Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Omic i Sulejmanovic bi bilo odlicno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Da li je sastanak danas ili sutra? 
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
JA sam negdje citao da je 11.02 sastanak sto znaci da je danas, mada uzmi ovo sa rezervom, jer nisam bas siguran 100%..........
Sto se mene tice Omic i Sulejmanovic jer to nam predstavlja buducnost, al' ako vec moze onda zasto ne sve........ tj. i Savovic a i taj 4. sto se spominje.........
Sto se mene tice Omic i Sulejmanovic jer to nam predstavlja buducnost, al' ako vec moze onda zasto ne sve........ tj. i Savovic a i taj 4. sto se spominje.........
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Izvinite sto nisam bas upucen u svrhu tog sastanka, al jel nakon njega cemo znati hoce li omic, sulejmanovic, begic, savovic itd moci igrati za nasu repku, jel ? 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- legenda reala
- Kontakt:
Vjerovatno, iako je Harun najavio tužbe na sportskom sudu u Lozani, ako ne dobijemo igrače, jer su "pravila na našoj strani".Papastathopoulos je napisao/la:Izvinite sto nisam bas upucen u svrhu tog sastanka, al jel nakon njega cemo znati hoce li omic, sulejmanovic, begic, savovic itd moci igrati za nasu repku, jel ?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
sulejmanovic bi bio prioritet, za savovica mislim da nema problema samo ako on bude zelio igrati za nas, a sto se tice Omica i Begica vjerovatno cemo jednog dobit, vjerujem da bi svi volili da to bude Omic, a ostali neznam ko bi jos mogo igrat za nas, mozda Suton al on nije igro ni za koga tako da nebi bilo problema sa njim
- legenda reala
- Kontakt:
Ima li kakvih informacija iz Ženeve, javlja li se Harun(ako je ikako sastanak danas) 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zar nije sastanak sutra? Inace, svi "nasi" se nalaze na sirem spisku Slovenije.
nalazi se i smodis koji se sada rekreaciski bavi kosarkomsamson je napisao/la:Zar nije sastanak sutra? Inace, svi "nasi" se nalaze na sirem spisku Slovenije.
a naravno da ce pokusati sa omicem
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
I Brezec ..nerminh74 je napisao/la:nalazi se i smodis koji se sada rekreaciski bavi kosarkomsamson je napisao/la:Zar nije sastanak sutra? Inace, svi "nasi" se nalaze na sirem spisku Slovenije.
a naravno da ce pokusati sa omicem
http://sportsport.ba/bh_kosarka/mahmuto ... ivan/98226" onclick="window.open(this.href);return false;
evo
evo
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
1 ili 2 igraca do prvenstva. Sulejmanovic i mozda Savovic? Pozitivna stvar je da je Radulovic vodeci za registaciju igraca. Mozda kaze koju lijepu ..
Potanki su efekti od ovoga,svaka čast Harunu jer ima lavovsko srce,al mi smo sitni da bi mogli nešto odlučivati..Prvo komšiluk razgrabi,a nama što ostane..1 ili 2 igrača 
ja se nadam da ce biti osim sulejmanovica 1-2 igraca, jer emir nece biti na ep-u
Problemi su veliki i za Emira i za Borisa i za sve druge... 
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Sta bi to znacilo ?legenda reala je napisao/la:Vjerovatno, iako je Harun najavio tužbe na sportskom sudu u Lozani, ako ne dobijemo igrače, jer su "pravila na našoj strani".Papastathopoulos je napisao/la:Izvinite sto nisam bas upucen u svrhu tog sastanka, al jel nakon njega cemo znati hoce li omic, sulejmanovic, begic, savovic itd moci igrati za nasu repku, jel ?
Ako sam dobro skapirao on bi i protiv volje kosarkasa zeleo da oni igraju za BiH ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne, već bi se samo tužio za one koji žele da igraju za BIHDevil je napisao/la:Sta bi to znacilo ?legenda reala je napisao/la:Vjerovatno, iako je Harun najavio tužbe na sportskom sudu u Lozani, ako ne dobijemo igrače, jer su "pravila na našoj strani".Papastathopoulos je napisao/la:Izvinite sto nisam bas upucen u svrhu tog sastanka, al jel nakon njega cemo znati hoce li omic, sulejmanovic, begic, savovic itd moci igrati za nasu repku, jel ?![]()
Ako sam dobro skapirao on bi i protiv volje kosarkasa zeleo da oni igraju za BiH ?
Neeeennooooo javi se, daj nam kakve insiderske, ispod stola...
Sta je se desilo tamo? Imal nade za nas? 
Pravda za Papeta!
Nisam ni imao prevelika ocekivanja.....Svaka cast Harunu na trudu, ali radi se o vecoj sili i mafiji....
Ovo sto je uradjeno je jedna vrsta lobija, nisam ni ocekivao da ce Harun prenijeti u javnost misljenje FIBE o tim igracima koje smo trazili...
Ovo sto je uradjeno je jedna vrsta lobija, nisam ni ocekivao da ce Harun prenijeti u javnost misljenje FIBE o tim igracima koje smo trazili...
A sta nam je uradjeno? Nestrpljiv sam...Batko je napisao/la:Nisam ni imao prevelika ocekivanja.....Svaka cast Harunu na trudu, ali radi se o vecoj sili i mafiji....
Pravda za Papeta!