Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

QUARTERBACK
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 jan 2021, 16:43

idemo na sud jer smo te ismijavali sto si papuca na ss.ba forumu edine!!!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 30 jan 2021, 16:49

Halo ok o fudbalu pisat ali porodicu spominjat.Halo fatajte se vase mahale.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 30 jan 2021, 17:31

QUARTERBACK je napisao/la:
30 jan 2021, 16:43
idemo na sud jer smo te ismijavali sto si papuca na ss.ba forumu edine!!!
Tuzi nas Edine da se branimo :urnebes:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

CevapiPrijeUtakmice
Kontakt:

Post Postao/la CevapiPrijeUtakmice » 30 jan 2021, 18:32

Alipasino je napisao/la:
30 jan 2021, 16:49
Halo ok o fudbalu pisat ali porodicu spominjat.Halo fatajte se vase mahale.
Moramo ponekad o tome jer ga je Amra sprijecila da postane velika zvijezda.

Zavrsava karijeru u osredjnoj Romi...... a mogao je ici u Celzi, Inter, United, itd...
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 30 jan 2021, 18:44

Malogradjanstina vrvi po forumu i najvise se vidi na Dzekinoj temi. Komicno je da ljudi neironicno pisu o nekakvim beta muskarcima, raspustenicama, papucama i tudje dijete nazivaju teretom. Volio bih bar misliti da su u pitanju neizivljena djeca bez cura koja dijarejom po forumu lijece svoje licne frustracije, ali se bojim da se ipak radi i o ljudima koji bi trebali znati bolje. I to je za Bogu plakati. Sto je najgore, Dzeku nazivaju 'beta muskarcem' jer se prilagodjava porodici, smatrajuci valjda da su oni 'alfa muskarci' jer oni to ne bi, a ne vide da su im postovi kao iz onih najgorih trac partija na sijelima. Potpuni nedostatak neke samosvijesti.

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 30 jan 2021, 19:25

mire96 je napisao/la:
30 jan 2021, 18:44
Malogradjanstina vrvi po forumu i najvise se vidi na Dzekinoj temi. Komicno je da ljudi neironicno pisu o nekakvim beta muskarcima, raspustenicama, papucama i tudje dijete nazivaju teretom. Volio bih bar misliti da su u pitanju neizivljena djeca bez cura koja dijarejom po forumu lijece svoje licne frustracije, ali se bojim da se ipak radi i o ljudima koji bi trebali znati bolje. I to je za Bogu plakati. Sto je najgore, Dzeku nazivaju 'beta muskarcem' jer se prilagodjava porodici, smatrajuci valjda da su oni 'alfa muskarci' jer oni to ne bi, a ne vide da su im postovi kao iz onih najgorih trac partija na sijelima. Potpuni nedostatak neke samosvijesti.
Kod njih zena nije osoba koja se voli nego koja se koristi i nije nizasta i ne zna nista. Brdjanski balkanski mentalitet
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

Burns
Kontakt:

Post Postao/la Burns » 30 jan 2021, 20:32

Zar raspuštenica da mu sudbinu kroji :yawn:
Mysterious🥷

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 30 jan 2021, 21:18

mire96 je napisao/la:
Dzeko je javna licnost i time podlozan kritikama. Uzor mnogim djecacima i sigurno da nije dobro da isti vide kako je odabrao raspustenicu koja mu diktira zivotom.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 30 jan 2021, 21:35

Justin je napisao/la:
30 jan 2021, 21:18
mire96 je napisao/la:
Dzeko je javna licnost i time podlozan kritikama. Uzor mnogim djecacima i sigurno da nije dobro da isti vide kako je odabrao raspustenicu koja mu diktira zivotom.
Niti jedno dijete ne zna za Amru, niti ih interesuje. Koliko vi balite za njom i spominjete to je nevjerovatno.
Djeci kada kažeš Džeko sjete se gola protiv Francuske, golovi u dresu Citya, dizanje titula lige sa zastavom BiH.. to je Edin Džeko.
A vi mulci što balite i dalje, i nemate pametnijeg posla nego hvatati se tuđe supruge dok svoje ili nemate ili zamarujete, je veoma veoma jadno.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 30 jan 2021, 21:41

Em ozenio raspustenicu em mu uvalila dijete srpske krvi. Sramota koga Bosnjaci danas smatraju idolom nacije.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 jan 2021, 21:51

Epidaurus je napisao/la:
30 jan 2021, 21:41
Em ozenio raspustenicu em mu uvalila dijete srpske krvi. Sramota koga Bosnjaci danas smatraju idolom nacije.
A poster njegov jos uvijek u sobi drzis i perfettu jedes otkako je on poceo reklamirati. 😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 30 jan 2021, 22:02

Mogao je Edin bolje, ali mogao je i gore.

Amra koliko sam ja vidio, popriličo lijepo vodi fameliju.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 30 jan 2021, 22:21

Iso je Dzekson vecim dijelom karijere linijom manjeg otpora i gledo je dosta i na dobru zaradu za sto manje posla. Ne mogu njemu u Njem dat ovolike pare nema sanse.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 jan 2021, 23:11

ovo mu je neki jaran sigurno cim ovoliko brani amru :rol:

pa umjesto da ima 100% respecta kod ljudi on svojim odlukama kroz karijeru uslovljenim u velikoj mjeri gdje zena zeli da zivi ima 75% respecta i srozava ga iz dana u dan

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 31 jan 2021, 01:53

QUARTERBACK je napisao/la:
30 jan 2021, 23:11
ovo mu je neki jaran sigurno cim ovoliko brani amru :rol:

pa umjesto da ima 100% respecta kod ljudi on svojim odlukama kroz karijeru uslovljenim u velikoj mjeri gdje zena zeli da zivi ima 75% respecta i srozava ga iz dana u dan
Garant je gagan alic nema gdje ga nema :urnebes:

Indianac
Kontakt:

Post Postao/la Indianac » 31 jan 2021, 09:14

Klocinu niko nece. Midho na haparatima! :rol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 jan 2021, 10:06

Sta tacno znaci polovnjaca? Ili teret za dobom?
Maloumnici, sam o razmislite da ne daj boze vas otac pogine, napusti vasu majku, prevari je i ode s drugim, te da ista vise nikad ne nadje drugog vec cijeli zivot je zovu polovnjaca da li bi vam bilo ok?
Da u skoli primjera radi vas zovu "teretom" i slicno?

Drugo, to sto neko voli zenu, koja je uz to lijepa, pametna, veliki humanitarac, ne znaci da je papucar. Posto poprilicno poznajem situacijj, znam da to sto pissete nije istina. Ali vama na dusu. A to sto on pored svog misljenja postuje i misljenje majke svoje djece i sta je dobro za porodicu. Ako vi zenu kuci smatrate robom, nizim bicem, to je ipak do vaseg odgoja.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 jan 2021, 10:23

Vrati se u Wolfsburg gdje je i poceo tvoj let.. licno bi ga volio vidjeti tamo..prije ce tamo izborit ligu prvaka za narednu sezonu nego u Romi.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 31 jan 2021, 10:25

Vrati se u Teplice!
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 31 jan 2021, 10:28

Indianac je napisao/la:
31 jan 2021, 09:14
Klocinu niko nece. Midho na haparatima! :rol:
Bolje da se brines sto niko nece vase pizdice od igraca. :bih:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.