Nema šanse da bi bili lošiji od ovih. Treba dati šansu mlađimaPogba je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:18Fascinira koliko BiH ima lose komentatore, ne znam kakvi bi bili neki mladji jer od dinosaura koji su od 1997 godine na BHT-u nemaju ni sansi, ali generalno ne vjerujem da bi bili bolji; puno vike, malo znanja, puno floskula, malo personalitya, humora. Ista priča kod vodjenja emisija, tačnije jos gora, puno ukocenosti, floskula, neznanja.
Neprijatno gledati ovo nakon HRT-a npr.
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
Sto fascinira? Kakva drzava, takvi i komentatori.Pogba je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:18Fascinira koliko BiH ima lose komentatore, ne znam kakvi bi bili neki mladji jer od dinosaura koji su od 1997 godine na BHT-u nemaju ni sansi, ali generalno ne vjerujem da bi bili bolji; puno vike, malo znanja, puno floskula, malo personalitya, humora. Ista priča kod vodjenja emisija, tačnije jos gora, puno ukocenosti, floskula, neznanja.
Finn je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:20Sto fascinira? Kakva drzava, takvi i komentatori.Pogba je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:18Fascinira koliko BiH ima lose komentatore, ne znam kakvi bi bili neki mladji jer od dinosaura koji su od 1997 godine na BHT-u nemaju ni sansi, ali generalno ne vjerujem da bi bili bolji; puno vike, malo znanja, puno floskula, malo personalitya, humora. Ista priča kod vodjenja emisija, tačnije jos gora, puno ukocenosti, floskula, neznanja.

Pa ovdje je mediokritet standard
- Maroon1946
- Kontakt:
Jaoooooo Sesko bosnjo
Jota, Felix, Ramos na klupi
sta ceka vise Martinez ? da im Sesko uvali iz kontre.

Kakvog menadzera ima Roberto Martinez 

Čito sam te ozbiljno sa razumijevanjem dok nisam pročitao HRT, šta je to kod njih bolje bilo ljubi te bratPogba je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:18Fascinira koliko BiH ima lose komentatore, ne znam kakvi bi bili neki mladji jer od dinosaura koji su od 1997 godine na BHT-u nemaju ni sansi, ali generalno ne vjerujem da bi bili bolji; puno vike, malo znanja, puno floskula, malo personalitya, humora. Ista priča kod vodjenja emisija, tačnije jos gora, puno ukocenosti, floskula, neznanja.

A meni na frljoku Portugala
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Slavice Spaho na Planici ako Slovenija ovo prodje
Spaho ako ista zna zna podic atmosferu tekme, da je neko drugi ovo bi bilo polumrtvo
- Maroon1946
- Kontakt:
Uvijek je tuđe bolje. Nista bolji komentatori nisu ni na Areni ni na HRTu ni na RTSu. Priznao bi jedino da je rekao Sport Klub.coelho41 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:22Čito sam te ozbiljno sa razumijevanjem dok nisam pročitao HRT, šta je to kod njih bolje bilo ljubi te bratPogba je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:18Fascinira koliko BiH ima lose komentatore, ne znam kakvi bi bili neki mladji jer od dinosaura koji su od 1997 godine na BHT-u nemaju ni sansi, ali generalno ne vjerujem da bi bili bolji; puno vike, malo znanja, puno floskula, malo personalitya, humora. Ista priča kod vodjenja emisija, tačnije jos gora, puno ukocenosti, floskula, neznanja.
Neprijatno gledati ovo nakon HRT-a npr.![]()
Prvenstveno jer imas okruzenje u kom su komentatori, najbolja definicija koju bih dao je 'chill'. Bukvalno. Kod nas Spaho i dalje pocinje rečenice i prenose sa "poštovani gledaoci", pogledaj kako to radi npr. Visković kad pocinje prenos, vrlo sitni detalji, dakle ako u sportu nismo na nivou susjeda onda nije da moraju imati vasionske edukacije da budu prirodniji. Naprosto su izvještačeni do bola, a to je atipično za Bosance ako hoces.Finn je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:20Sto fascinira? Kakva drzava, takvi i komentatori.Pogba je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:18Fascinira koliko BiH ima lose komentatore, ne znam kakvi bi bili neki mladji jer od dinosaura koji su od 1997 godine na BHT-u nemaju ni sansi, ali generalno ne vjerujem da bi bili bolji; puno vike, malo znanja, puno floskula, malo personalitya, humora. Ista priča kod vodjenja emisija, tačnije jos gora, puno ukocenosti, floskula, neznanja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- JayCatwright
- Kontakt:
Nisu ako im gledaš samo glas, ako gledas znanje svi su iznad. Ovi nasi su pravi dinosaurusi, ostali u ranim 00timMaroon1946 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:24Uvijek je tuđe bolje. Nista bolji komentatori nisu ni na Areni ni na HRTu ni na RTSu. Priznao bi jedino da je rekao Sport Klub.coelho41 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:22Čito sam te ozbiljno sa razumijevanjem dok nisam pročitao HRT, šta je to kod njih bolje bilo ljubi te bratPogba je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:18Fascinira koliko BiH ima lose komentatore, ne znam kakvi bi bili neki mladji jer od dinosaura koji su od 1997 godine na BHT-u nemaju ni sansi, ali generalno ne vjerujem da bi bili bolji; puno vike, malo znanja, puno floskula, malo personalitya, humora. Ista priča kod vodjenja emisija, tačnije jos gora, puno ukocenosti, floskula, neznanja.
Pogledao sam par tekmi u grupi na HRT-u, bolji komentatori, bolji gosti. Ali nije poenta tu neka televizija bolja od druge, generalno i Srbi i Hrvati su bolji i to je to.coelho41 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:22Čito sam te ozbiljno sa razumijevanjem dok nisam pročitao HRT, šta je to kod njih bolje bilo ljubi te bratPogba je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:18Fascinira koliko BiH ima lose komentatore, ne znam kakvi bi bili neki mladji jer od dinosaura koji su od 1997 godine na BHT-u nemaju ni sansi, ali generalno ne vjerujem da bi bili bolji; puno vike, malo znanja, puno floskula, malo personalitya, humora. Ista priča kod vodjenja emisija, tačnije jos gora, puno ukocenosti, floskula, neznanja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Maroon1946
- Kontakt:
Kakvo znanje? Arena sve zivo prenosi nema jednog dobrog komentatora. U Hrvatskoj ima onaj sto se nateže i zbog toga je dobar komentator valjda.JayCatwright je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:25Nisu ako im gledaš samo glas, ako gledas znanje svi su iznad. Ovi nasi su pravi dinosaurusi, ostali u ranim 00timMaroon1946 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:24Uvijek je tuđe bolje. Nista bolji komentatori nisu ni na Areni ni na HRTu ni na RTSu. Priznao bi jedino da je rekao Sport Klub.
-
- Kontakt:
Ljudi su profesionalniji.coelho41 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:22Čito sam te ozbiljno sa razumijevanjem dok nisam pročitao HRT, šta je to kod njih bolje bilo ljubi te bratPogba je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:18Fascinira koliko BiH ima lose komentatore, ne znam kakvi bi bili neki mladji jer od dinosaura koji su od 1997 godine na BHT-u nemaju ni sansi, ali generalno ne vjerujem da bi bili bolji; puno vike, malo znanja, puno floskula, malo personalitya, humora. Ista priča kod vodjenja emisija, tačnije jos gora, puno ukocenosti, floskula, neznanja.
K'ae Velid "Ne treba ovo Ronaldu"
A frajer mu lakat uvalio

A frajer mu lakat uvalio

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JayCatwright
- Kontakt:
Sve i da ne znaju puno, znaju 10 x puta više od Spahe i ZoranaMaroon1946 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:26Kakvo znanje? Arena sve zivo prenosi nema jednog dobrog komentatora. U Hrvatskoj ima onaj sto se nateže i zbog toga je dobar komentator valjda.JayCatwright je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:25Nisu ako im gledaš samo glas, ako gledas znanje svi su iznad. Ovi nasi su pravi dinosaurusi, ostali u ranim 00timMaroon1946 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:24
Uvijek je tuđe bolje. Nista bolji komentatori nisu ni na Areni ni na HRTu ni na RTSu. Priznao bi jedino da je rekao Sport Klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.