FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Italijanski mediji spominju da je Conte najozbiljniji kandidat za preuzimanje klupe Bayerna...mislim da je ovo patka...al opet nikad se ne zna...
Kad bi se jos doveli Odoi i Pepe, to bi bio posao desetljeca..
Kad bi se jos doveli Odoi i Pepe, to bi bio posao desetljeca..
Ma nece nam ni trebati mbqpe ako se ostvare ovi transferi na kojima se radi werner pepe odoi plus vec dosli pqvard i lucas ....strasno bi bilo nazad lukas sule alba kimich dva vezna tiago i tolisso krila coman pepe lewa napad iza werner...strasno strasno
Jos su tu muller ganabry goretzka arp ...jedva cekam novu sezonu samo.bi volio da napokon ili daju podrsku kovacu ili rjese pitanje novog trenera
Jos su tu muller ganabry goretzka arp ...jedva cekam novu sezonu samo.bi volio da napokon ili daju podrsku kovacu ili rjese pitanje novog trenera
Sam Mbappe je > Werner + Pepe + Odoi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mbappe neće raditi sa Kovačem zato se i spominje trener s kojim je bio u kontaktu dok je ovaj radio u Londonu. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zamisli misliti da će Mbappe u Bundesligu i Bayern 

Nije problem dovesti nijednog igrača u Bayern al kad bi mu neko obećao da će u naredne tri godine osvojiti Ligu prvaka. A to ne može ni dragi Allah obećat, najbolji dokaz je Lewa koji je mogao birati gdje će iz Dortmunda ići ali eto popušio je priču da idemo na LP a to je san svakog igrača u Europskom klupskom fudbalu.
Biće je to pokvareni telefon, reko je Robi Kovač da bi valjalo dovest Kantea a novinari su čuli da bi trebalo dovest Kontea.
Sigurno kod vas nisu sretni da cure ovakve informacije, i to sad dok još ništa nije osvojeno, no talijanski novinari nemaju tih skrupula. Inače, poznato je da Conte njeguje jedan čvrst defanzivni stil i ako ništa ne bi više primali gol po utakmici.

Sigurno kod vas nisu sretni da cure ovakve informacije, i to sad dok još ništa nije osvojeno, no talijanski novinari nemaju tih skrupula. Inače, poznato je da Conte njeguje jedan čvrst defanzivni stil i ako ništa ne bi više primali gol po utakmici.
Zadnja izmjena: ledar, dana/u 16 apr 2019, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
- anelbavarac
- Kontakt:
Sta kaze Uli, zelja mu Mbappe, a kaze da Bayern nece davati vise od 80mil za igraca 

Rekao je da se ovo ljeto nece desiti transfer u kojem cemo platit igraca (preko) 100mil. I da do prije godinu-dvije nije mogao zamisliti da cemo placati za igraca 80mil, a Lukasa su nedavno platili toliko.anelbavarac je napisao/la:Sta kaze Uli, zelja mu Mbappe, a kaze da Bayern nece davati vise od 80mil za igraca
I nagovjestio je da ce bit jos transfera na ljeto.
Tako je, reko je da bi odmah dao novac za Mbapca, kad bi ga imao. Al da ga nažalost nema.
Rekao je kad bi imao pare da bi ga kupio al nema i neće ove godine ići preko 100m za transfer. A onako između redova čini mi se da i ovaj od 80mil će biti najskuplji osim kad ne bi otkupili Jamesa pa možda te novce ulože.
-
- Kontakt:
A realno svi ovi šta mi pricamo o njima da bi mogli doc-Odoi, Pepe, Werner nitko i ne vrijedi 80 mil.
Al da vas pitam ovo, zna se da je Ullijev mokri san Dybala i to je javno rekao jednom, Dybala nema neki odnos s Allegrijen i vjerovatan je njegov odlazak iz Juvea na ljeto.
Sad se ne spominje nikako i nigdje taj transfer a bas kad je zatišje tad Bayern ubode neko iznenađenje.
Cijena je maksimum 90 mil s obzirom na dobre odnose s Juveon lako moguce tih 80 također.
Al da vas pitam ovo, zna se da je Ullijev mokri san Dybala i to je javno rekao jednom, Dybala nema neki odnos s Allegrijen i vjerovatan je njegov odlazak iz Juvea na ljeto.
Sad se ne spominje nikako i nigdje taj transfer a bas kad je zatišje tad Bayern ubode neko iznenađenje.
Cijena je maksimum 90 mil s obzirom na dobre odnose s Juveon lako moguce tih 80 također.
Ako ostaje Lewat, ostaje Müller kao neki polušpic i dolazi Werner ne vidim logike da se uzima još neki centralni napadač, pogotovo ne za neke velke pare.
-
- Kontakt:
U 4 3 3 mislim da Dybala desno u napadu moze odigrati vrhunski, kao Messi u Barci npr.
Werner Lewa Dybala
Thiago Tolliso Goretzka
Alaba Lucas Sule Kimmich
Neuer
Moje osobno misljenje je da bi najubitacniji bili s dvojcem na krilu Odoi-Pepe.
Werner Lewa Dybala
Thiago Tolliso Goretzka
Alaba Lucas Sule Kimmich
Neuer
Moje osobno misljenje je da bi najubitacniji bili s dvojcem na krilu Odoi-Pepe.
Werner i Dybala krila, to bi bila propast. Ni jedan ni drugi nisu krilo niti ce ikad biti, pogotov za Bayern koji 80% vremena igra na postavljenu odbranu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nama prvo i osnovno treba ozbiljan trener provjerene kvalitete i renomea kao koordinator svega što se tice sportskog uspjeha i rezultata pa onda dolaze kvalitetni igrači kao dobar alat sa čime ce taj koordinator nesto dobro napraviti.
Mi dok god imamo kovača na klupi mi se nemamo cemu ozbiljnome nadati na polju sportskih uspjeha internacionalog ranga pa makar mu doveli i mesija i ronalda iz njihovog prajm tajma.jed covjek nema kvalitete ni znanja koje bajernu treba i ende.
Mi dok god imamo kovača na klupi mi se nemamo cemu ozbiljnome nadati na polju sportskih uspjeha internacionalog ranga pa makar mu doveli i mesija i ronalda iz njihovog prajm tajma.jed covjek nema kvalitete ni znanja koje bajernu treba i ende.
Pravda za Tyson Furya
Lucas +100 miliona za malog de Ligta
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- anelbavarac
- Kontakt:
Ovaj De Ligt vrijedi suhog zlata.
80 mil. je malo za ovakvog dragulja.
Steta sto nikada nece biti igrac Bayerna.

80 mil. je malo za ovakvog dragulja.
Steta sto nikada nece biti igrac Bayerna.
Kako se neplanski dovode igraci ne bi me cudilo sad da dodje De Ligt 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.