FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako me nervirate pustite momka ne smije ništa napisati da ga ne nagazite,sine samo ti piši kome smeta neka ne ćita tvoje komentare.Radi se o habibu
Sarajevo ljubavi moja!
stream
http://www.rtvuzivo.com/arena-sport-1/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sports-x.net/veetle9.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rtvuzivo.com/arena-sport-1/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sports-x.net/veetle9.html" onclick="window.open(this.href);return false;
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ja sam na ovo skroz zaboravio, bice ovo tjesno.Mislim da je u interesu Sarajeva da Olimpic ostane u borbi za titulu.
28. Kolo FK Olimpic - HŠK Zrinjski
30. Kolo FK Olimpic - NK Široki Brijeg
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ma necu nikome da se pravdam al ja navijam za sarajevo a burazer za zelju i on ponekad pise preko mog profila na njihovoj temi, pa sad oni misle da sam ja neki trol i da to namjerno radim al neka misle sta hoce boli me brigasekac je napisao/la:Kako me nervirate pustite momka ne smije ništa napisati da ga ne nagazite,sine samo ti piši kome smeta neka ne ćita tvoje komentare.Radi se o habibu
jajalo do sad najbolji
habib
- tarikhordas
- Kontakt:
IGRAJ BORDO-BIJELI, OLE !
Zadnja izmjena: tarikhordas, dana/u 13 mar 2016, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nije provokacija nikakva, nego mi nije jasno, kako pola igraca ima grb na dresu a pola nema! 
Aj ga znaj..DzoleZeljo je napisao/la:Nije provokacija nikakva, nego mi nije jasno, kako pola igraca ima grb na dresu a pola nema!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
DzoleZeljo je napisao/la:Nije provokacija nikakva, nego mi nije jasno, kako pola igraca ima grb na dresu a pola nema!
Ono je bila sansa kakvu ponovo necemo imati, ****
Nije ovo dobro, vidi se da je izmešani sastav.....
Nema nekog žara u igri, nema htijenja...isto kao da su došli samo da odigraju utakmicu.
Nešto se mora u drugom dijelu promijeniti. Ni domaćin nije nešto, ako ozbiljnije uđemo u nastavku mogli bi do pozitivnog rezultata.
Nema nekog žara u igri, nema htijenja...isto kao da su došli samo da odigraju utakmicu.
Nešto se mora u drugom dijelu promijeniti. Ni domaćin nije nešto, ako ozbiljnije uđemo u nastavku mogli bi do pozitivnog rezultata.
Vama nije bitna utakmica, nego samo da upratite neki detalj koji nije uredu da bi mogli ismijavati, pa makar i na dresu, na kojem bar ne pise "Budi Sarajevo"DzoleZeljo je napisao/la:Nije provokacija nikakva, nego mi nije jasno, kako pola igraca ima grb na dresu a pola nema!
Prvo poluvrijeme : Krila katastrofa, Todorovic i Puric kao da ih nema, Velkoski odsjecen iz igre i ona sanse (joj vidio sam je u golu) dosla ni iz cega, Jajalo brate ako mislis igrati igraj ako ne, nosi se u pm. Borac katastrofa, ako im zabijemo gol to je to, ne mogu se oni vratiti, inace odbrana odlicna.
M.Delac 2
Realno lose stojite u polju. Nekako bez zara, kao da vodite 2-3 razlike. Mada teren djeluje dobro al lopta u nekim pasovima, pa i u onoj prilici vasoj skace ko zaba, pa se mozda i ne moze igrati.
Gledao sam oba derbija i ovo danas i ima dva - tri igraca koji se nisu posteno oznojili.
Gledao sam oba derbija i ovo danas i ima dva - tri igraca koji se nisu posteno oznojili.
Bolje da je panj kakav stavio umjesto ovog Kovacevica.
Znaci kradje su pocele... 
FK SARAJEVO.
Nije bio ofsajd sada omg, poništiše gol.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Cist ofsajd, kao suza... 
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 29 mar 2014, 18:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nisi ti dobar pasha mojBaja_Zvjerka je napisao/la:Cist ofsajd, kao suza...
FK SARAJEVO.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma po 100 KM...
Milimetarski.... 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Zeljoo1921 i 38 gostiju.