Pored glupana sa kojima se dijeli ovaj zrak trebala bi Hidra vlast izaci javno pa barem objasnit situaciju i apelovati ili sta vec bi troglava gospoda trebala da urade.invincible1921 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 17:07Pa poskupice jer levati trce da naliju...pa ce ovi dic cijene...al haj gorivo ce past nekad, ovi sto poskupe sve zivo ostalo pa imalo veze s gorivom ili ne, nece nikad vratitkraljttbvb je napisao/la: ↑02 mar 2026, 16:30Nije problem sto cemo svi mi napuniti kanistere, problem je sto ce npr. pekari odmah podignuti cijenu hljeba, prevoznici podici cijenu bus karata, a tako i svi ostali.
Ovo ce proizvesti lančanu reakciju, gdje ce cijene otići u nebo. A kad se gorivo vrati u normalu, cijene ce ostati iste...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
3% interest on my house, can't beat it.JayCatwright je napisao/la: ↑02 mar 2026, 17:11Mislim da je alemu više krivo što soko ima ljepšu i puno veću kuću od njega, nego što je Trump skroz poludio.
- Marsal
- Kontakt:
Svaka čast medijima kako su stvorili paniku oko cijena goriva, sad na pumpu gdje inače točim bilo je makar 50 auta u redu
haj reko na drugoj ću, sve redovi 
A yebo i meni Bog mater kad sam čekao da padnem na rezervu pa da sipam, mogao sam komotno prije 2-3 dana jok ja se pravim pametan čekam da se lampica upali.
Haj što je red, što stoka toči u kanistere, a neki lik donio bure što se kupus kiseli i toči. Mogo si i kacu od malina ponijet otac te yebo mrtvi
A yebo i meni Bog mater kad sam čekao da padnem na rezervu pa da sipam, mogao sam komotno prije 2-3 dana jok ja se pravim pametan čekam da se lampica upali.
Haj što je red, što stoka toči u kanistere, a neki lik donio bure što se kupus kiseli i toči. Mogo si i kacu od malina ponijet otac te yebo mrtvi
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- OldTownDistrict
- Kontakt:
HahahahhahahahMarsal je napisao/la: ↑02 mar 2026, 17:19Svaka čast medijima kako su stvorili paniku oko cijena goriva, sad na pumpu gdje inače točim bilo je makar 50 auta u reduhaj reko na drugoj ću, sve redovi
Edit:
Evo te
Zadnja izmjena: OldTownDistrict, dana/u 02 mar 2026, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Podsjeca me na neke forumase s ovom pricom o parama.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BenjooJutub
- Kontakt:
Samo neobrazovan i neuk čovjek može misliti za Perzijce da su glupi. Kolijevka civilizacije, filozofije, medicine...alemsa je napisao/la: ↑02 mar 2026, 17:13Kontali su da ako Iran blokira hormuz da ce to uraditi sa svojom navy i da ih mogu samo bombardovati i sve nastavlja fercerati. Medjutim Iran pogodio sopstveni tanker pun nafte, i sad se nafta izlila po Hormuzu i sve stalo zbog osiguranja, jer ne mozes svjesno ici u stetuIzgleda da Perzijci nisu toliko glupi niti zaostali kao sto neki misle.
Cim se digne malo panika pokaze se koliko smo nevjerovatno glup narod. Prave frajeri redove na pumpama, sledece je da pocnu kupovati brasno i wc papir.
- Pensioner26
- Kontakt:
alemsa je napisao/la: ↑02 mar 2026, 17:13Kontali su da ako Iran blokira hormuz da ce to uraditi sa svojom navy i da ih mogu samo bombardovati i sve nastavlja fercerati. Medjutim Iran pogodio sopstveni tanker pun nafte, i sad se nafta izlila po Hormuzu i sve stalo zbog osiguranja, jer ne mozes svjesno ici u stetuIzgleda da Perzijci nisu toliko glupi niti zaostali kao sto neki misle.
Iranci jedni od inteligentnijih ljudi. Za ret.ardirane Amere pojam pameti.
No loan?alemsa je napisao/la: ↑02 mar 2026, 17:153% interest on my house, can't beat it.JayCatwright je napisao/la: ↑02 mar 2026, 17:11Mislim da je alemu više krivo što soko ima ljepšu i puno veću kuću od njega, nego što je Trump skroz poludio.![]()
Amerika je pokupila bruku obrazovanog naroda iz citavog svijeta. Indija, Iran, Pakistan, Kina itd itd. To je jedna strana amerike i onda imas ovu magu za koju si upravu.Pensioner26 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 17:49alemsa je napisao/la: ↑02 mar 2026, 17:13Kontali su da ako Iran blokira hormuz da ce to uraditi sa svojom navy i da ih mogu samo bombardovati i sve nastavlja fercerati. Medjutim Iran pogodio sopstveni tanker pun nafte, i sad se nafta izlila po Hormuzu i sve stalo zbog osiguranja, jer ne mozes svjesno ici u stetuIzgleda da Perzijci nisu toliko glupi niti zaostali kao sto neki misle.
- Marsal
- Kontakt:
U šta su gledali kad su Alema uzeli?soko je napisao/la: ↑02 mar 2026, 18:05Amerika je pokupila bruku obrazovanog naroda iz citavog svijeta. Indija, Iran, Pakistan, Kina itd itd. To je jedna strana amerike i onda imas ovu magu za koju si upravu.Pensioner26 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 17:49alemsa je napisao/la: ↑02 mar 2026, 17:13
Kontali su da ako Iran blokira hormuz da ce to uraditi sa svojom navy i da ih mogu samo bombardovati i sve nastavlja fercerati. Medjutim Iran pogodio sopstveni tanker pun nafte, i sad se nafta izlila po Hormuzu i sve stalo zbog osiguranja, jer ne mozes svjesno ici u stetuIzgleda da Perzijci nisu toliko glupi niti zaostali kao sto neki misle.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kao i svugdje danas skoro sve pametno je u privatnom sektoru, koliko ameircka administracija unutar sebe ima pametnih tesko je reci, a prema ovom ko ih vodi i ko je biro kadrove pretpostavljam da ih je pravo pravo malo, americku administraciju danas vode lazovi, zavjerasi, gebelsi i slicni. A to uvijek neko drugi plati svojim zivotima, kao i sto ce.
Pa izmaklo im.Marsal je napisao/la: ↑02 mar 2026, 18:09U šta su gledali kad su Alema uzeli?soko je napisao/la: ↑02 mar 2026, 18:05Amerika je pokupila bruku obrazovanog naroda iz citavog svijeta. Indija, Iran, Pakistan, Kina itd itd. To je jedna strana amerike i onda imas ovu magu za koju si upravu.Pensioner26 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 17:49
Salim se, mi smo izbjegilice, to je druga stvar. Ja govorim za ove po vrhunskim fakultetima.
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Kako retardiran narod zivi kod nas to nije realno
Pa bilo bi ti to juce/danas, prati ujutro kad krenu slike iz Binga. U jutarnjim satima ocekujemo raketni napad na tip-500.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa yebem vam majku glupu i tim kanisterima. Jel moguce da je ovaj narod ovoliko retardiran, sta je ovo? 
1946-1987
AhahahahahMarsal je napisao/la: ↑02 mar 2026, 17:19Svaka čast medijima kako su stvorili paniku oko cijena goriva, sad na pumpu gdje inače točim bilo je makar 50 auta u reduhaj reko na drugoj ću, sve redovi
1946-1987
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 16 gostiju.