Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
Riječ je o novcu i obeštećenju i niočemu drugom i ova praksa je uobičajena u fudbalu. Na tribine je poslan kao za kaznu, jer rasteže sa produženjem ugovora. Početkom 2016 godine on je slobodan igrač i znate li koja je to šteta za Stoke da im zlatna koka ode bez obeštećenja?
Na silu se pokušava isprovocirati situacija gdje će on iskazati neviđeno nezadovoljstvo i permanentnu želju za odlaskom iz kluba i to po svaku cijenu, kako bi Stoke dobio fino obeštećenje za njega dok nije kasno. Za Stoke bi najgora opcija bila da Begović kaže: OK, nema problema - od sada sam na tribinama do nove godine, vi ćete mi plaćati platu, a onda imate mahanje. Ovo je igra oko transfera i situacija je jasna:
1. Produži ugovor i ostaješ na golu, a na ljeto te prodajemo pod našim uslovima obeštećenja (Begović nesretan)
2. Isprovociramo te i želiš odlazak po svaku cijenu samo da negdje braniš, a u toj konfuziji dobijemo pristojnu sumu novca od obeštećenja na ljeto prije isteka 2015 godine (svi sretni na kraju)
3. Ostaješ do 2016, nećeš braniti i mi ćemo finansijski izgubiti (niko neće biti sretan, pogotovo Stoke)
Na silu se pokušava isprovocirati situacija gdje će on iskazati neviđeno nezadovoljstvo i permanentnu želju za odlaskom iz kluba i to po svaku cijenu, kako bi Stoke dobio fino obeštećenje za njega dok nije kasno. Za Stoke bi najgora opcija bila da Begović kaže: OK, nema problema - od sada sam na tribinama do nove godine, vi ćete mi plaćati platu, a onda imate mahanje. Ovo je igra oko transfera i situacija je jasna:
1. Produži ugovor i ostaješ na golu, a na ljeto te prodajemo pod našim uslovima obeštećenja (Begović nesretan)
2. Isprovociramo te i želiš odlazak po svaku cijenu samo da negdje braniš, a u toj konfuziji dobijemo pristojnu sumu novca od obeštećenja na ljeto prije isteka 2015 godine (svi sretni na kraju)
3. Ostaješ do 2016, nećeš braniti i mi ćemo finansijski izgubiti (niko neće biti sretan, pogotovo Stoke)
Po pisanju "Kupusovog lista" iz Gornjeg Vakufa ...
Stvarno mi se vise povraca od ovakvih lazi !

Stvarno mi se vise povraca od ovakvih lazi !
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Boga molim da Hughes sazna za ovo, pa da ih zatvori. Ovo je velika optuzba.Janez je napisao/la:Prema Avazu i izjavi gospodina Amira Begovića ( otac Asmira) našeg Ministra odbrane je trener Hughes namjerno izostavio zbog problema oko novog ugovora odnosno želi da forsira Butlanda jer je budućnost Stoke-a.
Doduše ima jedan zanimljiv dio u članku:
Koliko za ovo ima istine ja ne znam, ali nije fer prema Asmiru nakon ovoliko godina u Stokeu da mu se na ovakav način sveti i bude hvala za sve što je napravio.U menadžerskim krugovima može se čuti kako je i sam Hughes želio sudjelovati u transferu Begovića, ali kako niti jedna agencija nije pristala na to, on se sada sveti Begoviću.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
za hughesa sumnjam da je htio imati odredjeni procenat transfera, ali ovo ostalo je izgleda istina.Cartman je napisao/la:Boga molim da Hughes sazna za ovo, pa da ih zatvori. Ovo je velika optuzba.

„Razmijenio sam nekoliko poruka sa Begovićem. Oni vrše pritisak na njega da produži ugovor kako bi i eventualno obeštećenje za transfer bilo veće. No, to nije uredu. Osuđujem nekorektan potez čelnika Stokea prema Begoviću. Nije to nikako zaslužio ni kao njihov dugogodišnji golman, ni kao čovjek sa brojnim vrlinama. Za mene je nepojmljivo ovo što su mu uradili“, rekao je za Anadolu Agency (AA) Baždarević, dodavši:
„Sada je najbitnije da Begović u teškim trenucima ostane miran, pravi profesionalac, da ne napravi neki nepromišljen potez. Neka se fokusira na rad i 'natjera' ih da ga vrate na gol. Za svakog igrača loše je kada ne igra, za golmane posebno. Shvatam i želju funkcionera Stokea za zaradom od transfera jednog od najboljih golmana Premier lige, ali tako kako su učinili u slučaju Begovića se ne radi.“
Dzeko objavio fotku na fejsu na kojoj se nalazi sa Begovicem, vjerovatno neka poruka podrske. 

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Moglo bi ovo ljeto biti rekordno što se tiče transfera, Džeko, Begović, Pjanić, Zukanović, Ibišević, Višća, Šunjić, Sušić, plus ovi što ne igraju, Salihović, Mujdža, Medunjanin bi isto mogli u neki drugi klub...Pivopija je napisao/la:Dzeko objavio fotku na fejsu na kojoj se nalazi sa Begovicem, vjerovatno neka poruka podrske.

Bice ih sigurno dosta, mozda i rekordno kao sto kazes, samo sto ce ih dosta biti u slabiji klub ili ligu nego trenutno u kojoj se nalaze, ali bice i ovih sto ce napraviti dobre transfere, tako da ce na kraju biti stanje kao i sada (sto se tice jacine klubova i liga). Bice na ljeto interesantno i pojavljivanje novih lica, narocito ovih sto igraju u dobrim ligama, Mesa je najavio veliki spisak.Sheyi je napisao/la:Moglo bi ovo ljeto biti rekordno što se tiče transfera, Džeko, Begović, Pjanić, Zukanović, Ibišević, Višća, Šunjić, Sušić, plus ovi što ne igraju, Salihović, Mujdža, Medunjanin bi isto mogli u neki drugi klub...Pivopija je napisao/la:Dzeko objavio fotku na fejsu na kojoj se nalazi sa Begovicem, vjerovatno neka poruka podrske.
nije trebo produzivat ni prvi put, sad ga opet hvataju na trehu...ali kurko
15 miliona funti ce dobit nikad...stoka
Stoke buraz, nije stoka.baglama je napisao/la:nije trebo produzivat ni prvi put, sad ga opet hvataju na trehu...ali kurko

Koliko bih ga volio vidjeti u Ligi Prvaka.. 

moguće da je rekao da ne želi produžit' ugovor i da želi transfer, čim ga ovako kažnjavaju
kako god, nadam se da će napravit' dobar iskorak, al' u klub gdje će branit'

kako god, nadam se da će napravit' dobar iskorak, al' u klub gdje će branit'

- DonCorleone
- Kontakt:
Kuda ce ovaj insanSheyi je napisao/la:Moglo bi ovo ljeto biti rekordno što se tiče transfera, Džeko, Begović, Pjanić, Zukanović, Ibišević, Višća, Šunjić, Sušić, plus ovi što ne igraju, Salihović, Mujdža, Medunjanin bi isto mogli u neki drugi klub...Pivopija je napisao/la:Dzeko objavio fotku na fejsu na kojoj se nalazi sa Begovicem, vjerovatno neka poruka podrske.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
U Krivaju.DonCorleone je napisao/la:Kuda ce ovaj insanSheyi je napisao/la:Moglo bi ovo ljeto biti rekordno što se tiče transfera, Džeko, Begović, Pjanić, Zukanović, Ibišević, Višća, Šunjić, Sušić, plus ovi što ne igraju, Salihović, Mujdža, Medunjanin bi isto mogli u neki drugi klub...Pivopija je napisao/la:Dzeko objavio fotku na fejsu na kojoj se nalazi sa Begovicem, vjerovatno neka poruka podrske.?

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Asmir je proslog vikenda u protestu odbio da sjedi na klupi. Zato ga nije bilo u sastavu. Ovog vikenda ce opet Butland biti prvi golman.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ughes.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ughes.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ako ovog ljeta ne ode u bolji klub nece nikad.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Danas opet ni na klupi, napusta Stoke na ljeto sigurno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tako je, ali isto tako igra rizicnu igru. Ima vrlo losu sezonu iza sebe i pitanje je ko ce ga kupit. Hoce li na primjer jedan Liverpool rizikovat na njega? Trebao je trazit transfer proslo ljeto.STEVIE je napisao/la:ako ovog ljeta ne ode u bolji klub nece nikad.
Na osnovu cega ?STEVIE je napisao/la:ako ovog ljeta ne ode u bolji klub nece nikad.
Lose sezone i puno kikseva ?

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 maj 2015, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Majku li im je*em bezobraznu i nezahvalnu, ponovo ga na tribine poslali k'o da je zadnje smece
ne vidim gdje bi u Engleskoj mogao otici, jedino Everton, ali cisto sumnjam da ce oni bacati neke vece novce za golmana.
u njemackoj svi veci klubovi imaju jake golmane, italija isto tako. stvarno ne znam kud bi mogao, pogotovo jer nije imao blistavu sezonu.
samo neka ne ide u one mancestere ili reale da grije klupu, ali mislim da nije on tip koji leti za parama i prestizom, najvaznije je redovno igrati.

ne vidim gdje bi u Engleskoj mogao otici, jedino Everton, ali cisto sumnjam da ce oni bacati neke vece novce za golmana.
u njemackoj svi veci klubovi imaju jake golmane, italija isto tako. stvarno ne znam kud bi mogao, pogotovo jer nije imao blistavu sezonu.

samo neka ne ide u one mancestere ili reale da grije klupu, ali mislim da nije on tip koji leti za parama i prestizom, najvaznije je redovno igrati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Stoka od kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.