Pored Manea, radi se na transferu Laimera a tokom sedmice navodno slijede pregovori sa agentima Lukakua.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Sve mi miriše na Wernera. Ako ga dovede objesit' ga na Mejrinom placu.
Tacno, Lewi se to cesto s pravom zamjeralo. Zabije 3-4 gola u bundesu a u lp tek kad vodimo. Nama treba nesto kao Benzema da kad ne ide okrene sam tekmu. Lewa je to majstorski uradio u BVB-u protiv Reala.
Koga bi ti volio dovesti, Sadio Mane?
Ako ce otici Gnabry, sto da ne Mane? Jeftin, ima on jos dati dobrih sezona. Mozda Nunez za devetku, al ne znam, zayebali su se sami sto se to nije na vrijeme rijesilo.
Nesto ne vjerujem da ce gnabri ikako otici,ponudjeno mu je 19 miliona eura godisnje (bruto)harden je napisao/la: ↑31 maj 2022, 21:08Ako ce otici Gnabry, sto da ne Mane? Jeftin, ima on jos dati dobrih sezona. Mozda Nunez za devetku, al ne znam, zayebali su se sami sto se to nije na vrijeme rijesilo.
Kod Lukakua treba biti pošten i reći da je bio odličan u Interu, onakav Lukaku je top. Ima on i snagu i tehniku, pa čak i brzinu. A oni nastupi ranije u ManU ili sada u Chelseaju su druga priča.
Treba pomoci prijateljima iz Katalonije. Fin dogovor, njima Lewa nama De Jong, ispeglaju knjige jos
Zestoko precjenjen igrac jos bi kostao 80m
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.