Olimpik Sarajevo

Crni gavran
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Crni gavran » 03 avg 2013, 09:40

Mokroguz je napisao/la:
1. Ja sam navijac Olimpica, ne samo simpatizer, prije sam navijao za Zelju. Nemam nista protiv Zelje danas, samo ne navijam vise za Zelju, ali simpatisem sve nase klubove sto se tice Evropskih takmicenja.
Zanimljiv prelaz od navijaca Zelje do navijaca Olimpica :D . Al hajd dobro to je tvoje puno pravo ;)

Sto se tice navijanja za nase timove u Evropi, svaka ti cast i sam sam ti takav.

Sto se tice nocasnje utakmice, ako budete bolji i ako vam sudija ne bude navlacio, uzmite ta tri boda ja cu doci ovdje i cestitacu vam, halal bilo ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 avg 2013, 09:44

@gavran

Bilo bi smiješno i žalosno da vam Olimpic uzme bodove, al' što će ti ovo sudjenje i to, pa sudjene se u zadnje tri godine drastično popravilo, nikada ne mogu shvatiti da je važno, greške se dogadjaju, pa koliko je liga loša sudjenje je prema tome izvrsno, zar ne .?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 03 avg 2013, 10:17

E ovako England, stavio sam te na svoju ignore listu, tako da nisam vidio sta si pisao dok sam bio on line, al hajd da ti odgovorim, kulturno si pisao ovaj put.

Vidi, nije meni svejedno, ako pobijedim, a sudija mi navukao, ili da pobijedim a bilo sve regularno. Boga mi, velika razlika.

Isto tako i poraz.

Nebi trebali dopustiti da nas Olimpic pobijedi, slazem se, ali sta ako se to desi, pa Boze moj, idemo dalje. Ako nas dobiju, sretno im bilo.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 03 avg 2013, 13:09

Pripadam grupi koja podrzava Olimpic,nisam u fazonu ultrasa i inih jer sam sredovjecan ali klub mi je simpa i ima odlike onoga sto je moj rodjeni grad.Ime,naziv navijaca,vodstvo kluba,odnos prema protivnicima,sudijama,jer ustvari to je ono sto nas cini velikim NIKOGA POKRALI NISMO U PL,a samo proslo prvenstvo izgubi se sudijskim kradjama vise od 15 bodova,niko ni rijeci ne progovori zato cijenim i postujem svoj klub i predsjednika koji nema oraha i koji sa uspjehom vodi ovaj klub.Mi smo nesto na fonu price OFK i mislim da je dobro.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 avg 2013, 14:01

Može li neko od moderatora opomenuti ovu dvojicu deni rob i guarin 14 zbog uvreda i provokacija jer je njihovo pisanje prevršilo svaku mjeru pogotovo ove 14-ke.Nismo dužni čitati njihove gluposti.Hvala ovom crnom gavranu na normalnom komentarisanju.A koliko sudije pomažu Olimpicu najbolje je opisao svejedno sa svojim komentarom.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 avg 2013, 14:59

Guarin14 je napisao/la:Ja cu ti odgovoriti, nemaju navijaca uopste, to su sve Nijazovi placenici, samo malo mozak treba ukljuciti i skontati ko ce ba navijati za Olimpic pored Zelje i malenih ??

Kakvo najvece gostovanje poslije rata ?? Pa vise je nas bilo u Zenici u finalu kupa nego vas sada na Otoci i vise je Mostaraca doslo na Grbavicu prvi put kada se Velez vratio u elitu..
Hajvane,ima dosta raje koja OBOŽAVA OLIMPIC ,a ima I nas dosta u dijaspori koja voli OLIMPIC do groba I nemoj vise pisat gluposti I prvocirati----FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 avg 2013, 15:05

denirob je napisao/la:jel to olimpik zaista ima navijace neke tj fanove? mislim bez provokacije. prosle god na otoci kad je robija napravila najmasovnije gostovanje u bih after war 8-) nidje nisam vidio te vukove. al kazem, zanima me, posto vidim da ovde ima vukova (nisam nikad prije bio na ovoj temi olimpica tako da nisam primjetio, nebi reko') imam 2 3 iskrena pitanja za vas vukove. ono zanima me.
dali ste vi ono simpatizeri tipa olimpic rezervni klub, naravno zelji ili sarajevu? nekako mi je tesko vidit da se neko opredjeli za olimpica, jer u sarajevu su 2 od top 5 najacih klubova iz bih svih vremena, standardno u top 5, kojima olimpic i jednim i drugim dodje kao 3 bonus boda u gostima (nesto kao sto ce nama sad vitez bit 8-) ) tako da mi je tesko vidjet da se neko iz sarajeva opredjeli za taj olimpic, koji je realno UVJEK bio i bice iza zelje i sarajeva. i uvjek ce isupustat prednost domaceg derena zelji i sa, kao sto su nama prije par mjeseci. jednostavno nevidim to da se neko moze opredjelit za olimpica pored zelje i sarajeva, pogotovo jos ako uzmemo u obzir da je to klub nasto 95 godine mozda... znaci sad ajmo rec u zenici se pojavi klub "maximum" i za 10 godina nakon nastupa u premier ligi, ono tipa srednja zalost (sad ispadnu sad se vrate, sad su sredina itd) da se pojave navijaci u zenici tog kluba, pored jednog celika. al opet znamo lojalnost sarajlija kad je fudbal upitanju, tako da je velika razlika izmedju sredina upitanju tu. znaci stvarno, dali ste vi rezervni navijaci olimpica, ono gotivite ga, al su vam seljo i sranjajevo na prvom mjesto :lol: :lol: :lol: hajd shala sa nazivima ovo
broj 2, pa eto ajmo rec i da postoje ti vukovi, gledajuci da je klub nasto poslje rata, nema boga da je se neko ko je navijac zelje i sa okreno i poceo navijat za olimpik (mada sve je moguce kod sarajlija jevreja, inace da vam zeljo il sa igraju na nivou veleza, slobode il eto celika zadnjih 10ak godina, na stadionu bi vam bilo 500 ljudi po utakmici), znaci gledajuci da su nastali sredinom 90ih, ocekivat je da su navijaci olimpica balavurdija jedino, oni sto oce da budu malo drugaciji od sviju, kontrashi, il su jednostavno odrasli u tom naselju ziblu STADIJONA :lol: , il su trenirali u omladinskom pogonu olimpik il sta ja znam pa su zagotivili taj klub.
tesko mi je povjerovat da nakon onog skandala sa nijazom dje se olimpik selio u gorazde, zvornik, kljuc, jajce, i na kraju oficijalno u TUZLU gdje trebala bit fuzija sa slobodom, tesko mi vjerovat da je neko i ko je eto bio navijac olimpika, osto, jer ja kad bi pomislio samo da neko se tako sprda sa CELIKOM SVETINJOM, da kaze neki "gazda" e selim se iz zenice u bihac, malo promjene, i usput se spajam sa jedinstvom (ili brcko, jos bolji primjer, a isti naziv, tamo je taj distrikt, te arizona jacapi, te stadion od 20000 zapocet fora) i mjenja ime u jedinstveni celik :lol: itd itd... ajd dosta bubam nego stvarno malo za ove vukove pitanje eto dali imaju preko 18 godina, kako to da navijaju za olimpik itd itd...
i takodje me zanima dali su ti vukovi ikad bili prisutni na onoj sarenilo trbini (uvjek mi je bila simpa ona trbina na otoci... ono drugacija je od ostalih NA DALEKO), dali ima koja slika. dali ima koja slika punog stadiona otoka, naravno, da nisu sve robovi. a jesmo ga i nakrcali prosle godine, sjecam se kad oni "osiguranje smradovi" nemogu da vjeruju koji busovi i robovi ulaze u stadion, face su im bile ko ovce izgubljene, "koliko vas ima jebote", "zar vas jos dolazi", ocel ova kolona buseva ikad stat itd itd... :lol:
pa eto ako se koji vuchko moze da javi (nije im los nadimak uopste, naprotiv jako mastovito i bolji naziv od 90% navijacki skupina), prvo ono "olimpik" naziv sam, olimpijada rajvosa. pa naravno vuk je ta glavna fora grba olimpijade valjda... ono vukovi, nekako i opasno zvuce, ko sto navijaci i trebaju... ima im veze s rodnim gradom, kosto naviajci i trebaju da imaju. a to NIKO u BiH nema u svom imenu osim jedni i jedini robova (kpd om).
ovo ostalo "armija, manijaci, horde, ultrasi, lesinari, i ostale "velikane" tifo ekipe u bih nijedni nemaju ime da je ono masivno opasno, i naravno da ima IKAKVE veze s gradom il eto podnebljem bar odakle dolaze... jedino robijasi zna se naravno... a nema ni sire, osim TORCIDA i ARMADA, u BiH imamo RObijashi i vukovi. dali ima jos ko? veziri :lol:
Sta ima najmasovnije :lol: nogomet pratis zadnje tri godine
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 avg 2013, 15:05

A nije ni najmosaovnije u zadnje tri godine :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 avg 2013, 15:10

bistrikboy je napisao/la:A nije ni najmosaovnije u zadnje tri godine :mrgreen:
Dobro beze mi bilo da mu napisem da mu je to prvo gostovanje :lol: A mozda je covjek i mislio sto se robije tice a nije se dobro izrazio :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 avg 2013, 15:10

pile87 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:A nije ni najmosaovnije u zadnje tri godine :mrgreen:
Dobro beze mi bilo da mu napisem da mu je to prvo gostovanje :lol: A mozda je covjek i mislio sto se robije tice a nije se dobro izrazio :mrgreen:
Jeste za robiju ali oni su tek poceli to da praktikuju,ako nije daleko...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 avg 2013, 17:01

Da napomenem, ako ko nije vidio informacije:

http://jazbinavukova.createaforum.com/g ... ijesti/15/

Utakmica se moze gledati na linku koji slijedi, spomenut u jazbini:
http://www.bstream4.net/index.html

To je kanal Arena Sport 1, ako ko zeli da zna.
U 21:00 pocinje kao sto pise na rasporedu ovdje:
http://bstream4.net/raspored.html

Utakmica ce biti snimljena ukoliko ne bude koji problem naisao slucajno.

slika

OLEEEEEE OLE-OLE-OLEEEEE, VUKOVIIIIII SU NAJJACIIIIIII!!!!!
OLEEEEEE OLE-OLE-OLEEEEE, BODOVIIIIII SU NASIIIIIII!!!!!
:D :D :D :D :D :D
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 03 avg 2013, 19:32

Mislim da Olimpic može do bod(ova) u Zenici. Gledao sam Čelik protiv Borca, slabo su igrali i mislim da je pretenciozna najava da će se boriti za titulu. Nema od tog ništa...

Olimpic je dosta mijenjao, ali ima tu i sada dosta kvalitetnih igrača, a Vukovi nekako bolje na strani igraju, tako da očekujem da i u Zenici odigraju dobar meč.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 03 avg 2013, 19:44

Sarajevo1946 je napisao/la:Mislim da Olimpic može do bod(ova) u Zenici. Gledao sam Čelik protiv Borca, slabo su igrali i mislim da je pretenciozna najava da će se boriti za titulu. Nema od tog ništa...

Olimpic je dosta mijenjao, ali ima tu i sada dosta kvalitetnih igrača, a Vukovi nekako bolje na strani igraju, tako da očekujem da i u Zenici odigraju dobar meč.
Bravo majstore, konacno realan komentar ;)

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 03 avg 2013, 20:11

Olimpic sigurno moze pomrsiti racune Celiku.
Zenicani bi se grdno prevalili kad bi unaprijed upisali bodove protiv Vukova.
Realno je da bude nekakav x,ali nadam se da Olimpic moze uzeti 3 boda na gostovanju u Zenici.

Poslano sa moj Digitron FCB
Keep walking.

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 03 avg 2013, 20:20

E vala se mogla organizovati neka grupica simpatizera da barem malo i povremeno da podrsku Olimpiku. Za nase uslove sasvim fine rezultate i dosta ceste pobjede ima ovaj klub. Fino bi bilo da taj tempo i sve to prate i simpatizeri kluba. neki transparent, nesto, i barem 20setak momaka iza njega..pa ako nista drugo povremeno ono Olimpikk Olimpikkk..ili nesto slicno :mrgreen:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 avg 2013, 20:27

slika

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 avg 2013, 21:11

Zbog tehnickih problema, prvi 6 minuta utakmice nisu snimljeni nazalost.
Ali ostalo se snima, nadam se da nece se desiti jos koji problem sada inshallah.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 avg 2013, 21:19

Jao, mogli su 2 golova do sada uraditi.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 avg 2013, 21:35

Mozete do kraja dati jos 2 gla.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 avg 2013, 21:35

0:1,
jebote koja tranzicija iz obrane u napad, dosta brzo i lijepo to olimpic radi

svaka čast
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.