Srednji ulog:
Mini ulog:
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nadam se da je neko ispratio ovoAmar Dzeko je napisao/la:Brooklyn - San Antonio 1 2,00 !
San Antonio muku muči sa povredama, sinoć im se povrijedio i Parker te noćas vjerovatno neće igrati, a uz to Spursi su protiv Wizardsa sinoć igrali 2 produžetka gdje je Duncan igrao 40+ minuta, te će noćas sigurno biti pošteđen i dobiće manju minutažu jer bi bilo katastrofa da se i on povrijedi a Timmy ima 38 godina i Pop sigurno zna da Duncana treba čuvati za Playoff.
S druge strane našiNetsi su koliko-toliko pronašli formu, vrlo dobro igraju na domaćem parketu u zadnje vrijeme, pobjeda im je dosta potrebnija iz razloga što su se doveli u situaciju da im je Playoff upitan, i mislim da bi noćas ovo morali dobiti. Po meni zicer dana, a kvota je odlična.
Jos info da je Valencia jucer igrala, jedva pobjedila, cijelo vrijeme gubila i na kraju sa 1 razlike dobila... Po meni barca sa hendijem dobijazgmiky je napisao/la:mogu ali mislim da neće, ja sam igrao manje jer mislim da i jedna i druga ekipa idu ispodjopaa7 je napisao/la:Mogu li Barca i Valencia preko 154,5 danas?
mislim da ti Real ide preko 155.5
Prodje ovo, doktore. Uplati li? Ja nisam, u mene premala ipak kvota na 6 parova.Consigliere je napisao/la:Gdje to? U BHPlayu 2.07dr.van nostrand je napisao/la:Na danasnjih 6 susreta Bundes lige, tip 2+ (over1,5) iznosi oko 3,20
makar ovo izvuklo danas i bitno je da se u plusu zavrsi danharry_90 je napisao/la: Basel2/1 ht 1:2 ft 3:2 30.00
Odigran je taj double, i gledam korneri granica 11,5 da ce biti manje kvota 2,00diplomatija je napisao/la:Jedan rani na 10KM osasuna-Getafe crveni karton i preko žuti, obje ekipe pogane, a sudija također pogan, cesara muniza moraju samo malo iznervirati i to je to, nije neki dobitak ali eto..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.