Problem je ogranicenost ljudi na ovom forumu.
Dzekin zivot, njegovi izbori. Čovjek je jedan od naših najvećih ambasadora u svijetu ali eto papci se našli komentarisat njegov zivot i njegovu porodicu.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Problem je ogranicenost ljudi na ovom forumu.
Prava trac partija.. kad se zasjedne na kaficu i bacaju price o nekome
cijenim sve sto je uradio u fudbalu ali da je zbog zene i fudbalska strana ispastala jeste i to ko pokusava pobiti bas je budala, amra je uslovljavala i diktirala tempo njegove karijere!
sve to stoji ali šta je tu teško reći da ne hvata ko ona domaća neprskana jer koliko god da je previše dođe ti ko jastuk na obraz
Kako moze Ibrahimovic mijenjati klubove ko gace a stariji je od Dzeke?
To su sad neke druge sfere, neko kome je brak rinaka neće imati nikakvih problema da se seli svakih nekoliko mjeseci ako želi. Eto za Džeku će malo ko reći da uvažava suprugino mišljenje jer vjerovatno ima bračnu harmoniju, većina će reći da je "papučar", uglavnom oni koji i dalje žive nezrelo i momački, ostaju dokasno vani, pijanče dok žena nesretna i uplakana sjedi kod kuće što se naravno reflektira i na dječiji razvoj i od te djece uglavnom dobijemo jedan intelektualno i moralno inferioran poluproizvod koji sutra neće biti od koristi ni sebi ni okolini. Porodica je stub društva i briga Džeku šta vi mislite da je najbolje za njega.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑30 jan 2021, 15:23Kako moze Ibrahimovic mijenjati klubove ko gace a stariji je od Dzeke?
@TheChief buraz ne pristaje ti taj novi "stil" pisanja nikako , ja tebe smatram ozbiljnim forumašom , ne znam šta će ti to ...
Nema nazalost, 95% moderatora vise nisu ni aktivni uopste na forumu.lolcina je napisao/la: ↑30 jan 2021, 16:08Ima li ovaj forUm moderatore? Ovdje seSta toleriše pljuvanje po nečijoj porodici, zadire se u privatnost. Ko ste vi da rušite Edina, šta sebi umišljate? Njegov život njegova stvar, karijera isto tako. Sistematski se dopušta da neki nerealizovani debili pljuju po najsvetijim stvarima za jednog čovjeka. Pogrešno ste gospodo shvatili slobodu govora, da sam na Edinovom mjestu debelo bih vas naplatio.
Jucer sam to spominjao ovdje. Tesko da ide ovdje sankcije za to. Jer je dozvoljeno da ljudima zelis smrt. Zasto onda da za ismijavanje idu sankcije.forgempp je napisao/la: ↑30 jan 2021, 16:12Nema nazalost, 95% moderatora vise nisu ni aktivni uopste na forumu.lolcina je napisao/la: ↑30 jan 2021, 16:08Ima li ovaj forUm moderatore? Ovdje seSta toleriše pljuvanje po nečijoj porodici, zadire se u privatnost. Ko ste vi da rušite Edina, šta sebi umišljate? Njegov život njegova stvar, karijera isto tako. Sistematski se dopušta da neki nerealizovani debili pljuju po najsvetijim stvarima za jednog čovjeka. Pogrešno ste gospodo shvatili slobodu govora, da sam na Edinovom mjestu debelo bih vas naplatio.
Trebalo bi obnovit to, dosta se prasadi nakotilo.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 6 gostiju.