PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Misketovci kakva je ono prica da igraci bojkotuju slavkonija?
Mada mi je pomalo zao zeljkana ali eto ja sam im fino ovdje pisao da sacekaju sa proslavom titule i da nisu bolji od ,,raspalog Sarajeva,, dzaba sve oni su se bili digli kao da su Real. Iskreno sam volio prvi puta u zivotu da oni uzmu titulu kada mi ne mozemo ali sta ces zivot je takav. Pozdravite Slavka onog trenercinu sto igra ofanzivno.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vidjet ces ti sad razlaza. Mi smo im stali na mravnjak, a znas kako se mravi razbjeze tad. Opca bjezanija.Sariel je napisao/la:Misketovci kakva je ono prica da igraci bojkotuju slavkonija?
Čestitke HŠK Zrinjskom na tituli, Sarajevu na tituli lucky losera i Slobodi na tom što će opet igrati na tekmi gdje će biti prisutan pehar. 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta kaze onaj vas, imaju igrace koji znaju sta je trofej, pa kad krenu da nabraja... kaze Stevo gdje gof je igrao donosi titulu.shzna je napisao/la:Čestitke HŠK Zrinjskom na tituli, Sarajevu na tituli lucky losera i Slobodi na tom što će opet igrati na tekmi gdje će biti prisutan pehar.
Đe potpis? Sad Amer Bekić dobar odjednom?Sarajlijica1946 je napisao/la: Sta kaze onaj vas, imaju igrace koji znaju sta je trofej, pa kad krenu da nabraja... kaze Stevo gdje gof je igrao donosi titulu.
@rigotino hoćemo ako ćeš ti platiti.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sto se Slavka tice ne bih ga mijenjao, samo u slucaju da se pojavi neko ko bi bio veliko pojacanje na klupi, a to su samo Amar i Husref...
Evo Husrefa, evo ludila.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Dulja, osvjetlaj obraz Bosanaca i Hercegovaca u Deportivo Alavesu, obraz koji je ukaljan ranije od strane jednog igrača koji se tamo nije ni dokazao ni nametnuo, a trenutno je član plave mašinerije i budućeg viceprvaka ovog našeg elitnog takmičenja!
Sretno Dulja i sve najbolje u karijeri!
Sretno Dulja i sve najbolje u karijeri!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nekad dok se igrao fudbal (bivša Juga) Bosanci su bili prvaci te jake lige a Hercegovci su igrali na seoskim ligama a sada poslije rata kada su mafijaši (sve kladionice u državi su u vlasništvu Hercegovaca) preuzeli bh fudbal odjednom su odnekud pojavili Široki i Zrinjski i sada kao oni najjači u državi7aprildomemoj je napisao/la:Hercegovcima dupla kruna a Bosancima č..a
Šta još reći osim kada budu na dodjeli pehara palili zastavu i zviždali himnu države u kojoj su rođeni, žive i zarađuju plate neka barem ostanu dosljedni do kraja i popišaju se i na taj pehar, ne iz razloga što su ga dobili tako kako jesu nego iz razloga što i na njemu piše BiH.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Jesi li vidio koliko vrijede donacije one koje spominješ cijelu sezonu, dobro se dobrim vraća , titulaRigoletto je napisao/la: Haha nema problema. Kupite li pitare putem?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Cry me a river.Biscione je napisao/la:Nekad dok se igrao fudbal (bivša Juga) Bosanci su bili prvaci te jake lige a Hercegovci su igrali na seoskim ligama a sada poslije rata kada su mafijaši (sve kladionice u državi su u vlasništvu Hercegovaca) preuzeli bh fudbal odjednom su odnekud pojavili Široki i Zrinjski i sada kao oni najjači u državi7aprildomemoj je napisao/la:Hercegovcima dupla kruna a Bosancima č..a. To nije sramota za Želju i Sarajevo, Velež, Slobodu... to je sramota za bh fudbal koji odavno ne postoji a onaj sinoćnji cirkus u Bijeljini je samo potvrda toga (znaš koliko je sranje bilo da čak i oni uhljebi iz saveza nisu mogli preći preko toga pa dali otkaze). I ove Hercegovce nije ni stid nego dođu ovdje provocirat
.
Šta još reći osim kada budu na dodjeli pehara palili zastavu i zviždali himnu države u kojoj su rođeni, žive i zarađuju plate neka barem ostanu dosljedni do kraja i popišaju se i na taj pehar, ne iz razloga što su ga dobili tako kako jesu nego iz razloga što i na njemu piše BiH.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
dobro se dobrim vraća vazda biloBesic je napisao/la:Jesi li vidio koliko vrijede donacije one koje spominješ cijelu sezonu, dobro se dobrim vraća , titulaRigoletto je napisao/la: Haha nema problema. Kupite li pitare putem?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Dolazimo i mi usput,kakva li se dobrodošlica sprema gospodi iz Tuzle u Mostaru.Rigoletto je napisao/la: dobro se dobrim vraća vazda bilo![]()
Naplaćivanje grijeha Željezničara since 2012
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
kad se male ruke slože...Besic je napisao/la:Dolazimo i mi usput,kakva li se dobrodošlica sprema gospodi iz Tuzle u Mostaru.Rigoletto je napisao/la: dobro se dobrim vraća vazda bilo![]()
Naplaćivanje grijeha Željezničara since 2012![]()
fes naravno, kupiše me pitari jučerPenaltiky je napisao/la:jel to fes il irokez
Nadaš li se boljoj saradnji naredne sezoneRigoletto je napisao/la: kad se male ruke slože...
fes naravno, kupiše me pitari jučer
idemo stepenicu više, guramo ih u ligu za opstanak, tamo ih čekaju ovi zombi kluboviBesic je napisao/la:Nadaš li se boljoj saradnji naredne sezoneRigoletto je napisao/la: kad se male ruke slože...
fes naravno, kupiše me pitari jučer
Hebo sve pa uz ovoliku pomoć lopova iz sudijske organizacije ne mogu biti prvi cccccc.Sto bi rekli nadrealisti ja ekipe i vanaGoSabinho je napisao/la:Manijaci, prestanite pricati o sudijama!
![]()
![]()
DRŽAVA TUZLA!!
Kako ćemo Slobodu adekvatno nagraditi;Rigoletto je napisao/la: idemo stepenicu više, guramo ih u ligu za opstanak, tamo ih čekaju ovi zombi klubovi
2014/15 dolaze šampionu u zadnjem kolu , ispoštuju ga
2015/16 dolaze šampionu u zadnjem kolu, ispoštuju ga
2016/17 dolaze šampionu u zadnjem kolu , ispoštuju ga
Zaslužuju pohvale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.