Jogeeee poceraaaj

Jesi kada cuo za ironiju

Posle 8 godina tjeraju me ljudi sa vlastite teme

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kako ce izvjestavati svi klubovi povedu ove sto slikaju i pisu za za klubske stranice, samo nasi nikada nisu
Kako se ovi u UG slikaju sa gotovim karticama? Ja sam online kupio, kontam da ce brzo doci.strujasamo je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:35Ja sam u petak bio u klubu i kupio i rekao mi je da če me zvati kad bude gotova Bitno je da imam potvrdu i da mogu uči na utakmicu Prođli put sam do samog kraja ulazio na potvrdu tri put su me slikali a nikad nisam dobio sezonsku
Nisu ovo gotove kartice, nego potvrde o uplati.MakabiTuzla je napisao/la: ↑29 jun 2021, 19:45Kako se ovi u UG slikaju sa gotovim karticama? Ja sam online kupio, kontam da ce brzo doci.strujasamo je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:35Ja sam u petak bio u klubu i kupio i rekao mi je da če me zvati kad bude gotova Bitno je da imam potvrdu i da mogu uči na utakmicu Prođli put sam do samog kraja ulazio na potvrdu tri put su me slikali a nikad nisam dobio sezonsku
Kontao sam kad je dosla ova mladja ekipa u vodstvo kluba da ce se barem te stvari popravit, youtube kanal, marketing, vise izvjestaja, pa i fan shop u centru grada a ono, muda marjanova.Sunderland je napisao/la: ↑29 jun 2021, 19:36Kako ce izvjestavati svi klubovi povedu ove sto slikaju i pisu za za klubske stranice, samo nasi nikada nisu
SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 20:11Kontao sam kad je dosla ova mladja ekipa u vodstvo kluba da ce se barem te stvari popravit, youtube kanal, marketing, vise izvjestaja, pa i fan shop u centru grada a ono, muda marjanova.Sunderland je napisao/la: ↑29 jun 2021, 19:36Kako ce izvjestavati svi klubovi povedu ove sto slikaju i pisu za za klubske stranice, samo nasi nikada nisu
ok, dakle ceka se, no moze posluziti i potvrda o uplati. zahvaljujem na odgovorustrujasamo je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:35Ja sam u petak bio u klubu i kupio i rekao mi je da če me zvati kad bude gotova Bitno je da imam potvrdu i da mogu uči na utakmicu Prođli put sam do samog kraja ulazio na potvrdu tri put su me slikali a nikad nisam dobio sezonsku
Ovo pravim soluciju ustede, ne moze jos i njihovu suhovinu hamurat i pijuckat medovacu ili krusku jos na nas racun. To samo zimi ideSariel1987 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 09:05grehota ti je brate otici na zlatibor u srbiju a ne jesti domacu hranu![]()
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 8 gostiju.