Bukvalno nista?! Interesuje me kako mogu odbiti tako glatko Sulejmanovica?neno#4 je napisao/la:Jesi ti procitao moj post kada sam rekao da ne daju nista?
Necemo valjda na EP otici sa centarskom linijom Kikan-Sinan...
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Bukvalno nista?! Interesuje me kako mogu odbiti tako glatko Sulejmanovica?neno#4 je napisao/la:Jesi ti procitao moj post kada sam rekao da ne daju nista?
Za Kuzmica se ovdje ne moramo ganjat, jel tako? Samo sto on nece doci ni sam od sebe!lumani je napisao/la:Rekoh vam davno, nije to toliko lagan zadatakSlovenci ce biti tvrd orah,jer su izgubili Preldzica i ne zele isti slucaj.
@ Dufrense,
U vezi Borisa nema problema,on treba da se odluci.
Ima, naravno da ima. Crnogorci trebaju potpisati, a FIBA da odobri.lumani je napisao/la:Rekoh vam davno, nije to toliko lagan zadatakSlovenci ce biti tvrd orah,jer su izgubili Preldzica i ne zele isti slucaj.
@ Dufrense,
U vezi Borisa nema problema,on treba da se odluci.
Što znači da je Savović novi reprezentativac Srbije, Omić će nastaviti da igra za Sloveniju, Sulejmanović će čekati još par godina riješenja neće biti, i onda će Slovenci predložiti da igra za njih(dobro podmazati Fibu) i to je toneno#4 je napisao/la:Sve dok FIBA ne potpise on nista nije dobio.
Ja do sada sta god sam pitao neno#4, on je rekao poslije 11.02.2013...tulln je napisao/la:Bas nema nista novo svi sute
NIsam ja nista znao konkretno 1. februara, osim pesimizma...legenda reala je napisao/la:Pa i 1. feburara si znao da nećemo dobiti ništa, sad se samo to potvrdilo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.