Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jučer prošlo - http://i.imgur.com/7169CRS.jpg
Danas ovako:
Arsenal(1.p1,5)-ManUtd...manje @ 1,40
Fulham(PiK)-FC Liverpool 2...@ 1,35
HSV-Bayern München 2...@ 1,20
Everton(1.p1,5)-CrystalPal manje...@ 1,40
UniverSC-Dep.Malacateco 1 @ 1,40 http://i.imgur.com/EzWH69u.jpg
Fognini F.-Mayer L. 1 @ 1,25
5,55 kvota.
Sretno
Drugi:
Arsenal - ManUtd pik x... @ 1,75
Napoli - Roma pik x... @ 1,70
Liverpool f+2...@ 2,15
Suarez daje...@ 1,65
Danas ovako:
Arsenal(1.p1,5)-ManUtd...manje @ 1,40
Fulham(PiK)-FC Liverpool 2...@ 1,35
HSV-Bayern München 2...@ 1,20
Everton(1.p1,5)-CrystalPal manje...@ 1,40
UniverSC-Dep.Malacateco 1 @ 1,40 http://i.imgur.com/EzWH69u.jpg
Fognini F.-Mayer L. 1 @ 1,25
5,55 kvota.
Sretno
Drugi:
Arsenal - ManUtd pik x... @ 1,75
Napoli - Roma pik x... @ 1,70
Liverpool f+2...@ 2,15
Suarez daje...@ 1,65
Igra li Wade veceras ?
http://i58.servimg.com/u/f58/14/48/75/35/tip110.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
planiram uložit posljednju kunu na ovo ..čini mi se kao zicer ..?
planiram uložit posljednju kunu na ovo ..čini mi se kao zicer ..?
Za sada solidno, dublove stvarno vise ne vrijedi igrati ni na kakvom tiketuForster je napisao/la:Ouanna - Burquier 1 @ 1.50 TR 2:0 @ 2.37 6:7 6:7
Gicquel - Laaksonen 1 @ 1.45 TR 2:0 @ 2.10
Struff - Mecir 1 @ 1.45
Tsonga - Cilic 1 @ 1.45
Almagro - Zeballos (+4.5) H1 @ 1.65 6:2 7:5
Young - Kudla 1 @ 1.45
Sock - Vesely 2 @ 1.90
Smyczek - Russell 2 @ 2.00 2:6 6:7
Garcia-Lopez/Oswald - Cuevas/Zeballos 2 @ 1.45
Gonzalez/Schwank - Cabal/Farah 2 @ 1.45 7:5 2:6 10:8

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Bila je furka sinoć,vjerovatno si osjetio da bi cleveland mogo dobit,al sad na svaki tiket da pišeš stavite kuću,ja vam dam svoju ako profulate je već ****
Nad tobom sunce najljepše sja
Momci,uz duzno postovanje nemam namjeru nikome nista lose,ako vam smeta ovo sto ja pisem,samo predjete preko mog posta,ima onih koji gledaju moje objave i koje ih igraju,tako da nema potrebe da se raspravljamo.
FK Sarajevo !
Ma svaka čast stvarno,al nije fazon kad nas svaki tiket pišeš da bubrege dajemo za ulog.Neće te ozbiljno shvatit.1 u 10 tiketa što predložiš to da napišeš pa ok,meni ne smeta al gubi svoju smisao to i hvala ti na tipovima.badel62 je napisao/la:Momci,uz duzno postovanje nemam namjeru nikome nista lose,ako vam smeta ovo sto ja pisem,samo predjete preko mog posta,ima onih koji gledaju moje objave i koje ih igraju,tako da nema potrebe da se raspravljamo.
Nad tobom sunce najljepše sja
Monta Ellis over 16.5 @1.85 (Hrvatska Lutrija)
Zna li netko razlog ovako maloj granici na Montu? Je li ovo greška (ujedno i poklon) ili obična navlakuša kladionica? Ako je tko upućeniji molim da da svoje mišljenje što prije jer planiram napasti gospodina Montu večeras i u singlu ako treba. Već i zidovi znaju da je Indiana najslabija na njegovoj poziciji i ako bi tko od Mavericksa trebao preko, to je zasigurno on. Prijašnje utakmice i njegova statistika kad je igrao protiv Pacersa me zanima kao lanjski snijeg, to veze nema s ničim. Tako da, tko želi dati svoje mišljenje nek preskoči ta 2 pojma, a ako se radi o nekakvoj ozljedi, javite.
Zna li netko razlog ovako maloj granici na Montu? Je li ovo greška (ujedno i poklon) ili obična navlakuša kladionica? Ako je tko upućeniji molim da da svoje mišljenje što prije jer planiram napasti gospodina Montu večeras i u singlu ako treba. Već i zidovi znaju da je Indiana najslabija na njegovoj poziciji i ako bi tko od Mavericksa trebao preko, to je zasigurno on. Prijašnje utakmice i njegova statistika kad je igrao protiv Pacersa me zanima kao lanjski snijeg, to veze nema s ničim. Tako da, tko želi dati svoje mišljenje nek preskoči ta 2 pojma, a ako se radi o nekakvoj ozljedi, javite.
U desetom selu živi Antuntun!
može li neko dati neke "sigurne" košarkaše za večeras? 

- diplomatija
- Kontakt:
Bevanda igraj ti tu dvicu, sinoć je Nowitzcki povredu imao, Bog zna u kakvom je stanju večeras..
Mozel mi se javiti neko ko se kladi u premieru na pp ?
BHF Bosanska Krajina!
Sta mislite o ovome vi koji bolje pratite NBA?
Utah - Phil - 1
Indiana - Dallas 1
Duncan over 17.5
Griffin over 25.5
K.Irving under 23.5
Doda sam jos K.Love over 28.5 pa sta bude
Utah - Phil - 1
Indiana - Dallas 1
Duncan over 17.5
Griffin over 25.5
K.Irving under 23.5
Doda sam jos K.Love over 28.5 pa sta bude

Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 12 feb 2014, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Kazi bre gde je zapelo sa ercegovcumaapocalyps je napisao/la:Mozel mi se javiti neko ko se kladi u premieru na pp ?
T.Duncan (17,5)+
W.Chandler (16,5)+
A.Davis (23,5)+
L.Aldridge (24,5)+
D.Cousins (23,5)+
D.Nowitzki (21,5)-
Od svih "glavnih" igraca spursa samo Duncan igra vcrs,over mi se namece nekako ko logican izbor.Chandler,prva opcija u napadu,pored toga ocekuje se utakmica na puno poena.Davis takodjer prva opcija,protivnici primaju dosta poena s visokih pozicija.Aldrige,sinco katastrofalan postotak,ne vjerujem da ce ponovit i vcrs isto,takodjer prva opcija (20 suteva + slobodna).Rodjak,ni sam nezz zasto,vrijeme je da odigra dobru utakmicu.Vise ga igram iz inata jer me oborio sinoc i proslu utakmicu.Nowitzki,kolega rece da je povrijedjen,najvise zbog toga ga kontam odigrat al nisam jos odlucio da li ce ic na tiket.Kvota oko 40,nez Nowitzkog 21 i kusur.Imal neko prijedlog sta izbacit ?
W.Chandler (16,5)+
A.Davis (23,5)+
L.Aldridge (24,5)+
D.Cousins (23,5)+
D.Nowitzki (21,5)-
Od svih "glavnih" igraca spursa samo Duncan igra vcrs,over mi se namece nekako ko logican izbor.Chandler,prva opcija u napadu,pored toga ocekuje se utakmica na puno poena.Davis takodjer prva opcija,protivnici primaju dosta poena s visokih pozicija.Aldrige,sinco katastrofalan postotak,ne vjerujem da ce ponovit i vcrs isto,takodjer prva opcija (20 suteva + slobodna).Rodjak,ni sam nezz zasto,vrijeme je da odigra dobru utakmicu.Vise ga igram iz inata jer me oborio sinoc i proslu utakmicu.Nowitzki,kolega rece da je povrijedjen,najvise zbog toga ga kontam odigrat al nisam jos odlucio da li ce ic na tiket.Kvota oko 40,nez Nowitzkog 21 i kusur.Imal neko prijedlog sta izbacit ?
- diplomatija
- Kontakt:
dodaj jeffersona over i ljepota, lik svaku noc rijeso do poluvremena, mada i tome mora doci krajpilotbabo je napisao/la:T.Duncan (17,5)+
W.Chandler (16,5)+
A.Davis (23,5)+
L.Aldridge (24,5)+
D.Cousins (23,5)+
D.Nowitzki (21,5)-
Oprezno sa Aldridgeom
LaMarcus Aldridge (groin) expects to play Wednesday.
He's feeling "beat up" and was considered questionable to play Tuesday due to "general soreness," but it seems that his groin injury is the biggest problem. He shot an uncharacteristic 5-of-22 from the field vs. OKC in Tuesday's disappointing home loss, and he'll have his hands full vs. Blake Griffin and the Clippers on Wednesda
Dobro je imati PlanB !
Hvala vam.Ipak sam odlucio razdvojit ovo na dva tiketa, na prvom Davis,Duncan,Chandler i Netse kp1.A na drugom ove ostale plus Jefferson. Sretno svima.
predlozite izmjene
Duncan T(-17,5+)-Bos-SanA1,85više
Jefferson A.(-24,5+)-Bkn-C1,85više
Nowitzki D(-21,5+)-Ind-Dal1,85manje
Chandler W.(-16,5+)-Min-De1,70više
Utah-Philadelphia 76ers1,351
Houston-Washington Wizar.1,251
Davis A.(-23,5+)-Mil-NOr1,85više
7 parova: 33,6031
Duncan T(-17,5+)-Bos-SanA1,85više
Jefferson A.(-24,5+)-Bkn-C1,85više
Nowitzki D(-21,5+)-Ind-Dal1,85manje
Chandler W.(-16,5+)-Min-De1,70više
Utah-Philadelphia 76ers1,351
Houston-Washington Wizar.1,251
Davis A.(-23,5+)-Mil-NOr1,85više
7 parova: 33,6031
Ja veceras sve nade polazem u Gasola i Randolpha
igrao sam Grizzliese dvicu i Vucevica manje koseva
dodao jos Netse keca

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.