BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

DANTES
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la DANTES » 15 jan 2014, 12:02

kad su se formirala teniska pravila ponašanja mi nismo.bili tu... kada kažem mi mislim da ex-yu.... sada smo tu i ne moramo da prihvAtimo nešto što drugi vole, žele i nameću... mi prosto nismo kao oni... je li to vrlina ili mana ko će ga znati, ali to smo mi...
damir me oduševio... ovo mu je ogroman iskorak u karijeri... malo me to podsjeti na tipsarevića, samo što je damirov iskorak.došao ranije.. što je stvarno dobra stvar... ako bude to znao kapitalizovati..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 jan 2014, 12:03

Pa nije zar lud da svojim navijacima kaze da je bilo lose. Neupitno je da li je on zadovoljan navijacima, ovdje je rijec o teniskoj kulturi koji mnogi vidim nimalo ne razumiju. I opet kazem, ne mjesajte davis cup I ovo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jan 2014, 12:05

Ma svi se raduju na isti način, samo to nas ne zanima pa i ne gledamo. Ne deru se u toku poena već u pauzama. Da su bili nesnosni, izbaci li bi ih organizatori... Popustite s tim navijanjem, trebaju da daju podršku. Kad bi samo pljeskali, vi bi isti rekli vidi ih k'o u pozorištu.

Hrabro protiv Berdycha, opušteno, nemaš šta izgubit, samo možeš dobit.
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 15 jan 2014, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 15 jan 2014, 12:07

DANTES je napisao/la:kad su se formirala teniska pravila ponašanja mi nismo.bili tu... kada kažem mi mislim da ex-yu.... sada smo tu i ne moramo da prihvAtimo nešto što drugi vole, žele i nameću... mi prosto nismo kao oni... je li to vrlina ili mana ko će ga znati, ali to smo mi...
damir me oduševio... ovo mu je ogroman iskorak u karijeri... malo me to podsjeti na tipsarevića, samo što je damirov iskorak.došao ranije.. što je stvarno dobra stvar... ako bude to znao kapitalizovati..
Uvjek ce neko traziti dlaku u jajetu, netreba se obazirati na to. Uz put nije bio ni McEnroe i Ivanisevic tu, ali su opet sampioni. Pogledaj finale wimbledona 2001, hrvati i australijanci su napravili haos na tribinama.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 jan 2014, 12:07

Upravo to, ljudi se deru na poene, a sute kada se igra, koji je vama qrac....

To je potpuno normalno...

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 15 jan 2014, 12:08

Titova-Juga je napisao/la:Pa nije zar lud da svojim navijacima kaze da je bilo lose. Neupitno je da li je on zadovoljan navijacima, ovdje je rijec o teniskoj kulturi koji mnogi vidim nimalo ne razumiju. I opet kazem, ne mjesajte davis cup I ovo.
Kad bi Dzumi osvojio Ausopen pojedinci bi opet p[ricali o tome kako su nasi navijaci nekulturni,ili blaze r3eceno teniski neobrazovani.Zalosno.
BosnaE

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 jan 2014, 12:09

Kad I u koliko sati pocinje mec protiv Tomasa ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 jan 2014, 12:10

Titova-Juga je napisao/la:Kad I u koliko sati pocinje mec protiv Tomasa ?
Čini mi se da još nije izašao raspored za petak.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 15 jan 2014, 12:11

Đe je raja od sinoć da im kažem da sam došo iz šume živ i zdrav :-D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 15 jan 2014, 12:11

AsharaK je napisao/la:Đe je raja od sinoć da im kažem da sam došo iz šume živ i zdrav :-D
:lol: :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 15 jan 2014, 12:12

newton_heath_lyr je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Pa nije zar lud da svojim navijacima kaze da je bilo lose. Neupitno je da li je on zadovoljan navijacima, ovdje je rijec o teniskoj kulturi koji mnogi vidim nimalo ne razumiju. I opet kazem, ne mjesajte davis cup I ovo.
Kad bi Dzumi osvojio Ausopen pojedinci bi opet p[ricali o tome kako su nasi navijaci nekulturni,ili blaze r3eceno teniski neobrazovani.Zalosno.
:lol: hejteri,pusti ih ba.Ne pratim tenis nesto posebno,ali ne znam sta je ljudima zasmetalo na ovim snimcima,bilo bi fino kad bi to neko malo konkretnije i decidno objasnio.
KAKO SU SE TO PONASALI NASI NAVIJACI,PA SU ISPALI SELJACI PO VAMA,DE NAM OBJASNITE MOLIM VAS??
SLOBODA NAVIJAČIMA

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 15 jan 2014, 12:15

Zasto raspravljati sa nekim ko je isti kao i ova bagra sa klipova? Kako papku dokazati da je nesto neprikladno i necivilizovano? Mora li se svaki uspjeh i svaka lijepa gesta zaciniti nasim primitivizmom? Cijeli normalan svijet igra tenis vec 150 godina i zna se dobro kakav je to sport i sta sve ide a sta ne ide sa njim i kako se ponasa na teniskim terenima. Ali naci ce se neki provincijalac ili dijasporac koji smatra da je prikladno i janje okrenuti na terenima grand slema. Da je davids kup, onda bih i razumio. Bar je jedan mec i ne smetas nikom na susjednom terenu. Ali kao i inace, ako nazoves stvari pravim imenom onda si neprijatelj ove zemlje i izdajnik jer se ne slazes da nas svugdje moraju prepoznavati po malogradjanstvu. Ali yebi ga, bar osamdeset posto stanovnistva nam je ruralno. Drugacije se ne moze ni ocekivati. Ponavljam, steta sto jednu lijepu pricu i momka koji treba biti za primjer svima nama, ponasanjem i odgojom, moramo svesti na ovaj nivo i o ovome diskutovati.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 jan 2014, 12:16

Neko je napisao da počinje 18.01.2014. u 01h.

Čestitke Damiru, srce puno. Bravo majstore.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 15 jan 2014, 12:16

AsharaK je napisao/la:Đe je raja od sinoć da im kažem da sam došo iz šume živ i zdrav :-D
Imal mina? :D
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 15 jan 2014, 12:18

zizu1991 je napisao/la:
Neko je napisao da počinje 18.01.2014. u 01h.

Čestitke Damiru, srce puno. Bravo majstore.
ma još se ne zna, sutra ujutro po našem je raspored za 3. kolo/prvi dan :D
vjerovatno sa četvrtka na petak :)
#Ynwa

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 15 jan 2014, 12:18

bhsport je napisao/la:kako opisuješ podršku sa tribina?

Prvo pitanje na press konferenciji nakom meča je bilo o našim navijačima. Najglasniji su bili u Melbourn parku, ali toliko dostajanstveni. Reći ću vam iskreno, da nije bilo njih možda ne bi dobio treći set. Davali su mi snagu, osjetio sam njihovu podršku, te sam napravio to što sam napravio. Oni od prvog dana dolaze na sve mečeve i volio bih kada bih mogao s njima da se družim, ali sada se moram koncentrisati na daljne mečeve…

Toliko o navijacima od glavnog aktera i sa lica mjesta, ne iza monitora i sa tastature vec sa terena.
Pa jarane nece reci, nasi papci se derali, brukali me, nije toliki kreten, Damir je kulturan i kao takav ce se zahvaliti na podrsci

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 jan 2014, 12:19

zasto je primitivno,seljacki ako uradis nesto sto drugi ne rade i sto je neobicno,zar to nije originalno i univerzalno ?

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: BiH Tenis

Post Postao/la AsharaK » 15 jan 2014, 12:19

adisice je napisao/la:
Imal mina? :D
Nema mina brate al je šuma puna drveća, ne znam otkud :-D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 jan 2014, 12:19

citavom svijetu su bili simpaticni nasi navijaci ,evo i LJubicic se oglasio i kaze harmoniku još nisam vidjeo na tenisu i naravno u šaljivom tonu ,jedino mi sami od tog pravimo seljakluk .kad grci navijaju za bagdatisa ili australci svi goli i ofarbani za hewita onda je to kultura a kad mi harmoniku i razvezemo Bosnom behar onda je to loše :D

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 15 jan 2014, 12:19

:lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.