BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
kad su se formirala teniska pravila ponašanja mi nismo.bili tu... kada kažem mi mislim da ex-yu.... sada smo tu i ne moramo da prihvAtimo nešto što drugi vole, žele i nameću... mi prosto nismo kao oni... je li to vrlina ili mana ko će ga znati, ali to smo mi...
damir me oduševio... ovo mu je ogroman iskorak u karijeri... malo me to podsjeti na tipsarevića, samo što je damirov iskorak.došao ranije.. što je stvarno dobra stvar... ako bude to znao kapitalizovati..
damir me oduševio... ovo mu je ogroman iskorak u karijeri... malo me to podsjeti na tipsarevića, samo što je damirov iskorak.došao ranije.. što je stvarno dobra stvar... ako bude to znao kapitalizovati..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pa nije zar lud da svojim navijacima kaze da je bilo lose. Neupitno je da li je on zadovoljan navijacima, ovdje je rijec o teniskoj kulturi koji mnogi vidim nimalo ne razumiju. I opet kazem, ne mjesajte davis cup I ovo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma svi se raduju na isti način, samo to nas ne zanima pa i ne gledamo. Ne deru se u toku poena već u pauzama. Da su bili nesnosni, izbaci li bi ih organizatori... Popustite s tim navijanjem, trebaju da daju podršku. Kad bi samo pljeskali, vi bi isti rekli vidi ih k'o u pozorištu.
Hrabro protiv Berdycha, opušteno, nemaš šta izgubit, samo možeš dobit.
Hrabro protiv Berdycha, opušteno, nemaš šta izgubit, samo možeš dobit.
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 15 jan 2014, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
samoposmatram
- Kontakt:
Uvjek ce neko traziti dlaku u jajetu, netreba se obazirati na to. Uz put nije bio ni McEnroe i Ivanisevic tu, ali su opet sampioni. Pogledaj finale wimbledona 2001, hrvati i australijanci su napravili haos na tribinama.DANTES je napisao/la:kad su se formirala teniska pravila ponašanja mi nismo.bili tu... kada kažem mi mislim da ex-yu.... sada smo tu i ne moramo da prihvAtimo nešto što drugi vole, žele i nameću... mi prosto nismo kao oni... je li to vrlina ili mana ko će ga znati, ali to smo mi...
Upravo to, ljudi se deru na poene, a sute kada se igra, koji je vama qrac....
To je potpuno normalno...
To je potpuno normalno...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kad bi Dzumi osvojio Ausopen pojedinci bi opet p[ricali o tome kako su nasi navijaci nekulturni,ili blaze r3eceno teniski neobrazovani.Zalosno.Titova-Juga je napisao/la:Pa nije zar lud da svojim navijacima kaze da je bilo lose. Neupitno je da li je on zadovoljan navijacima, ovdje je rijec o teniskoj kulturi koji mnogi vidim nimalo ne razumiju. I opet kazem, ne mjesajte davis cup I ovo.
BosnaE
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kad I u koliko sati pocinje mec protiv Tomasa ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Čini mi se da još nije izašao raspored za petak.Titova-Juga je napisao/la:Kad I u koliko sati pocinje mec protiv Tomasa ?
Đe je raja od sinoć da im kažem da sam došo iz šume živ i zdrav 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
AsharaK je napisao/la:Đe je raja od sinoć da im kažem da sam došo iz šume živ i zdrav
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
newton_heath_lyr je napisao/la:Kad bi Dzumi osvojio Ausopen pojedinci bi opet p[ricali o tome kako su nasi navijaci nekulturni,ili blaze r3eceno teniski neobrazovani.Zalosno.Titova-Juga je napisao/la:Pa nije zar lud da svojim navijacima kaze da je bilo lose. Neupitno je da li je on zadovoljan navijacima, ovdje je rijec o teniskoj kulturi koji mnogi vidim nimalo ne razumiju. I opet kazem, ne mjesajte davis cup I ovo.
KAKO SU SE TO PONASALI NASI NAVIJACI,PA SU ISPALI SELJACI PO VAMA,DE NAM OBJASNITE MOLIM VAS??
SLOBODA NAVIJAČIMA
Zasto raspravljati sa nekim ko je isti kao i ova bagra sa klipova? Kako papku dokazati da je nesto neprikladno i necivilizovano? Mora li se svaki uspjeh i svaka lijepa gesta zaciniti nasim primitivizmom? Cijeli normalan svijet igra tenis vec 150 godina i zna se dobro kakav je to sport i sta sve ide a sta ne ide sa njim i kako se ponasa na teniskim terenima. Ali naci ce se neki provincijalac ili dijasporac koji smatra da je prikladno i janje okrenuti na terenima grand slema. Da je davids kup, onda bih i razumio. Bar je jedan mec i ne smetas nikom na susjednom terenu. Ali kao i inace, ako nazoves stvari pravim imenom onda si neprijatelj ove zemlje i izdajnik jer se ne slazes da nas svugdje moraju prepoznavati po malogradjanstvu. Ali yebi ga, bar osamdeset posto stanovnistva nam je ruralno. Drugacije se ne moze ni ocekivati. Ponavljam, steta sto jednu lijepu pricu i momka koji treba biti za primjer svima nama, ponasanjem i odgojom, moramo svesti na ovaj nivo i o ovome diskutovati.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Neko je napisao da počinje 18.01.2014. u 01h.Titova-Juga je napisao/la:Kad I u koliko sati pocinje mec protiv Tomasa ?
Čestitke Damiru, srce puno. Bravo majstore.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Imal mina?AsharaK je napisao/la:Đe je raja od sinoć da im kažem da sam došo iz šume živ i zdrav
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
ma još se ne zna, sutra ujutro po našem je raspored za 3. kolo/prvi danzizu1991 je napisao/la:Neko je napisao da počinje 18.01.2014. u 01h.Titova-Juga je napisao/la:Kad I u koliko sati pocinje mec protiv Tomasa ?
Čestitke Damiru, srce puno. Bravo majstore.
vjerovatno sa četvrtka na petak
#Ynwa
Pa jarane nece reci, nasi papci se derali, brukali me, nije toliki kreten, Damir je kulturan i kao takav ce se zahvaliti na podrscibhsport je napisao/la:kako opisuješ podršku sa tribina?
Prvo pitanje na press konferenciji nakom meča je bilo o našim navijačima. Najglasniji su bili u Melbourn parku, ali toliko dostajanstveni. Reći ću vam iskreno, da nije bilo njih možda ne bi dobio treći set. Davali su mi snagu, osjetio sam njihovu podršku, te sam napravio to što sam napravio. Oni od prvog dana dolaze na sve mečeve i volio bih kada bih mogao s njima da se družim, ali sada se moram koncentrisati na daljne mečeve…
Toliko o navijacima od glavnog aktera i sa lica mjesta, ne iza monitora i sa tastature vec sa terena.
zasto je primitivno,seljacki ako uradis nesto sto drugi ne rade i sto je neobicno,zar to nije originalno i univerzalno ?
Re: Odg: BiH Tenis
Nema mina brate al je šuma puna drveća, ne znam otkudadisice je napisao/la:Imal mina?AsharaK je napisao/la:Đe je raja od sinoć da im kažem da sam došo iz šume živ i zdrav
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
bordobijeli
- Kontakt:
citavom svijetu su bili simpaticni nasi navijaci ,evo i LJubicic se oglasio i kaze harmoniku još nisam vidjeo na tenisu i naravno u šaljivom tonu ,jedino mi sami od tog pravimo seljakluk .kad grci navijaju za bagdatisa ili australci svi goli i ofarbani za hewita onda je to kultura a kad mi harmoniku i razvezemo Bosnom behar onda je to loše 
AsharaK je napisao/la:Đe je raja od sinoć da im kažem da sam došo iz šume živ i zdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.