Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Pa to sam i mislio, da se postovi prebrojavaju..ako ti je mrsko moze neko drugi..
Jer je jedino tako vjerodostojno, sve ostalo nema smisla..
Sent from my Nokia 3310
Jer je jedino tako vjerodostojno, sve ostalo nema smisla..
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
A mislim da bi bilo i premalo glasova tako jer nema svako vremena doći i napisati analizu i dati glas poslije utakmice.
Stavit ćemo na anketu limit od najmanje 10 glasova da bi igrač uopšte dobio bodove, nije toliki problem prepoznati kad neko pretjera.
Stavit ćemo na anketu limit od najmanje 10 glasova da bi igrač uopšte dobio bodove, nije toliki problem prepoznati kad neko pretjera.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Ne mora se pisati analiza, jednostavno glasaju navijaci juventusa..
A svakako većina nas poslije meca napise kako je ko igrao..
Al eto kako hoćete.
Sent from my Nokia 3310
A svakako većina nas poslije meca napise kako je ko igrao..
Al eto kako hoćete.
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Kasnis druze 2 godine. Ovo je nekada bio najveci argument da se popljuju doticni, al jbga, Allegri sa njima dodje do finala LP, gdje ova dvojica bili jedni od najboljih u ekipi (uz Carlitosa i Marchu). Ne fali mu tehnika, on je defanzivni bek koji je u padje strpao svako zvjezdicu koja je dolazila, i Celzijeve i Citijeve i Realove, bez problema.BuffonGigi je napisao/la:Fali mu tehnika, centarsut i koncentracija. Pricate o "najboljem defanzivnom beku", a on vec 3 sezone igra vise krilo nego beka. Vidjeli bi vi i njegove i Bonucijeve defanzivne sposobnosti kad bi se igralo s 4 nazad. Ja ne pljujem nikog, ali treba brate malo biti realan. Dani je jedan od najboljih u historiji ove igre na svojoj poziciji, bas kao i Evra, tako da cisto sumnjam da je dosao ovdje biti drugi izbor bilo kome.
A sto se centarsuta tice, nema on los centarsut uopste. Alex Sandro je dosao kao potencijalno najbolji lijevi bek na svijetu, pa je i on redovno gadjao korner zastavice na suprotnoj strani. Bek je to, nije Pirlo. A i ajd ga ti centriraj u 16-erac jedne talijanske ekipe gdje stoji 9 igraca. Licht je institucija, nesto najbolje sto nam se desilo u ovoj novijoj eri. Osim BBC-a, samo on i Marchisio jos uvijek traju.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nemam ja namjeru raspravljat se s vama likovima kojima kad se pobjedjuje, svi su klase i svi su najbolji na svijetu. Ja znam samo da ce meni biti mnogo ljepse gledati desno covjeka koji ne daje svaki drugi pas tacan, i koji nece upropastiti svaku drugu kontru i svaki drugi napad svojim nepromisljenim potezima. A da ne pricamo o tome da je Dani vjerovatno najbolji asistent od kako postoji pozicija desnog beka.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- IlCapitano
- Kontakt:
Otvorena je tema za utakmice tako da bih molio da se tamo prebacite u vezi večerašnje utakmice, sve ostalo ostaje ovdje. 
Sretno Pereryi... valjao je itekako... u onoj prvoj sezoni perverzija od igraca bio... mislio sam da ce on biti idealna zamjena za vidala nakon te sezone... ali eto prošle flopa strašno... mada jbg povrede su ucinile svoje... ovako je mozda I najbolje da se rastane dok moze donijeti nešto para klubu...
Ne znam ja se ne bih rijesavao hernanesa od ovih preostalih veznih jedino on moze odmijeniti pjanicevu i od prosle sezone pogbinu kreativnost... a kada se ljudini igra kao npr protiv bayerna i općenito na kraju prošle sezone odlican je igrac... top igrac... ali hajd znaj hoce li imati motivacije... mada opet vrijedi ga ostaviti...
Ne znam ja se ne bih rijesavao hernanesa od ovih preostalih veznih jedino on moze odmijeniti pjanicevu i od prosle sezone pogbinu kreativnost... a kada se ljudini igra kao npr protiv bayerna i općenito na kraju prošle sezone odlican je igrac... top igrac... ali hajd znaj hoce li imati motivacije... mada opet vrijedi ga ostaviti...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- BlueBosnian
- Kontakt:
Hernanes je sasvim ok igrač. Neka ga
. Ionako niko neće platit' više od 5 mil. za njega, a obzirom da je zahvalan igrač i nije neka smetnja..
Lich ima puno nedostataka, uostalom kao i svaki defanzivno orijentisan igrač. Znao je iritirati s vremena na vrijeme, al' bože moj, moraš imat' jednog takvog u ekipi
Znači ništa od top veznjaka?
Lich ima puno nedostataka, uostalom kao i svaki defanzivno orijentisan igrač. Znao je iritirati s vremena na vrijeme, al' bože moj, moraš imat' jednog takvog u ekipi
Znači ništa od top veznjaka?
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- IlCapitano
- Kontakt:
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Potpuno je potreban, sada kada se toliko ulozilo i konacno se napada LP jos samo fali jedna klasa uvezi pored Cuadrada da mozemo sigurno reci da smo jedni od favorita za klempavog a mislim da su toga i iz uprave svjesni, jer zadnja linija polahko ulazi u godine i mora se mjenjati a to ce uzeti jos dvije-tri godine dok se odradi smjena generacija. Previse je 20 godina bez LP ljudi moji za klub kakav je Juve, previseIlCapitano je napisao/la:Neće aBd.![]()
Potpuno je nepotreban.
Cuadrado na tribinama protiv Watforda.
- IlCapitano
- Kontakt:
Bio je post Pogbe gdje je napisao da Fabregas dolazi, o njemu sam govorio.
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Aha pardon onda, to su upravuIlCapitano je napisao/la:Bio je post Pogbe gdje je napisao da Fabregas dolazi, o njemu sam govorio.
- IlCapitano
- Kontakt:
Marotta: "Cuadrado is a hypothesis that I hope can be realized"
- IlCapitano
- Kontakt:
Također Beppe kaže da se nada da će naći klub za Zazu do kraja roka, tražio Simo da igra više i oni neće da mu to garantuju.
Pitali ga i za veznjaka - kaže da karakteristike nisu bitne samo da je dovoljno kvalitetan da igra za Juventus.
Pitali ga i za veznjaka - kaže da karakteristike nisu bitne samo da je dovoljno kvalitetan da igra za Juventus.
Ah ta Stara Dama, pozelio sam je se
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sto je ovdje 'vako mirno, hajd sto nema Juventina, al' gdje su Bosnjaci? 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- BlueBosnian
- Kontakt:
To počela liga?

I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.