BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Semir bvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Semir bvb » 24 okt 2012, 23:01

Koja smo mi MAŠINERIJA!!! 8-) 8-) 8-)

slika

Preponosan sam na ekipu. Svi su odigrali fenomenalno. Schmelle je beton bek. Perfektna utakmica. :D Dečko šuta u svakoj utakmici jednu ili dvije lopte i svaka završi na krovu stadiona, ali ona najvažnija je včrs završila u mreži Reala.

Teško je sad sastavit' smislenu rečenicu, jer od radosti ne znam gdje udaram. :D

Još večeras malo proslavit', a već sutra da usmjerimo svoje misli ka Freiburgu. :mrgreen:

Šta reći za fizičku spremu naše ekipe. Najjači na svijetu. Trka do samog kraja. 8-)

Rezultati u grupi nam idu na ruku. City bi treb'o bit' van utrke. Samo da sad Ajax ne priprijeti. :mrgreen:

Da citiram jednog stručnjaka s foruma:
Semir bvb je napisao/la:Evo i ja ću k'o naš forumski @Klopp dat' svoju prognozu. Recimo 2:1 za BVB. 8-) Neću prognozirat' strijelce, jer to je najmanje bitno.

Ako včrs dobijemo mi smo jednom nogom u 1/8 finala. To svi naši znaju i mislim da će se ići na to, ali opet prije svega oprezno i bez puno srljanja. Nikakav remi nije u planu, ali eto ako tako bude nije ni to za bacit'.

Idemo po 3 boda i prvo mjesto u grupi. 8-)
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 24 okt 2012, 23:02

Za nekog iznenadjenje, za mene ne!
Cestitke navijacima BVB-a!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 24 okt 2012, 23:04

:lol: :lol: kakvi komentari sada, a kakvi prije 3 dana :lol: :lol:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 okt 2012, 23:05

Slažem se jaro moj, živi mi onakvi navijači bili još 100 godina.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 okt 2012, 23:06

Nego recite vi meni bosanci nešto. Jel vi sušate ove dvije budale na OBN-u. Kako takva dva neuka idiota po pitanju nogometa mogu biti komentatori? Što niko tamo ne zna, da oni ne znaju ništa o nogometu? Ili oni tamo namjerno drže ta dva kretena tako da ljudi tokom prenosa pucaju od smijeha kao što sam ja danas?

Znate što je lik reko kad je Gundogan ušao?

E tu će sada Gundogan na krilo, a reus će se povući u sredinu pored Kehla! I da malo zapapri stvar nastavi i kaže, "jer je Gundogan brži"!

:hehe:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 24 okt 2012, 23:06

Svaka cast ! Sjajna borbenost i zalaganje. Zreli su bili za bar jos jedan :)
Thomas Müller - Fußballgott

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 24 okt 2012, 23:10

SEMIRE slika
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 okt 2012, 23:11

Monolog je napisao/la:Kad se svi "hvalite", ja sam igrao Ronaldo daje gol, oba daju 3+ i na trećem keca na Borussiju. :mrgreen:
Samo da pozdravim svog prijatelja @HzBvB-a. 8-)
Ne mogu vam opisati onaj osjećaj na njegovom licu kada je Lewandowski zabio gol. :P
U svakom slučaju, zaslužena pobjeda Dortmunda. Nema se šta prigovoriti. Rezultat iz Amsterdama im ide u prilog i sigurno da su im sada šanse za osminom finala porasle za nekih 50%. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 24 okt 2012, 23:12

anton 1983 je napisao/la:Nego recite vi meni bosanci nešto. Jel vi sušate ove dvije budale na OBN-u. Kako takva dva neuka idiota po pitanju nogometa mogu biti komentatori? Što niko tamo ne zna, da oni ne znaju ništa o nogometu? Ili oni tamo namjerno drže ta dva kretena tako da ljudi tokom prenosa pucaju od smijeha kao što sam ja danas?

Ovo drugo, ovo drugo :lol: :lol:
A kako samo Vugdalić ono kaže za Rojsa :lol:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 24 okt 2012, 23:14

@antone
Pa zar ti ne znaš da je ovaj Vugdalić najjači komentator ma ovim prostorima? Ne baš sportski, ali et'. :lol: Tako je nama s njim. Smijeh zagarantovan. Yebeš stand-up nastup Eddia Murphya... :lol:

Nego imaš sad mnogo materijala za "rat" s žabarima. Sve Švabe dobile, a Talijani ko rutica. :lol: 8-)
KSIVLE je napisao/la:SEMIRE slika
Hvala, hvala. :mrgreen: 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 24 okt 2012, 23:16

Cestitke komse... Bundesliga polahko preuzima primat... Niste ni svjesni sta ova pobjeda znaci I koliko ce vam biti lakse zadrzavati I privlaciti igrace u buducnosti... Ante tebe ova dvojica iznenadzuju? Imamo mi I gorih vjeruj mi od rata pa naovamo jedini da valjaju su baho topalbecirevic I marjan mijajlovic ovo ostalo je sramota

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 okt 2012, 23:17

Semir bvb je napisao/la:@antone
Pa zar ti ne znaš da je ovaj Vugdalić najjači komentator ma ovim prostorima? Ne baš sportski, ali et'. :lol: Tako je nama s njim. Smijeh zagarantovan. Yebeš stand-up nastup Eddia Murphya... :lol:
Znamja to odavno, ali me zanima ko to dopušta! :D
Semir bvb je napisao/la:Nego imaš sad mnogo materijala za "rat" s žabarima. Sve Švabe dobile, a Talijani ko rutica. :lol: 8-)
Moš mislit, sve su to kujice i beskičmenjaci!

Sad više neće moć srat po LP-u upsjesima, po prvaku kak nemre proč skupinu. Nemaju više argumenata! :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 okt 2012, 23:18

dortmund mašinerija
naprijed rejal

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 24 okt 2012, 23:21

Mayku mu, veceras je REAL MADRID pao! Pao, yebote, pao. Ni najjaca generacija BVB ih nije slomila, ali ova djeca jesu. :shock: :shock: Sta ce ovi klinci raditi za 3-4 godine ako ostanu na okupu. :shock: I opet su preposteno odigrali.

San je postao java. :!:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 okt 2012, 23:36

uz bayceku sam sinoc gotovo zaspao, dok sam uz vas veceras ostao bez noktiju. :D

bravo, bravo, bravo :!:

cestitke momcima sa ovog foruma, svakako su zasluzili ovakvo vece.
o samoj utakmici ne bih puno, jer sam i sam previse radostan i uzbudjen da dam neki valjan komentar. recimo da je klop ponovo postao klopcina, onaj kojem se ja divim. jos kad vidim pokislo lice joze armanda :D
malo su me nervirali oni sutevi preko grede, malo slaba ubojitost u visini kada je bvb bio u napadu (barem u prekidima) ili izmjena bendera umjesto kehla, koji je napravio par krupnih gresaka prije svenovog izlaska.

otvaraju je putevi, pogotovo nakon cityjevog kiksa, ali treba biti oprezan i pametan (kakav je ustvari klopp) pa to dokrajciti kakao treba (na prvom mjestu :? ).
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 24 okt 2012, 23:41

Harisone Fordu :lol: , taj sa avatara :o , pa je li ono moguće, 10 km za 70 min. :shock:

Ovakvo nešto svijet sporta još nije vidio, kao što sam i rekao Pišo zatvorio Ronalda, kod gola Weidi loše postavljen, nije kriv, ali loša reakcija skroz.

Ravnopravna utakmica s tim da je Dortmund bio bolji baš za ovaj rezultat, pobjeda zaslužena, čista kao suza! :!:
Problem je kada se igra s ovim Realom(okusio sam to pošle godine), njih nadigraš, ali takvi su to majstori naprijed da kada god priđu na nekih 30-40 metara od gola vreba takva opasnost, najubojitija ekipa današnjice..., ali ima boljih što je i dokazano. ;)

Njemačko tlo ponovo netaknuto, je li ovo 17 poraz :? , haha, extra! :!:

EDIT:Geroslave slabo pratiš, Sven još nije top fit, a opasna kilometraža je u pitanju, prvo se koncentriši pa onda reci. :D
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 24 okt 2012, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 24 okt 2012, 23:42

Real Madrid protiv Germanske ekipe od 24 utakmica ima samo 1 pobeda a 17 poraza :o
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 24 okt 2012, 23:43

E sad sam u stanju da napisem makar nesto...
HVALA TI BOZE!!!!!!!!!!!!!!
Pao je kraljevski klub,i dokazali smo da mozemo!Nisam bio neki optimista,mislio sam da bi bod bio itekako dobar kad ono...NASI PULENI UZESE TRICU! :lol:
Svaka cast nasem DOKTORU na hrabrosti,nasim pulenima na borbenosti,zasluzena tri boda i veliki korak ka drugom krugu LP!
Ljudi,ako prodjemo grupu(a po svemu sudeci hocemo)mozemo ocekivati svasta,tekmu po tekmu,mislim da ce sad svi imati respekt prema BvB-u!
Jos nisam vjerovatno 100% svjestan uspjeha,ali bar znam da je stvarnost :D IDEMO DALJE!!!

Echte Liebe NUR DER BVB

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 24 okt 2012, 23:43

Andrej je napisao/la:Real Madrid protiv Germanske ekipe od 23 utakmica ima samo 1 pobeda a 17 poraza :o
Treba napomenuti da je to samo u utakmicama u Svabiji ;)
Thomas Müller - Fußballgott

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 okt 2012, 23:47

Čestitke za veliku pobjedu. Velika trka, borba, zalaganje, odlična igra (šta samo Goetzinho s loptom radi). Uvalio ga Lewa lijepo, onda i Schmelzer fino zabio, Weidi malo plivao kod onog gola Ronalda (tačnije proletio :) ), ali kad je to jedina zamjerka, onda to već dovoljno govori koliko je dobru utakmicu odigrao BVB. Prije sam već rekao da se ne treba Dortmund predavat u ovoj grupi i da se može nosit sa Cityjem, dok protiv Reala sam više nekako kalkulisao nekih 2 boda, eventualno 3....Prema ovom , to je već sad i iznad očekivanja i u svakom slučaju poklapanjem rezultata se došlo do sasvim, sasvim realne šanse za plasman u osminu finala. Za takvo nešto je još jedna pobjeda mislim dovoljna.

Ovo je večeras stvarno bilo fantastičnoooo...... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.