Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
Ja ne znam zašto ga tako slijepo branite. Prika @Mor je manje-više sve objasnio po pitanju Rooneya. Rooney poslije 2010. (otprilike) je lošiji igrač od prijašnjeg Rooneya i to je jasno k'o dan. Previše osciluje u formi.
Ja ga gotivim k'o i svakog igrača Uniteda, al' od njega više očekujem, jer znamo za šta je Rooney sposoban, mnogo puta smo to vidjeli, samo što su to tek bljeskovi zadnjih sezona, u odnosu na prije, npr.
Ja ga gotivim k'o i svakog igrača Uniteda, al' od njega više očekujem, jer znamo za šta je Rooney sposoban, mnogo puta smo to vidjeli, samo što su to tek bljeskovi zadnjih sezona, u odnosu na prije, npr.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
I ponovo niko od vas nije uvrstio Carricka među legende, nebitno radi li se o top10Cartman je napisao/la:Cekamo objasnjenje kako je veci od Charltona i Giggsa. Za pocetak.Belmin6 je napisao/la:Ahahaha, cuj onog nije top 10.
Scholes, Giggs, Charlton, Best, Beckham, Neville, Vidic, Hughes, Ferdinand, Robson i Cantona su svi igraci koji su za mene veci od njega, i na terenu i izvan njega. Kad nam je god Rooney bio lider mi smo imali losu sezonu. Tako i zadnje dvije.

Svi nabrojani su velikani, nema priče, ali glupo je govoriti da Wayne nije među najvećim svih vremena kao i da je najbolji od najboljih.
''Neka me mrze samo da me se boje''
- OnlyUnited
- Kontakt:
Pod Fergijem zadnju sezonu je imao one povrede preko dva mjeseca (ukupno) i opet je tu sezonu od svojih nekih 25 ligaskih meceva napravio dabl dabl. U toj sezoni je (sto stalno pokusavam objasniti) igrao podredjeniju ulogu u odnosu na Persija, jer kao takav je i mogao imati mjesto u SAFovim planovima.Prikice, Rooney već nekoliko sezona u najmanju ruku stagnira, a u usporedbi sa sezonama prije pet i više godina onda i opada u formi. Nije to više stvar ni statistike koliko generalnog utiska. Ono što je Ronaldo u Realu, Messi u Barci, Hazard u Chelseaju, Aguero u Cityu itd. itd., Rooney bi trebao biti u Unitedu, a dobro se zapitajmo je li? Po mom sudu nije, a morao bi biti, što zbog prirodnog toka njegove karijere, što zbog novca kojim ga se plaća.
Takav je profil igraca gdje se boduju samo golovi/asistencije, a sad se zapitajmo da li isto moze raditi u kontinuitetu zbog navedenog.
Kazes stagnira nekoliko sezona, a znamo da je npr. 11/12. prekucao sa 37 golova u svim takmicenjima, zasto? Zato sto te sezone Berba nije forsiran od strane Fergija kao sezonu prije.
O periodu poslije je sve receno u diskusiji iznad.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Mislim da smo rekli sve što smo htjeli, ponavljati se neću, ovakav Roooney kakav je zadnjih nekoliko sezona meni ne odgovara, ti misliš da je ok i to na osnovu statističkih podataka i ja to smatram legitimnim. Zadržaću pravo da fudbal gledam vlastitim očima i razumom, te na tom osnovu graditi mišljenje o bilo kojem igraču.OnlyUnited je napisao/la:Pod Fergijem zadnju sezonu je imao one povrede preko dva mjeseca (ukupno) i opet je tu sezonu od svojih nekih 25 ligaskih meceva napravio dabl dabl. U toj sezoni je (sto stalno pokusavam objasniti) igrao podredjeniju ulogu u odnosu na Persija, jer kao takav je i mogao imati mjesto u SAFovim planovima.Prikice, Rooney već nekoliko sezona u najmanju ruku stagnira, a u usporedbi sa sezonama prije pet i više godina onda i opada u formi. Nije to više stvar ni statistike koliko generalnog utiska. Ono što je Ronaldo u Realu, Messi u Barci, Hazard u Chelseaju, Aguero u Cityu itd. itd., Rooney bi trebao biti u Unitedu, a dobro se zapitajmo je li? Po mom sudu nije, a morao bi biti, što zbog prirodnog toka njegove karijere, što zbog novca kojim ga se plaća.
Takav je profil igraca gdje se boduju samo golovi/asistencije, a sad se zapitajmo da li isto moze raditi u kontinuitetu zbog navedenog.
Kazes stagnira nekoliko sezona, a znamo da je npr. 11/12. prekucao sa 37 golova u svim takmicenjima, zasto? Zato sto te sezone Berba nije forsiran od strane Fergija kao sezonu prije.
O periodu poslije je sve receno u diskusiji iznad.
Vezano za te statističke podatke, pogledaj kakve su brojke imali neki drugi igrači svjetske klase sličnog platnog razreda, pa će ti moje mišljenje možda biti mrvicu bliže, čisto da ne idemo dalje u blaćenju Waynea.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ma ok, kazem striktno da je ovo sto je pokazao odlicno kada je konstantno igrao na poziciji sa koje moze doprinjeti svoj max.
Statistika je tu samo da prikazem ucinak u brojkama, mada i tu sve nisam dodao (kao npr. kreirane sasne, itd).
Svoju igru je prilagodio godinama gdje je izgubio na brzini, al' je tu fudbalsku inteligenciju izostrio na novi nivo.
Taj platni segment ne bih komentarisao striktno u vezi visine istog, iz razloga sto je bilo potrebno zadrzati Rooneya kao igraca oko kojeg se i dalje moze graditi igra te kao lidera i super iskusnog strikera, novog, jaceg Uniteda.
Nadam se da ce biti forsiran i koristen kao 9-ka, bez bilo kakvih taktickih varijacija, u protivnom necemo viditi svu snagu pomenutog.
Btw golcina Lingarda za Englesku na U21 Euru. I u prvom mecu protiv Portugala, imao vise nego solidan nastup. Prvo Perreira, sad on, definitivno, dosta pozitivnog.
Statistika je tu samo da prikazem ucinak u brojkama, mada i tu sve nisam dodao (kao npr. kreirane sasne, itd).
Svoju igru je prilagodio godinama gdje je izgubio na brzini, al' je tu fudbalsku inteligenciju izostrio na novi nivo.
Taj platni segment ne bih komentarisao striktno u vezi visine istog, iz razloga sto je bilo potrebno zadrzati Rooneya kao igraca oko kojeg se i dalje moze graditi igra te kao lidera i super iskusnog strikera, novog, jaceg Uniteda.
Nadam se da ce biti forsiran i koristen kao 9-ka, bez bilo kakvih taktickih varijacija, u protivnom necemo viditi svu snagu pomenutog.
Btw golcina Lingarda za Englesku na U21 Euru. I u prvom mecu protiv Portugala, imao vise nego solidan nastup. Prvo Perreira, sad on, definitivno, dosta pozitivnog.
- Ed Woodward for Prime Minister !
opet cemo kupovati igrace zadnjih 5 dana
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Koje to jos poceo dovoditi igrace? Chelsea, City ili Arsenal nisu kako vidim? Samo scouseri..FCUM je napisao/la:opet cemo kupovati igrace zadnjih 5 dana
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
ode clyne u lfc, nismo mogli boljeg beka dovesti za manje para , ne znam sta vise cekaju i koga zele
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očito su naši odustali od njega jer imaju nekoga drugog u planu, zasad je jedini Fabinho koji se dovodi u vezu sa nama.FCUM je napisao/la:ode clyne u lfc, nismo mogli boljeg beka dovesti za manje para , ne znam sta vise cekaju i koga zele
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
FCUM je napisao/la:ode clyne u lfc, nismo mogli boljeg beka dovesti za manje para , ne znam sta vise cekaju i koga zele

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Ti si jedan mucki provokator by Z.M.Policeman je napisao/la:FCUM je napisao/la:ode clyne u lfc, nismo mogli boljeg beka dovesti za manje para , ne znam sta vise cekaju i koga zele

Opusteno druze prelazni rok jos nije ni poceo zvanicno a ni ostali top klubovi nisu poceli dovoditi pojacanjaFCUM je napisao/la:ode clyne u lfc, nismo mogli boljeg beka dovesti za manje para , ne znam sta vise cekaju i koga zele

ali clyne je jedan od najboljih bekova a plus englez je i jeftin u tome je problemElTigre9 je napisao/la:Opusteno druze prelazni rok jos nije ni poceo zvanicno a ni ostali top klubovi nisu poceli dovoditi pojacanjaFCUM je napisao/la:ode clyne u lfc, nismo mogli boljeg beka dovesti za manje para , ne znam sta vise cekaju i koga zele

Pa jbg takvi su bekovi u ligi kad je Clyne najbolji,zato smo ga i zelili,u ligi nemas wc beka,mozda Bane.
Zeljeznicar! 1921 !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije to problem, mi da smo ga htjeli dovesti on bi došao, očigledno imamo neke sumnje o njemu i zato smo odustali, vjerovatno se radi na drugim imenima, i to će siguran sam biti i završeno uskoro.FCUM je napisao/la: ali clyne je jedan od najboljih bekova a plus englez je i jeftin u tome je problem
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nikada nije dobio priliku, još taman pozicija gdje smo tanki.. dati priliku na pre seasone... pa da vidimo...Format je napisao/la:Vraca se Varela,kazu da ce dobit sansu.
Nema druge,mislim da ce dobit sansu,LVG voli promovisat mlade,treba nam bek,decko je talentovan a nije vise ni klinac,igrao je sve utakmice za Castilu.
Zeljeznicar! 1921 !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dobar intervju Giggsa za Sunday Times

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.