Mrsko mi je da ti skoro svaku rečenicu ispravljamrodom s Mejtaša je napisao/la:Trebaju da odigraju najmanje 30% bolje i jače nego protiv Čelika da bi mogli dobiti jer protiv Čelika je ono bilo prilično loše. Nekako nema kontinuiteta u igri, gotovo svi igrači igraju po sistemu dobar 10 minuta pa onda ne može da se s loptom sastavi 10 minuta i svi tako redom. Puno nam je Čelik u pojedinim trenucima držao loptu i ako smo mi dali dva gola gotovo ni iz čega, trebali su i oni komotno jedan. Onako se može možda igrati prventvena utakmica, ali domaća u kupu ne jer da smo primili go bila bi drama u revanšu. Daleko smo mi od dominacije čim se pojavi malo čvršća odnosno fizički i tehnički malo spremnija ekipa.
Adilović na nešto liči samo kad je okrenut prema golu dok u svim ostalim segmentima igreNadam se da nećemo morati čekati da ga on zabije.
Treba biti oprezan jer pitari bolje igraju u gostima obzirom da oni nemaju kvalitet da drže igru i diktiraju tempo već im više odgovara neka hinjska varijanta. Nama bi najlakše bilo da krenemo oprezno i da čekamo kakav dobar prekid jer tako je najlakše zabiti. Ako krenemo grlom u jagode mogli bi ga lako glabnuti.
Moja prognoza je 40% naša pobjeda, 40% da će biti remi i 20% da oni mogu dobiti. Ne bih ni bodom bio nezadovoljan da znam da ćemo Kozaru dobiti jer uz izvjesnu pobjedu nad Leotarom to bi bilo sasvim pristojnih 33 boda na kraju polusezone što je uz kadar (mislim da bi to bilo nikad više bodova, a gorih igrača) koji posjedujemo SF scenario. To bi nam uz nekoliko prijeko potrebnih pojačanja u svim linijama omogućilo da na proljeće krenemo na duplu krunu.
Sretno nam bilo.

Čelik čitavu utakmicu nije imao nijednu ozbiljniju priliku, najbolja im šansa kad se lopta odbila od našeg i Gušo zaustavio na gol liniji