Maguire's last six United goals:
89th minute equalizer vs Grimsby
121st minute winner vs Lyon
47th minute winner vs Ipswich
93rd minute winner vs Leicester
91st minute equalizer vs Porto
84th minute winner vs Liverpool
Clutch

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Maguire's last six United goals:
Necjenjen zbog izgleda.Maroon1946 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:00Maguire's last six United goals:
Clutch![]()
Arteta se ukakio i protiv Liverpula i protiv Citya,ali nije da nismo navikliwadethegreat je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:42Mogu misliti Kako je Topnicima krivo sto Arteta nije imao muda da Napadne Liverpool…
Treba Sacekati da se Isak navikne na ligu![]()
Slot je mislio da će ukoliko potroši 500 mil ojačati ekipu no ne ide to baš tako ipak nije ovo FM.Čovjek mrtav ozbiljan izvali rečenicu da za igrača kojeg si platio 150 mil kako mu treba određeno vrijeme da se navikne samo ne znam na šta,lopta je okrugla ne igraju sa ciglama.Prošle sezone uzeo titulu na krilima Salaha i Diaza ovaj prvi naravno više ne može ni u snu ponoviti sličnu sezonu jer je u godinama a drugog prodali jer su "procjenili" da ne zaslužuje novi ugovor bolje dovesti Ekitikea i Isaka za 260 mil..Takav zayeb su napravili i sa Arnoldom.
Nejasan mi je u derbijima i to protiv protivnika nema sad nekog bauka u ligi da kazes nepobjedivi su nedostizni.topnik1 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:45Arteta se ukakio i protiv Liverpula i protiv Citya,ali nije da nismo navikliwadethegreat je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:42Mogu misliti Kako je Topnicima krivo sto Arteta nije imao muda da Napadne Liverpool…
Treba Sacekati da se Isak navikne na ligu![]()
![]()
Vec imam brigu kako ce se prilagodjavati kuci protiv Palacea![]()