Sta fali, da i Zenicani okuse Evropske utakmice makar jednom u nekoliko godinaBeduin je napisao/la:Pa kod vaschily-rz je napisao/la:Ma jok, da Bog da vi evropske kvalifikacije igrali na ljeto, samo ne znam gdje će te igrat.NadalRafa je napisao/la: Teže Zeničanima pao kiks Željkana nego Manijacima![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Zeljo mora mjenjati Odovica, iako mi prije desetakdana kaze Alihodzic da su kup i drugo mjesto prosle godine top rezultat. Kaze tri puta drugi, sta hoces bolje.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Mogla bi titula nakon dužeg vremena u zapadni Mostar.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- RollingPaper
- Kontakt:
Šta li Baka Slišković sprema za Nalića u subotu 
Nalić je trenerčina, očito zna šta radi. Samo me zanima iz kojeg se razloga odlučio da radi u PLBiH.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- tuzlak1987
- Kontakt:
On je vise analiticar, a za trenerskog mjesta treba nekog lobija. U Slobodu je vjerovatno dosao da pomogne jer je novcano obezbjedjen. A jedna od zelja mu je sigurno da u buducnosti vodi neku od reprezentacija BIH pa ovako postaje ozbiljniji kandidat za to.JonSnow je napisao/la:Nalić je trenerčina, očito zna šta radi. Samo me zanima iz kojeg se razloga odlučio da radi u PLBiH.
Pa sumnjam da je loše plaćen. Za ove uslove naravno.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
- svrakino1921
- Kontakt:
tuzlaci
koja je ovo po redu prvenstvena utakmica sa Zeljom
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
SlobodaJonSnow je napisao/la:Nalić je trenerčina, očito zna šta radi. Samo me zanima iz kojeg se razloga odlučio da radi u PLBiH.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
108 ligasih utakmica, 43 pobjede Zeljeznicara, 40 pobjeda Slobode, 25 remija.svrakino1921 je napisao/la:tuzlaci
Izvještaj sa utakmice Željo-Sloboda
Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvalatuzlak1987 je napisao/la:108 ligasih utakmica, 43 pobjede Zeljeznicara, 40 pobjeda Slobode, 25 remija.svrakino1921 je napisao/la:tuzlaci
Da svoje bogato znanje i nogometnu kulturu iz Skandinavije pokušava donijeti u bh. nogomet u svakom smislu Nalić je pokazao i prilikom jedne od izmjena u njegovom timu pred sami kraj meča kada je naredio svom igraču da ubrza sa izlaskom sa terena, s obzirom da je isti pokušao "ukrasti" koju sekundu vremena i svom timu i tako pomoći u ostvarenju cilja.
Nalić je na press konferenciji kratko govorio o toj situaciji koju je zapazio jedan od kolega novinara koji je bio bliže klupi Slobode.
"Ima to veze i sa kućnim odgojom", kratko je odgovorio Nalić, a njegov kolega Odović je pohvalio ovu situaciju riječima: "Bravo".
Što ovako nije govorio igračima kontra Čelika nego je mirno posmatrao valjanje igrača Slobode zadnjih pola sata u kojiima je aktivne igre bilo najviše deset minuta.
Nalić je na press konferenciji kratko govorio o toj situaciji koju je zapazio jedan od kolega novinara koji je bio bliže klupi Slobode.
"Ima to veze i sa kućnim odgojom", kratko je odgovorio Nalić, a njegov kolega Odović je pohvalio ovu situaciju riječima: "Bravo".
Što ovako nije govorio igračima kontra Čelika nego je mirno posmatrao valjanje igrača Slobode zadnjih pola sata u kojiima je aktivne igre bilo najviše deset minuta.
-
Sariel1987
- Kontakt:
pa nije moguce evo ih opet
ljudi tanki ste, imate svojih problema. nevjerovatno juce iugraju utakmicu i vise o slobodi pricaju i za zelju navijaju ne vje ro va tno

ljudi tanki ste, imate svojih problema. nevjerovatno juce iugraju utakmicu i vise o slobodi pricaju i za zelju navijaju ne vje ro va tno
Samo se pitam gdje je na toj utakmici bio kućni odgoj,.
https://sportsport.ba/fudbal/junori-slo ... sti/291369Sariel1987 je napisao/la:pa nije moguce evo ih opet![]()
ljudi tanki ste, imate svojih problema. nevjerovatno juce iugraju utakmicu i vise o slobodi pricaju i za zelju navijaju ne vje ro va tno![]()
Idi slavi trofej,
-
Sariel1987
- Kontakt:
shvatite da ste tanki i da imate srece sa ovakvom zvijezdom i goskom
- Brcanskamalta
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la:Da svoje bogato znanje i nogometnu kulturu iz Skandinavije pokušava donijeti u bh. nogomet u svakom smislu Nalić je pokazao i prilikom jedne od izmjena u njegovom timu pred sami kraj meča kada je naredio svom igraču da ubrza sa izlaskom sa terena, s obzirom da je isti pokušao "ukrasti" koju sekundu vremena i svom timu i tako pomoći u ostvarenju cilja.
Pa nije moguce
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
Sariel1987
- Kontakt:
kmece i to na tekmu u kojoj nam je umjesto 2 svirao samo 1 cist penal
kme
kme
ovo Kolo samo 5 golova na 6 utakmica,ako neko prati jeli ovo Kolo s najmanje postignuti golova u istoriji Pl (ja mislim da jeste)
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.