IQ200 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 02:09
BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 01:10
wadethegreat je napisao/la: ↑21 jul 2025, 01:05
Htjela ga je Barsa nemaju kesa. Cifra je pofina to je problem.
I Arsenal je zainteresovan.
I Bayern naravno
Meni je on zelja odavno.
Ma to mu menadžeri plaćaju ove novinare

Svako ljeto o liku pišu niko da ga uzme
Ma šta ćeš ti na ovom forumu haha, šalim se drug samo ti piši da imamo i drugih mišljenja. Vrijeme će pokazati koji ćemo biti važno je da tim napreduje. Liverpool jest jak, ali mislim da je Ekitike Jackson 2.0, Salah odigrao najbolju sezonu u karijeri neće sigurno to ponoviti, nisu imali povreda, ne želim nikom povrede, Afrički kup nacija će biti ove godine, mjesec dana bez Salaha. City mi je nemoguće prognozirati, mislim da su ekipa za nekih 80 bodova ako i toliko, Arsenal je gubitnička ekkipa, mi imamo i LŠ koju do sad nismo igrali sa ovom ekipom, ali vjerujem da su momci motivisani, očekujem najmanje top 4, a nadam se bar borbi za titulu i top 2.
Simons je igrač koji se i meni sviđa, na prvom mjestu bih volio da zaganjamo Rogersa, a odmah iza njega mi je Simons kreativan, super pregled igre, sjajan šut, uklapa se u ono što gradimo, samo kad zamislim njega Palmera, Pedra, Neta, Gittensa, Estevaa, strašno, u 60. ili 65. min možeš uvesti svježe igrače bez da gubiš išta kvalitete, mi ćemo biti opasni. Ono što je vrh oslobodili smo prostor prodajom Maduekea Estevau, dok ne nauči jezik, dok ne upozna sistem, dok ne dođe decembar klupa i 65. min u igru, a u decembru može i on početi lakše tekme. Volio bih još vidjeti napredak Maresce, da kad dođe taj decembar da ne zasere, da tokom tekme nauči kad treba izmjenu izvršit, mada ako smo sa invalidima Maduekeom i Jacksonom izborili LŠ, strah me i pomisliti sljedeće sezone šta možemo.
Ma kad mi Juve spava i nikog ne dovodi, idem malo po temama klubova koje gotivim u drugim ligama
Ma prednost Liverpula je što se u dušu znaju, samo nadograđaju ekipu sa boljim igračima, jedino gdje su lošiji sada je pozicija desnog beka.
Ali gore fantazija, Virc, Soboslaj, Ekitike, Nunjez... Dijaza prodaju, zamisli zamijena ga Gordonom

k'o NATO su jaki.
Kažem imate boljeg trenera nego Arsenal možete hladno treći završiti