English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ne znam jel maresca teski nafakas od trenera, ili lik izvlaci maksimum od ovog skarta.
- wadethegreat
- Kontakt:
Znaci maresca top trener?wadethegreat je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:18Buraz mi bez stopera i pola ekipe vas i Forest rijesili.
Na stranu bezmozgasi tipa Gusto.
Mi da nemamo ovaj problem sa disciplinom prvi bi bili![]()
Hajd dobro to kod plavaca ispade..sa kadetima tri bobe...
- wadethegreat
- Kontakt:
Maresca je itekako dobar trener koji ima itekako mana.
Neiskusan je on jos na ovom levelu relativno drugim trenerima.
Ali je odlican takticar.
Sa druge strane imamo kvalitete u ekipi posebno u sredini posebno ova reinkarnacija Kantea
Sa druge strane sprda se ovdje sa Acheampongom mali svaki put odlican.
Gittens sve bolje izgleda.
Neto standardno uvijek tu.
Itd.
Next man up stepped up.
Ne kontam poentu posta Finne.
Istrenirani smo fino i imamo dovoljno talenta da vas rijesimo sa pola ekipe na cumu
Neiskusan je on jos na ovom levelu relativno drugim trenerima.
Ali je odlican takticar.
Sa druge strane imamo kvalitete u ekipi posebno u sredini posebno ova reinkarnacija Kantea

Sa druge strane sprda se ovdje sa Acheampongom mali svaki put odlican.
Gittens sve bolje izgleda.
Neto standardno uvijek tu.
Itd.
Next man up stepped up.
Istrenirani smo fino i imamo dovoljno talenta da vas rijesimo sa pola ekipe na cumu

Uvijek sam govorio da je James najbolji bek lige. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- superFrankie
- Kontakt:
Malo mi je i zao Angea, ali svi su osim Marinakisa znali sta ceka Forrest sa ovakvom promjenom dok sezona traje
- wadethegreat
- Kontakt:
Druga najgluplja odluka jednog vlasnika ili uprave odmah iza davanja otkaza Murinju prije finala 

Nisam ja puno ni sumnjao da cete rijesiti nas ovakve kakvi jesmowadethegreat je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:23
Istrenirani smo fino i imamo dovoljno talenta da vas rijesimo sa pola ekipe na cumu![]()

- wadethegreat
- Kontakt:
Vidi ovo mi zdravi sa sastavom koji je igrao protiv PSGa pa iskreno nema ekipe da me strah.
Plus na to mali Estevao, Delap zdrav itd...
Mi smo vec sada nezgodni svima u kupovima.
Ovakvi sad nismo trebali imati ni protiv vas sanse pa sta bi.
Sve je relativno tekma po tekma.
Mi Nismo u prici zbog povreda i teskih problema sa glavom pojedinih igraca za koje se znalo da imaju IQ sobne temperature.
Ali od ekipe koja je bila Palmer FC do ekipe koja ovako rjesava tekme bez pola igraca...
Pozitivno jest sigurno a Maresca to ce vrijeme pokazati ja sam zadovoljan s obzirom na probleme.
Plus na to mali Estevao, Delap zdrav itd...
Mi smo vec sada nezgodni svima u kupovima.
Ovakvi sad nismo trebali imati ni protiv vas sanse pa sta bi.
Sve je relativno tekma po tekma.
Mi Nismo u prici zbog povreda i teskih problema sa glavom pojedinih igraca za koje se znalo da imaju IQ sobne temperature.
Ali od ekipe koja je bila Palmer FC do ekipe koja ovako rjesava tekme bez pola igraca...
Pozitivno jest sigurno a Maresca to ce vrijeme pokazati ja sam zadovoljan s obzirom na probleme.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Nemate vi nikakve kontrole nad dešavanjima u većini utakmica. 50-50 je šansa da dobijete 3-0 ili izgubite 3-0. Daleko je ovo od ozbiljne ekipe.
Ove sezone najbolju kontrolu dešavanja u svojim utakmicama ima Arsenal. Mada je i to lošije nego što su imali npr. prije dvije sezone. Liverpool lošije nego prije, ali i dalje dovoljno dobro. City neprepoznatljiv u tom smislu.
City iz onih sezona sa 98+ bodova je bilo frustrirajuće gledati ako ne navijate za njih. 80% posjed lopte, šutevi 25-2. I tako svako kolo. Protivnik korner ne može napraviti.
Ove sezone najbolju kontrolu dešavanja u svojim utakmicama ima Arsenal. Mada je i to lošije nego što su imali npr. prije dvije sezone. Liverpool lošije nego prije, ali i dalje dovoljno dobro. City neprepoznatljiv u tom smislu.
City iz onih sezona sa 98+ bodova je bilo frustrirajuće gledati ako ne navijate za njih. 80% posjed lopte, šutevi 25-2. I tako svako kolo. Protivnik korner ne može napraviti.
- wadethegreat
- Kontakt:
Konkretno danas prvo poluvrijeme je bilo uzas. Chalobah, Lavija, Gusto svi su grijesili u build upu.
Cim je Caicedo unutra druga je prica.
A logicno da smo ranjivi kada mi na zdravu ekipu trebamo stopera a ne sada kad su svi povrijedjeni
.
Zato se ne lozimo iako smo blizu vrha.
Dok malo ne ozdravimo bice oscilacija.
Cim je Caicedo unutra druga je prica.
A logicno da smo ranjivi kada mi na zdravu ekipu trebamo stopera a ne sada kad su svi povrijedjeni

Zato se ne lozimo iako smo blizu vrha.
Dok malo ne ozdravimo bice oscilacija.
- JayCatwright
- Kontakt:
Bukvalno ovo.LenyYoro15 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:48Nemate vi nikakve kontrole nad dešavanjima u većini utakmica. 50-50 je šansa da dobijete 3-0 ili izgubite 3-0. Daleko je ovo od ozbiljne ekipe.

Šta očekuješ sutra ?
- wadethegreat
- Kontakt:
Vidim Skauzere jos pece
Ono kad pitas sam sebe sta ocekujes.

Ono kad pitas sam sebe sta ocekujes.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Ma lagano uzimate. Idealna utakmica za vas da promijetnite momentum protiv redovne mušterije koja se uz to smatra najvećim rivalom.JayCatwright je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:55Bukvalno ovo.LenyYoro15 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:48Nemate vi nikakve kontrole nad dešavanjima u većini utakmica. 50-50 je šansa da dobijete 3-0 ili izgubite 3-0. Daleko je ovo od ozbiljne ekipe.
Danas Forrest bolja ekipa u 70 % utakmice.
Šta očekuješ sutra ?
Ja se bukvalno ne sjećam naše zadnje pobjede na Anfildu. Je li to bilo ono kad je Mata dao fin gol? Jbt ja još uvijek student bio ako je to zadnja pobjeda.
Čak i onaj ludi niz poraza kući koji ste imali sa Kloppom nismo iskoristili i odigrali smo samo 0:0.
- JayCatwright
- Kontakt:
Tad nas je Rodgers trenirao, a meni se čini da je zadnji poraz bio u prvoj sezoni Kloppa (tj. polusezoni) 0-1 Rooney dao gol, vas trenirao LVG, znam da smo vas baš ubili tu utakmicu, ali se isfulali haos.LenyYoro15 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 16:00Ma lagano uzimate. Idealna utakmica za vas da promijetnite momentum protiv redovne mušterije koja se uz to smatra najvećim rivalom.JayCatwright je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:55Bukvalno ovo.LenyYoro15 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:48Nemate vi nikakve kontrole nad dešavanjima u većini utakmica. 50-50 je šansa da dobijete 3-0 ili izgubite 3-0. Daleko je ovo od ozbiljne ekipe.
Danas Forrest bolja ekipa u 70 % utakmice.
Šta očekuješ sutra ?
Ja se bukvalno ne sjećam naše zadnje pobjede na Anfildu. Je li to bilo ono kad je Mata dao fin gol? Jbt ja još uvijek student bio ako je to zadnja pobjeda.
Čak i onaj ludi niz poraza kući koji ste imali sa Kloppom nismo iskoristili i odigrali smo samo 0:0.

Koja je ovo utakmica u nizu da Chelsea dobija crveni?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
- LenyYoro15
- Kontakt:
Najviše me interesuje ovaj novi golman kako će izgledati u toj utakmici, jer će od sada biti broj 1 sigurno. Zbog njega bi bilo loše da bude rezultatska katastrofa. Djeluje mi da može biti baš dobar.
Tek kad ti je golmana Onana, shvatiš da je to najvažnija pozicija u timu.
Tek kad ti je golmana Onana, shvatiš da je to najvažnija pozicija u timu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.