Gledajte od 10:05. Sta ovo kazu momciluci? Pozdravio vas Emir.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Eriče de prevedi Boga tiCartman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Gledajte od 10:05. Sta ovo kazu momciluci? Pozdravio vas Emir.
Evo ja ću, pošto sam sa španskim na ti odavnonormalaba je napisao/la:Eriče de prevedi Boga tiCartman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Gledajte od 10:05. Sta ovo kazu momciluci? Pozdravio vas Emir.Na titlovima mi sve neko voće spominje haha
Otprilike reci sta ćelo priča
Hvala
Hvala DragonGirlDragonGirl je napisao/la:Evo ja ću, pošto sam sa španskim na ti odavnonormalaba je napisao/la:Eriče de prevedi Boga tiCartman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Gledajte od 10:05. Sta ovo kazu momciluci? Pozdravio vas Emir.Na titlovima mi sve neko voće spominje haha
Otprilike reci sta ćelo priča
Hvala
Dakle, uglavnom govori o tome kako Navas neće ostati u Realu, i kako će doći dvojica golmana sa kojima će Real Madrid krenuti od nule. Jedan je De Gea, a njegov zamjenik, onaj koga prate je veoma dobar, igra u Engelskoj, ima kvalitet da bi igrao u Realu i da se pregovara sa njegovim sadašnjim klubom. Onda ga voditelj pita koliko ima godina, on kaže da misli da ima oko 25, onda ulazi ovaj drugi momak koji kaže da zna o kome se radi i da ima između 25 i 30 godina. Zatim pitaju ovog prvog je li Englez ili je stranac, pa poslije je li Njemac, ali on ne želi odgovoriti. Također, voditelj ga pita je li postigao gol, na što je također izbjegao odgovor. Poslije je još dodao da ga prate od prošle godine, da je kontakt ostvaren prošle sedmice i na kraju potvrđuje da je to Begović. Nakon toga ovaj drugi mladi voditelj govori kako ima 27 godina, kako nije mnogo poznat jer igra u Stokeu, da je visok 1.96, da ima dobre reflekse, da je golman reprezentacije BiH koja je igrala na prošlom Mundialu i da je već vrijeme da ide iz Stokea. To je u suštini to, od 10-e minute pa do kraja.
Nema na čemu, hahhaha, ma nije samo Esmeralda, učila sam ja španski jezik i van sapunicanormalaba je napisao/la:
Hvala DragonGirl![]()
Isplatilo se gledati Esmeraldu
Al sta ovaj Ćelo popi vode u klipu, mislio sam da će trčati u wc u pola videa
Gigi ce braniti sigurno jos 2,3 sezone. Rezerve su mu starci Storari i Rubinho. Imamo mladog Lealija, koji je na posudbi u Ceseni, al se ne razvija na ocekivani nacin.Pegi10 je napisao/la:@aki kakvo je stanje u Juventusu sa golmanima pored Buffona posto sumnjam da on moze jos dugo braniti, a volio bi tamo da ga vidim posto realno Juve je najaci u Italiji a ocekujem da se Italijani vrate na stare staze slave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.