Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

alemsa
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la alemsa » 03 mar 2026, 00:56

soko je napisao/la:
03 mar 2026, 00:44

Zena zavrsila law school i to jos radila svoj posao citavu karijeru. Nije to Trump, on nista sa ovim nema pa si ga izabrao.
:rol: i kako se progurala/napredovala u karijeri? Prco je Willie Brown. 30 godina stariji od nje bio (to je opste poznato nikakva tajna). E moj @soko :rol: :urnebes:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 mar 2026, 01:01

alemsa je napisao/la:
03 mar 2026, 00:56
soko je napisao/la:
03 mar 2026, 00:44

Zena zavrsila law school i to jos radila svoj posao citavu karijeru. Nije to Trump, on nista sa ovim nema pa si ga izabrao.
:rol: i kako se progurala/napredovala u karijeri? Prco je Willie Brown. 30 godina stariji od nje bio (to je opste poznato nikakva tajna). E moj @soko :rol: :urnebes:
Ko je prco trumpa i onog kennedy jr sto je u healthu? Nikakve kvalifikacije nemaju da rade ove poslove kanto jedna
Pita te covjek jesi se pokajao za Trumpa ni to ne mozes priznati, pranza tintaro :rol:
Nije Kamala Melanija, Ivanka i ona sekretarica

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 mar 2026, 01:15

soko je napisao/la:
03 mar 2026, 01:01

Ko je prco trumpa i onog kennedy jr sto je u healthu? Nikakve kvalifikacije nemaju da rade ove poslove kanto jedna
Pita te covjek jesi se pokajao za Trumpa ni to ne mozes priznati, pranza tintaro :rol:
Sta se lozis odma, nije jedina sto se tako progurala, to se desava u svim sferama zivota. Imao si i Joy Taylor (ovi sto prate Americke sportove, su je vidjeli sigurno), radila na FS1, karo je urednik za emisije, zive veze o sportu nije imala, pa su 'oj morali dati otkaz nakon sto je procurilo u javnost, ali je do tad zgrnula milione. Tako i ova kad je zavrsila skolu vidjela da je Willie faca, medju glavnim da joj moze pomoci u karijeri/gurati je. Willie rekao dodji mala ovamo da te cica provoza i to je to. Nista cudno

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 03 mar 2026, 01:25

Ovaj ne zna šta priča jbt
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 mar 2026, 01:31

alemsa je napisao/la:
03 mar 2026, 01:15
soko je napisao/la:
03 mar 2026, 01:01

Sta se lozis odma, nije jedina sto se tako progurala, to se desava u svim sferama zivota. Imao si i Joy Taylor (ovi sto prate Americke sportove, su je vidjeli sigurno), radila na FS1, karo je urednik za emisije, zive veze o sportu nije imala, pa su 'oj morali dati otkaz nakon sto je procurilo u javnost, ali je do tad zgrnula milione. Tako i ova kad je zavrsila skolu vidjela da je Willie faca, medju glavnim da joj moze pomoci u karijeri/gurati je. Willie rekao dodji mala ovamo da te cica provoza i to je to. Nista cudno
Ne lozim se ja neg ti kao i uvjek nemas pojma.
Kamala je pametna skolovana zena, kcerka jedne indijke koja ima phd od Berkley. To sto ti ne vjerujes u obrazovanje i mislis da mozes na gugl naci za par minuta sve nepije vode.
To sto se lozila na nekog starijeg lika nemora nista da znaci. Nisu to trebe sto Trump ganja.
Mjesecima si ovdje prdio od Babi Trumpu, biznis men, napravice deal, ne voli ratove. Jos uvjek prdis gluposti
Zadnja izmjena: soko, dana/u 03 mar 2026, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 03 mar 2026, 01:32

baboedindzeko09 je napisao/la:
03 mar 2026, 01:25

Vidim strah na licu ove pudlice. :yawn:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 03 mar 2026, 01:35

OldTownDistrict je napisao/la:
01 mar 2026, 15:02
Derdiyok je napisao/la:
01 mar 2026, 14:47
OldTownDistrict je napisao/la:
01 mar 2026, 13:40

slika
Ovo neka stara karta :mrgreen:
Da.
Jesu li ti to granice Srb. bacile zulum? :mrgreen:
Pa vidim iz doba SiCG :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 mar 2026, 01:41

soko je napisao/la:
03 mar 2026, 01:31

Kamala je pametna skolovana zena, kcerka jedne indijke koja ima phd od Berkley. To sto ti ne vjerujes u obrazovanje i mislis da moze na gugl naci za per minuta skonati svjet ne pije vode.
To sto se lozila na nekog starijeg lika nemora nista da znaci. Nisu to trebe sto Trump ganja.
Mjesecima si ovdje prdio od Babi Trumpu, biznis men, napravice deal, ne voli ratove. Jos uvjek prdis gluposti
slika
Moze biti pametna koliko hoces, to ne mijenja cinjenicu

Williju bilo 59, njoj 29. A dobro ga je smuntala kupio 'oj Benza i BMW plus je gurao opasno u karijeri. Sigurno se dobro prcala mala

Yes, I may have influenced her career by appointing her to two state commissions when I was Assembly speaker. And I certainly helped with her first race for district attorney in San Francisco

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 03 mar 2026, 01:46

Pereira je napisao/la:
02 mar 2026, 22:59
Sto ne mogu ove sirotinje :yawn:
Ja vozim na rezervi cekam da poskupi, pa da naspem :yawn: Jedva cekam poskupljenje, da samo mi bogati mozemo auta voziti, em manje auta na ulici, em manje debila u saobracaju :yawn:
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 mar 2026, 02:01

alemsa je napisao/la:
03 mar 2026, 01:41
soko je napisao/la:
03 mar 2026, 01:31

Kamala je pametna skolovana zena, kcerka jedne indijke koja ima phd od Berkley. To sto ti ne vjerujes u obrazovanje i mislis da moze na gugl naci za per minuta skonati svjet ne pije vode.
slika
Moze biti pametna koliko hoces, to ne mijenja cinjenicu

Williju bilo 59, njoj 29. A dobro ga je smuntala kupio 'oj Benza i BMW plus je gurao opasno u karijeri. Sigurno se dobro prcala mala

Yes, I may have influenced her career by appointing her to two state commissions when I was Assembly speaker. And I certainly helped with her first race for district attorney in San Francisco
Cinjenica je npr da si ti za Trumpa govorio babo, biznis men i jos nikad nisi napisao jbg ja sam ko i ostale mage ko tele povjerovao neg jos uvjek prosipas suplje. Sramota :rol:

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 03 mar 2026, 02:02

Svega mi u duelu Rame Isaka i Trumpa, zaokružio bih Ramu.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 mar 2026, 02:03

Wilshere10 je napisao/la:
03 mar 2026, 01:32
baboedindzeko09 je napisao/la:
03 mar 2026, 01:25

Vidim strah na licu ove pudlice. :yawn:
Tebra, sta mislis bil njega pustili u montanu medju elitu?

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 mar 2026, 02:07

CAGarfia je napisao/la:
03 mar 2026, 02:02
Svega mi u duelu Rame Isaka i Trumpa, zaokružio bih Ramu.
Slusaj ovo, posto ti kao buduci inzinjer se razumijes u ovakve stvari.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 mar 2026, 03:05

soko je napisao/la:
03 mar 2026, 02:01

Cinjenica je npr da si ti za Trumpa govorio babo, biznis men i jos nikad nisi napisao jbg ja sam ko i ostale mage ko tele povjerovao neg jos uvjek prosipas suplje. Sramota :rol:
Cuj suplje, sama je priznala da je isla s njim. Postoji video njih dvoje skupa, kad su je pitali jel mu kcerka. Nisam ti ja kriv sto ti vjerujes jedno a cinjenice su drugacije. Da nije mene raja bi ti ovdje vjerovala da je se posteno probijala u karijeri. :kafa:

Willie je karindjo i haj, sta je libo nije sapun da se potrosi, imala je debele koristi. I to je samo sto se zna, dalek je put do bijele kuce, metoda je vjerovatno bila slicna :kafa:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 mar 2026, 03:35

alemsa je napisao/la:
03 mar 2026, 03:05
soko je napisao/la:
03 mar 2026, 02:01

Cuj suplje, sama je priznala da je isla s njim. Postoji video njih dvoje skupa, kad su je pitali jel mu kcerka. Nisam ti ja kriv sto ti vjerujes jedno a cinjenice su drugacije. Da nije mene raja bi ti ovdje vjerovala da je se posteno probijala u karijeri. :kafa:

Willie je karindjo i haj, sta je libo nije sapun da se potrosi, imala je debele koristi.
Vecina raje ovdje zna i misli da si ti kanta. Djaba ispijes te kahve.
Ti znas jel se ona probijala u karijeri, karala se pa sta, i ona i mati joj bila visoko obrazovana osoba. I ne govorim za to nego opcenito ti prosipas suplje. Tvoj level je maga, ono taraba. Pogedaj taj gore video od tvog babe koji je to mozak ili ovog sto se 10 godina tuko heroinom

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 mar 2026, 03:50

soko je napisao/la:
03 mar 2026, 03:35

Ti znas jel se ona probijala u karijeri, karala se pa sta, i ona i mati joj bila visoko obrazovana osoba. I ne govorim za to nego opcenito ti prosipas suplje. Tvoj level je maga, ono taraba. Pogedaj taj gore video od tvog babe koji je to mozak ili ovog sto se 10 godina tuko heroinom
https://www.inst
Dobro haj, vjerujem ti, isla je s likom starijim 30 godina koji je sasvim slucajno bio uspjesno/izgradjeno ime u njenoj profesiji i bio mayor San Francisca u doba kad je petljao s njom, to je cisto iz ljubavi, nikakve koriste, zaljubila se. U pravu si.

I ohani malo s tim nazivima, jesi'l dobar?

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 mar 2026, 04:04

alemsa je napisao/la:
03 mar 2026, 03:50
soko je napisao/la:

Dobro haj, vjerujem ti, isla je s likom starijim 30 godina koji je sasvim slucajno uspjesno/izgradjeno ime u njenoj profesiji i bio mayor San Francisca u doba kad je petljao s njom, to je cisto iz ljubavi, nikakve koriste, zaljubila se. U pravu si.

Dobro, my bad. Izvinjavam se za nazive.
Samo bio bi red da makar nekad priznas za narandju.
Nisam ni ja neki fan kamale al od trumpa nema veceg idiota. Mozda ovaj kenedy

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 03 mar 2026, 07:16

Aktivna podrška ratu protiv Irana očigledno ne dolazi u obzir, rekao je Wadephul, njemački ministar vanjskih poslova.

Mi ni na koji način ne učestvujemo u ovom sukobu.

Malo razuma preovladalo kod Švabeca.
A smooth sea never made a skilled sailor.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 03 mar 2026, 07:44

alemsa je napisao/la:
03 mar 2026, 03:50
soko je napisao/la:

Dobro haj, vjerujem ti, isla je s likom starijim 30 godina koji je sasvim slucajno bio uspjesno/izgradjeno ime u njenoj profesiji i bio mayor San Francisca u doba kad je petljao s njom, to je cisto iz ljubavi, nikakve koriste, zaljubila se. U pravu si.

Pa koga je tramp probijao? Mogli bi o tome ali nismo na dark webu
🎶 Oohh, it's Carrick, you know
Hard to believe it's not Scholes 🎶

Shategabri

Post Postao/la Shategabri » 03 mar 2026, 07:51

Trump je oduvijek bio komad budale.
Veća budala je samo onaj ko je vjerovao da će se ovaj psihopata promijeniti, da će furati neku politiku mira i slične gluposti.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Rule_hz, VensanKasel i 20 gostiju.