FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

zlatandr
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la zlatandr » 03 jun 2022, 15:21

.................Sane...Mane...Coman...............
.........Goretzka....Kimmich...Gravenberch...........
........Davies...Lucas....Upamecano....Mazraoui....
............................Neuer................................

Na papiru izgleda fenomenalno...ako ce Mane igrati CF onda nam jbg treba krilo jer Coman je i dalje poprilicno staklen, a Sane je rizik zbog velikih padova u formi...Moze po meni Mane igrati umjesto Lewe u spicu a lakse je na trzistu naci jos jedno dobro krilo kao trecu opciju. Musiala moze uletiti na wing a mozda i naš najdrazi šeprtlja Muller, al nije to to
Volim te Zeljo!!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 jun 2022, 16:36

Gnabrya s noge na nogu nabit. Čega se lik dosjetio :rol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 03 jun 2022, 18:40

zlatandr je napisao/la:
03 jun 2022, 15:21
.................Sane...Mane...Coman...............
.........Goretzka....Kimmich...Gravenberch...........
........Davies...Lucas....Upamecano....Mazraoui....
............................Neuer................................

Na papiru izgleda fenomenalno...
Ne znam po čemu..ova ekipa ima više potencijalnih problema nego ovosezonska :D

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 03 jun 2022, 18:59

Ekipa moze imati probleme s Upamecanom i odlaskom Lewe. Ali ima i potencijal u vidu pojacanja iz Ajaxa, napredovanjem Musiale kao i Maneom (ako dodje)- klasa igrac.
Najveci problem je sto je skoro svaki igrac pod Nagelsmanom pao u formi i igra dosta slabije nego na pocetku sezone, prije implementacije debilnih ideja novog trenera.
Nur der FCB

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 03 jun 2022, 19:07

Mane je bio vise nego dobar zadnjih 5 mjeseci otkako je prekomadovan na 9ku. Na krilu se bio raspao zadnjih godinu i po, osjetno izgubio na brzini a dribling mu nikad nije jaca strana bila.

Sigurno dobijate ekstra igraca u fazi presinga i losijeg skorera na 9ici od lewata, vjerujem da moze isporucit 20ak komada u bundes

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 04 jun 2022, 00:02

Levandovski je jedan od najboljih napadača svih vremena ali nažalost onaj Zahavi mu je pomutio razum.

Mane je po meni jedan od najglupljih transfera Bayerna ikad(ako se realizuje) , dobar igrač ali 30+ godina sa padom njegove najveće snage a to je brzina.
Dati 50+ miliona Eura Liverpulu i 20+ miliona njemu godišnje je čisto ludilo. Nisam to navikao od pametnih Bavaraca.
Liverpul će pare od Manea iskoristiti za kupovinu nekog momka od 23 godine od kojeg će imati korist narednu deceniju. Tako oni stalno rade(Kutinjo, Suarez itd.).
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 04 jun 2022, 00:05

Liverpul traži 50+ milona za Manea a Thiaga koji im je najbolji vezni trenutno dobili za ispod 20.
Ako se ovo desi Bajern je luđi od PSG-a.

Dr. Gregory House

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 04 jun 2022, 00:07

DRHAUSE je napisao/la:
04 jun 2022, 00:02
Levandovski je jedan od najboljih napadača svih vremena ali nažalost onaj Zahavi mu je pomutio razum.

Mane je po meni jedan od najglupljih transfera Bayerna ikad(ako se realizuje) , dobar igrač ali 30+ godina sa padom njegove najveće snage a to je brzina.
Dati 50+ miliona Eura Liverpulu i 20+ miliona njemu godišnje je čisto ludilo. Nisam to navikao od pametnih Bavaraca.
Liverpul će pare od Manea iskoristiti za kupovinu nekog momka od 23 godine od kojeg će imati korist narednu deceniju. Tako oni stalno rade(Kutinjo, Suarez itd.).
Jest vraga za Suareza kao zamjenu doveli Lamberta, Balotellia, Borinia i Markovića :rol:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

HuseinKapetan9

Post Postao/la HuseinKapetan9 » 04 jun 2022, 01:06

Omerbavarac je napisao/la:
29 maj 2022, 23:16
HuseinKapetan9 je napisao/la:
29 maj 2022, 23:06
Hvala na odgovoru,to mu je maksimum
Ne vidim gdje moze dobiti vise,jedino u kini
Nece ni dobiti isto kao ni Sule ali je potonji imao srecu jer ga na vrijeme nisu pročitali iz uprave, odradio je sve na blef i uzeo fine pare na ruke od Dortmunda.

Slicno razmisljanje ima Gnabry ali on ide na transfer listu ako odbije ugovor sto je po meni najpametniji potez.
Izgleda da je gnabri odbio da bude prodan ovo ljeto,zeli izgleda da dobije pare na ruke ko Sule od novog kluba :rol: :rol:

🚨🎖| Gnabry does NOT plan to leave Bayern this summer. He is currently planning to go into his last year of his contract without a definitive decision.
Gnabry is currently planning to go into his last year of his contract without a definitive decision, because that would have many advantages for him - he can further increase his value at the World Cup and could speak to other clubs starting from January
@kerry_hau

slika
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.

HuseinKapetan9

Post Postao/la HuseinKapetan9 » 04 jun 2022, 01:08

Sto je najgore ne mozemo mu nista :urnebes:
Ne mozes ga prodati ako on ne zeli da ide,a Kahn ne namjerava mu dati vecu ponudu
I nece niko poslati na tribine igraca koji daje po sezoni 15 golova i 10 asistencija
Bezizlazna situacija
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 04 jun 2022, 09:13

Naravno da možeš, dupe na tribine ali debosi će ga vjerojatno forsirati kao Alabu i Sulea.

Nakon njega slijedi Pavard.

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 04 jun 2022, 10:46

Bayo je napisao/la:
04 jun 2022, 09:13
Naravno da možeš, dupe na tribine ali debosi će ga vjerojatno forsirati kao Alabu i Sulea.

Nakon njega slijedi Pavard.
Tacno tako, treba napraviti presedan. S ovim forsiranjem da igraju konstantno ne bi li produzili ugovor se ne postize nista.
Nur der FCB

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 jun 2022, 11:26

A ko kaže da ga ne mogu prodati? Nađeš kupca i prodaš, boli te briga za njihov dogovor oko plate, to je njihova stvar. Nema to, neće. Klub ima pravo da ga proda ako neće produžiti ugovor.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 04 jun 2022, 11:38

Bundesliga je napisao/la:
04 jun 2022, 11:26
A ko kaže da ga ne mogu prodati? Nađeš kupca i prodaš, boli te briga za njihov dogovor oko plate, to je njihova stvar. Nema to, neće. Klub ima pravo da ga proda ako neće produžiti ugovor.
Kolko jednostavno to kazes, nadjes kupca i boli te briga za dalje.. :rol: a kako ces ga nac ako ostali znaju da istice ugovor i da ga mogu uzet dzaba..sto bi platio ista

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 jun 2022, 12:34

tutankamon1905 je napisao/la:
04 jun 2022, 11:38
Kolko jednostavno to kazes, nadjes kupca i boli te briga za dalje.. :rol: a kako ces ga nac ako ostali znaju da istice ugovor i da ga mogu uzet dzaba..sto bi platio ista
U tom slučaju bi bilo milion kupaca i cijena bi bila i viša. Kakvo džaba. Više šanse imaš da ga dovedeš ovo ljeto nego sljedeće kad bi ga htjelo Boga pitaj koliko klubova.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 04 jun 2022, 12:47

Znaš li ti da igrača nije moguće prodati ako on neće transfer? 🤨 ZA svaki transfer je potreban dogovor klubova ali i dogovor na relaciji igrač-klub kupac oko ličnih uslova.
Ni pozajmica nije moguća mimo volje igrača.

Dr. Gregory House

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 jun 2022, 12:56

Ajd vidjet ćete da može. Ako ne produži do septembra bit će prodat ;)

Sane10
Kontakt:

Post Postao/la Sane10 » 04 jun 2022, 13:10

Mislim da sa dolaskom Mane i jednim napadačem ko Nunez il Lukaku da bi sigurno bili jaci nego ove zadnje dvije godine al sigurno najveca greska je sto nismo zadržali Perisica jedini igrac koji je ulazio sa klupe i mjenjao sistem igre, a i rezultat i sigurno da je on bio prosli bi ili Pariz il Vilareal.

Klare

Post Postao/la Klare » 04 jun 2022, 13:18

Pošteno i iskreno.
Sule je uradio TOP stvar i onako muški i dostojanstveno lupio šamar uspavanoj upravi.
Gnabri čini pravu stvar. on je zadnje produženje ugovora dobio 3.2019 i tada je 8 mil bilo uredu, ali čovjek godinu poslije bljesnuo i bio ponajbolji igrač u pohodu na tripletu, a oni se nisu sjetili dati mu povišicu, dok su svakakvi ostali zarađivali preko 15, i sad bi oni 2 godine poslije da produže, e naravno da ne može. i treba da ih j.ebe ako može i ako mu se da.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 05 jun 2022, 12:26

Samo tribina. Pa neces ni na SP na zimu.
Takvu ucjenu jos nisam vidio; cuj ja bih da idem dz na ljeto, necu ni produzenje ni prodaju sad - pa da cuva nogice na proljece za novi klub.. :nene:

Sinoc gledam 5 nasih u vezi igra za Elf, slicno bi i kod nas trebalo da bude. I gledam koliko je potreban dobar napadac, pored ovakvih krila koja nisu ni 50% Robberyja. Bolje staviti 3 nazad sa 4 u vezi i 3 naprijed gdje su krila uvucena unutra kao sto to Müller i Musiala znaju odigrati.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.