim kad smo zadnjih godina ovako dobro stajali.
Jos kad se uzme u obzir atmosfera u klubu,finansijska situacija i igracki kadar moramo svi biti zadovoljni.
Jucerasnji dan odlican,prosli u kupu,dobili Duljevica,sad lagano cekati 12:00 i vidjeti koga cemo dobiti u polufinalu.
PS:
Tatomirovic Ivan

Polufinale kupa,u borbi za titulu smo jos uvijek.Ne pamtim kad smo zadnjih godina ovako dobro stajali.
Jos kad se uzme u obzir atmosfera u klubu,finansijska situacija i igracki kadar moramo svi biti zadovoljni.
Jucerasnji dan odlican,prosli u kupu,dobili Duljevica,sad lagano cekati 12:00 i vidjeti koga cemo dobiti u polufinalu.
PS:
Tatomirovic Ivan

1946
Trenutno korisnika/ca: alacious, amypitar, bhfanatic14, bordobijeli, ErosViverosViv, Fouzi1, jurisicduska, keli, klasik, mosarajvosa83, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Rajvosa4ever, rimljanin90, skoJaa, Zeko87 i 126 gostiju.