PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Kako je Zelja los Allahu dragi! 

Ma pusti Slavka na miru.Rigoletto je napisao/la:bujrum tuzlo u mostar, vola ćemo okrenut
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Evolution87
- Kontakt:
Sramota da nije dao crveni ovom sto gurnu Kajkuta!elamalakia je napisao/la:
![]()
![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kako losa ekipa u 2017. godini, Allahu dragi. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
cist lakat. crveni je definitivno morao da budeEvolution87 je napisao/la:Sramota da nije dao crveni ovom sto gurnu Kajkuta!elamalakia je napisao/la:
![]()
![]()

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nisam ja ni napisao da su igraci FKS igrali za nekoga osim za sebe, vec da su navijaci pitarluka slavili prije nekih sat vremena titulu Zrinjskog više nego sami ultrasisimidobar je napisao/la: Smijesan si ako mislis da je Sarajevo igralo za nekog... Samo za sebe braca, samo za sebe...

Jedino su igraci, drugi navijaci.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
I mi se kao nesto nerviramoelamalakia je napisao/la:
![]()
![]()

2010 .... vi na kosevu .... nista vam ne treba, prvaci....let3 je napisao/la:Nisam ja ni napisao da su igraci FKS igrali za nekoga osim za sebe, vec da su navijaci pitarluka slavili prije nekih sat vremena titulu Zrinjskog više nego sami ultrasisimidobar je napisao/la: Smijesan si ako mislis da je Sarajevo igralo za nekog... Samo za sebe braca, samo za sebe...![]()
![]()
onaj delirijum na koševu kad ste saznali da je zrinjski pobjedio ne treba nikad zaboraviti.
nama treba pobjeda za evropu... remijem ide zrinjski.... SLAVITE, GINETE NA TERENU....
SAD MAMI KUKAJTE . CAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POSELAMITE RASKOPČANU UBLEHU!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- FrancescoTotti
- Kontakt:
KMEEEEEEEEEEEEEE kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjavalet3 je napisao/la:Nisam ja ni napisao da su igraci FKS igrali za nekoga osim za sebe, vec da su navijaci pitarluka slavili prije nekih sat vremena titulu Zrinjskog više nego sami ultrasisimidobar je napisao/la: Smijesan si ako mislis da je Sarajevo igralo za nekog... Samo za sebe braca, samo za sebe...![]()
![]()
onaj delirijum na koševu kad ste saznali da je zrinjski pobjedio ne treba nikad zaboraviti.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
ne razumijem ove Željovce koji nas zovu dušmanima jer im nismo pustili danas da pobijede,,, bil vi nas pustili?
Oni pustaju samo Leotar i Siroki zbog stolica.OsmanhodzicBuco je napisao/la:ne razumijem ove Željovce koji nas zovu dušmanima jer im nismo pustili danas da pobijede,,, bil vi nas pustili?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jesi li ti svjestan da ste ovim penalom i vi izgubili šansu za titulu?Evolution87 je napisao/la:Sramota da nije dao crveni ovom sto gurnu Kajkuta!elamalakia je napisao/la:
![]()
![]()
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Braca prosle subote smo igrali u Mostaru protiv njih i vasi su takodje svim srcem navijali za taj zrinjski, jel treba da ti spominjem listicu pride... Stvarno ne znam sta je nejasno, akcija-reakcija. Ja volim Sarajevo, uopste me ne interesuje niti jedan drugi klub na svijetu a ne u BiH...let3 je napisao/la:Nisam ja ni napisao da su igraci FKS igrali za nekoga osim za sebe, vec da su navijaci pitarluka slavili prije nekih sat vremena titulu Zrinjskog više nego sami ultrasisimidobar je napisao/la: Smijesan si ako mislis da je Sarajevo igralo za nekog... Samo za sebe braca, samo za sebe...![]()
![]()
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ko vas zove dusmanima? Meni bi samo gore bilo da ste nam vi pustili neki ofiran gol.OsmanhodzicBuco je napisao/la:ne razumijem ove Željovce koji nas zovu dušmanima jer im nismo pustili danas da pobijede,,, bil vi nas pustili?

Zrinjski vlada bh fudbalom, Izvidjac bh rukometom i Igokea bh kosarkom

Zrinjski je jedina ekipa uz Sarajevo koja igra fudbala u ovoj ligi....i fudbal treba pobjediti u takmicenju u istom...ende
Uostalom, ubogi strumfovi mi se borimo za titulu...i nikad necemo kalkulisati....
Izgleda da niste dovoljno jako dovili

Uostalom, ubogi strumfovi mi se borimo za titulu...i nikad necemo kalkulisati....
Izgleda da niste dovoljno jako dovili

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa dali smo vam tada bod, šta hocete više. A vi danas ginete na terenu ,samo da bi Zrinjski bio šamion, ali nema veze. Sve je u redu, pa ko koga zayebe.Pantelija je napisao/la:2010 .... vi na kosevu .... nista vam ne treba, prvaci....let3 je napisao/la:Nisam ja ni napisao da su igraci FKS igrali za nekoga osim za sebe, vec da su navijaci pitarluka slavili prije nekih sat vremena titulu Zrinjskog više nego sami ultrasisimidobar je napisao/la: Smijesan si ako mislis da je Sarajevo igralo za nekog... Samo za sebe braca, samo za sebe...![]()
![]()
nama treba pobjeda za evropu... remijem ide zrinjski.... SLAVITE, GINETE NA TERENU....
SAD MAMI KUKAJTE . CAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POSELAMITE RASKOPČANU UBLEHU!
Samo ne treba nikad zaboraviti ono slavlje pitarluka kad su saznali da je Zrinjski pobjedio na kraju

Budi realan brate. Proslo kolo Boqi pravi penal u Krupi, vi se sprdate kao ajde sad Jakupe svirni jedan penal za nas van 16m, zatim penali protiv SB-a.... Sve vam se vratilo ovim penalon za Zrinjski.SlevinKelevra je napisao/la:I mi se kao nesto nerviramoelamalakia je napisao/la:
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Odvratna liga. Kamo srece da nas UEFA suspenduje i da samo repka igra utakmice. Ko valja od igraca nek ide vani a ko ne valja nek se zaposli. Preori stadione, sadi malinu. Sa koje god strane tabele da krenem, ne zna se šta je jadnije. Ovi timovi što ih nema ko gledat ili ovi što u 10 godina jednom sastave solidan tim, pa uglavnom slave tudje poraze, ovo Sarajevo što je tuđe, ovaj Željo što ne igra, fašisti iz Lištice, odvratni Zrinjski sa odvratnim Radnikom u paketu, sudijska lakrdija, nestrucni stabovi, jadni stranci sto uzimaju mjesto mladima, mladi sto umisle da su mesi pa odu u cesku da bi se vratili, jadni izvjestaji bht-a na nivou vjezbe u osnovnoj skoli, emisije gdje svi isto pricaju (pogledati emisije o kosarci, u obrucu, kao primjer kako treba), forumi, nikovi koji zive samo virtuelno, dojave, insajderi......bašum sagosum deponijo nalik na mnoge druge u ovoj napacenoj drzavi sa ovim "dobri smo mi u dusi" jadnim narodom.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
ma na fejsbuku ovi vaši 'Stvarno ne razumijem koliki mozak moraš biti da zapneš protiv svojih komšija i pobjediš a ne treba ti nikako ta pobjeda, ništa ne mjenja. Nek ste vi naštimali da titule odu u Hercegovinu. Dušmani jedni.. Fuj! Klasični bošnjo'SlevinKelevra je napisao/la:Ko vas zove dusmanima? Meni bi samo gore bilo da ste nam vi pustili neki ofiran gol.OsmanhodzicBuco je napisao/la:ne razumijem ove Željovce koji nas zovu dušmanima jer im nismo pustili danas da pobijede,,, bil vi nas pustili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.