denirob je napisao/la:jel to olimpik zaista ima navijace neke tj fanove? mislim bez provokacije.
prosle god na otoci kad je robija napravila najmasovnije gostovanje u bih after war 
nidje nisam vidio te vukove. al kazem, zanima me, posto vidim da ovde ima vukova (nisam nikad prije bio na ovoj temi olimpica tako da nisam primjetio, nebi reko') imam 2 3 iskrena pitanja za vas vukove. ono zanima me.
dali ste vi ono simpatizeri tipa olimpic rezervni klub, naravno zelji ili sarajevu? nekako mi je tesko vidit da se neko opredjeli za olimpica, jer u sarajevu su 2 od top 5 najacih klubova iz bih svih vremena, standardno u top 5, kojima olimpic i jednim i drugim dodje kao 3 bonus boda u gostima (nesto kao sto ce nama sad vitez bit

) tako da mi je tesko vidjet da se neko iz sarajeva opredjeli za taj olimpic, koji je realno UVJEK bio i bice iza zelje i sarajeva. i uvjek ce isupustat prednost domaceg derena zelji i sa, kao sto su nama prije par mjeseci. jednostavno nevidim to da se neko moze opredjelit za olimpica pored zelje i sarajeva, pogotovo jos ako uzmemo u obzir da je to klub nasto 95 godine mozda... znaci sad ajmo rec u zenici se pojavi klub "maximum" i za 10 godina nakon nastupa u premier ligi, ono tipa srednja zalost (sad ispadnu sad se vrate, sad su sredina itd) da se pojave navijaci u zenici tog kluba, pored jednog celika. al opet znamo lojalnost sarajlija kad je fudbal upitanju, tako da je velika razlika izmedju sredina upitanju tu. znaci stvarno, dali ste vi rezervni navijaci olimpica, ono gotivite ga, al su vam seljo i sranjajevo na prvom mjesto

hajd shala sa nazivima ovo
broj 2, pa eto ajmo rec i da postoje ti vukovi, gledajuci da je klub nasto poslje rata, nema boga da je se neko ko je navijac zelje i sa okreno i poceo navijat za olimpik (mada sve je moguce kod sarajlija jevreja, inace da vam zeljo il sa igraju na nivou veleza, slobode il eto celika zadnjih 10ak godina, na stadionu bi vam bilo 500 ljudi po utakmici), znaci gledajuci da su nastali sredinom 90ih, ocekivat je da su navijaci olimpica balavurdija jedino, oni sto oce da budu malo drugaciji od sviju, kontrashi, il su jednostavno odrasli u tom naselju ziblu STADIJONA

, il su trenirali u omladinskom pogonu olimpik il sta ja znam pa su zagotivili taj klub.
tesko mi je povjerovat da nakon onog skandala sa nijazom dje se olimpik selio u gorazde, zvornik, kljuc, jajce, i na kraju oficijalno u TUZLU gdje trebala bit fuzija sa slobodom, tesko mi vjerovat da je neko i ko je eto bio navijac olimpika, osto, jer ja kad bi pomislio samo da neko se tako sprda sa CELIKOM SVETINJOM, da kaze neki "gazda" e selim se iz zenice u bihac, malo promjene, i usput se spajam sa jedinstvom (ili brcko, jos bolji primjer, a isti naziv, tamo je taj distrikt, te arizona jacapi, te stadion od 20000 zapocet fora) i mjenja ime u jedinstveni celik

itd itd... ajd dosta bubam nego stvarno malo za ove vukove pitanje eto dali imaju preko 18 godina, kako to da navijaju za olimpik itd itd...
i takodje me zanima dali su ti vukovi ikad bili prisutni na onoj sarenilo trbini (uvjek mi je bila simpa ona trbina na otoci... ono drugacija je od ostalih NA DALEKO), dali ima koja slika. dali ima koja slika punog stadiona otoka, naravno, da nisu sve robovi. a jesmo ga i nakrcali prosle godine, sjecam se kad oni "osiguranje smradovi" nemogu da vjeruju koji busovi i robovi ulaze u stadion, face su im bile ko ovce izgubljene, "koliko vas ima jebote", "zar vas jos dolazi", ocel ova kolona buseva ikad stat itd itd...
pa eto ako se koji vuchko moze da javi (nije im los nadimak uopste, naprotiv jako mastovito i bolji naziv od 90% navijacki skupina), prvo ono "olimpik" naziv sam, olimpijada rajvosa. pa naravno vuk je ta glavna fora grba olimpijade valjda... ono vukovi, nekako i opasno zvuce, ko sto navijaci i trebaju... ima im veze s rodnim gradom, kosto naviajci i trebaju da imaju. a to NIKO u BiH nema u svom imenu osim jedni i jedini robova (kpd om).
ovo ostalo "armija, manijaci, horde, ultrasi, lesinari, i ostale "velikane" tifo ekipe u bih nijedni nemaju ime da je ono masivno opasno, i naravno da ima IKAKVE veze s gradom il eto podnebljem bar odakle dolaze... jedino robijasi zna se naravno... a nema ni sire, osim TORCIDA i ARMADA, u BiH imamo RObijashi i vukovi. dali ima jos ko? veziri