NK Zvijezda Gradačac

Dzin
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Dzin » 05 apr 2012, 09:58

vidovitadjemila je napisao/la:Samo da dodam nesto na gornji komentar.
Mi imamo srce za Premijer ligu, a srce je puno puta vaznije nego mozda i puno drugih stvari.A ne mozes tvrditi da nema igru ni igrace ekipa za prvu ligu koja te pobjedi u jednoj tekmi gdje si imao itekako POSTENO sudjenje kako kazes koje ja necu komentarisati jer sam zbog toga morao na sedmodnevni put proslo kolo.A i u Gradačcu je jesenas bilo 3-2 za vas sto i nije bas pokazatelj da ste puno kvalitetniji.Sve u svemu iskreno mislim da ste odlicna ekipa i zelim i ja vama mnogo srece ako ne u ovoj sezoni ,koja je maltene za vas zavrsena ovom tekmom jer ne mozete ni gore ni dolje,onda sigurno u sljedecoj.... ;)
Ovo nije ista ni ekipa ni trener kao u prvoj polusezoni,zato o kvaliteti iz toga i ovoga razdoblja se nemogu porediti,tako da rezultat sa jeseni nista ne govori o sadasnjoj Zvijezdi.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 05 apr 2012, 10:05

Dzin je napisao/la:
Mi imamo srce za Premijer ligu, a srce je puno puta vaznije nego mozda i puno drugih stvari.A ne mozes tvrditi da nema igru ni igrace ekipa za prvu ligu koja te pobjedi u jednoj tekmi gdje si imao itekako POSTENO sudjenje kako kazes koje ja necu komentarisati jer sam zbog toga morao na sedmodnevni put proslo kolo.A i u Gradačcu je jesenas bilo 3-2 za vas sto i nije bas pokazatelj da ste puno kvalitetniji.Sve u svemu iskreno mislim da ste odlicna ekipa i zelim i ja vama mnogo srece ako ne u ovoj sezoni ,koja je maltene za vas zavrsena ovom tekmom jer ne mozete ni gore ni dolje,onda sigurno u sljedecoj.... ;)
Ovo nije ista ni ekipa ni trener kao u prvoj polusezoni,zato o kvaliteti iz toga i ovoga razdoblja se nemogu porediti,tako da rezultat sa jeseni nista ne govori o sadasnjoj Zvijezdi.
Još kada se sagleda da u Travniku nisu igrali Delić i Mašić, a Nuhanović ušao u drugom poluvremenu i odmah je par puta Ribića poslao po ćevape :D
Dragon Town

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 05 apr 2012, 11:53

zmaj_Bosne je napisao/la:
Dzin je napisao/la:
Još kada se sagleda da u Travniku nisu igrali Delić i Mašić, a Nuhanović ušao u drugom poluvremenu i odmah je par puta Ribića poslao po ćevape :D
Bojim se ove utakmice protiv Zrinjskog igraju dobro i žele u Evropu, a pogotovo onaj Jackson sjećam ga se još kad je igrao za Čelik pa kad je ovdje "poslo po ćevape" Brku i Vecu :lol: :lol: on im je najopasniji kad ga krene ;)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 05 apr 2012, 13:23

ma zrinjski je uvijek bio lahak plijen za Zvijezdu, jednostavno nam paše a i nisu nešto u formi, tako da očekujem da ćemo ih dobiti bez većih problema

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 05 apr 2012, 15:09

seven je napisao/la:ma zrinjski je uvijek bio lahak plijen za Zvijezdu, jednostavno nam paše a i nisu nešto u formi, tako da očekujem da ćemo ih dobiti bez većih problema
Istina je da Zvjezda ne paše Zrinji ali možda je vrijeme za rušenje tradicije!Joj što volim ovakve izjave ali još više bih volio da ovako razmišljaju igrači Zvijezde, onda bi se i mi mogli nadati dobrom rezultatu u Gradačcu.Predviđam tekmu sa puno golova pa nek pobjedi bolji pa makar to bio i Zrinjski ;) !
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 05 apr 2012, 15:19

acovic1 je napisao/la:
seven je napisao/la:ma zrinjski je uvijek bio lahak plijen za Zvijezdu, jednostavno nam paše a i nisu nešto u formi, tako da očekujem da ćemo ih dobiti bez većih problema
Istina je da Zvjezda ne paše Zrinji ali možda je vrijeme za rušenje tradicije!Joj što volim ovakve izjave ali još više bih volio da ovako razmišljaju igrači Zvijezde, onda bi se i mi mogli nadati dobrom rezultatu u Gradačcu.Predviđam tekmu sa puno golova pa nek pobjedi bolji pa makar to bio i Zrinjski ;) !
:lol: :lol: mi vas redovito pobijeđujemo u Mostaru, lakše nego u Gradačcu, al biće dobra utakmica, pošto smo tamo uvijek dobro dočekivani a i imali uslove za igru zato neka u Gradačcu pobijedi ko bude bolji.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 05 apr 2012, 15:22

Zmajjj je napisao/la:
acovic1 je napisao/la:
:lol: :lol: mi vas redovito pobijeđujemo u Mostaru, lakše nego u Gradačcu, al biće dobra utakmica, pošto smo tamo uvijek dobro dočekivani a i imali uslove za igru zato neka u Gradačcu pobijedi ko bude bolji.
Svaka ti dala :D !

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 05 apr 2012, 21:51

Približava se i utakmica sa Zrinjskim.Moja predvidjanja u dosadašnjem dijelu su bila uglavnom i ostvarena.Otprilike,dobijem kritike ako realno i objektivno procijenim utakmicu.Nazalost,i sada će tako biti.Prije svega,očekujem dosta opreznu igru,igru većinom na sredini terena bez dosta prilika i malo golova.Po meni,Zrinjski ima najbolji ubojiti dvojac,Dzekson-Bekić,zbog čega u fazi odrane i u fazi destruktivaca moramo biti najjači.Utakmica će biti rastrgana s dosta prekida i presudiće mali detalji.Dakle,ovo neće biti utakmica kao prethodne dvije u Gradačcu.Neće biti nase superiornosti.Mislim,da nam treba malo veća borbenost i zalaganje za povoljan rezultat.Tijesno će biti,1-0.1-1.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 06 apr 2012, 00:31

zvjezdas je napisao/la:Približava se i utakmica sa Zrinjskim.Moja predvidjanja u dosadašnjem dijelu su bila uglavnom i ostvarena.Otprilike,dobijem kritike ako realno i objektivno procijenim utakmicu.Nazalost,i sada će tako biti.Prije svega,očekujem dosta opreznu igru,igru većinom na sredini terena bez dosta prilika i malo golova.Po meni,Zrinjski ima najbolji ubojiti dvojac,Dzekson-Bekić,zbog čega u fazi odrane i u fazi destruktivaca moramo biti najjači.Utakmica će biti rastrgana s dosta prekida i presudiće mali detalji.Dakle,ovo neće biti utakmica kao prethodne dvije u Gradačcu.Neće biti nase superiornosti.Mislim,da nam treba malo veća borbenost i zalaganje za povoljan rezultat.Tijesno će biti,1-0.1-1.
Bekića nema već nekoliko utakmica a Jackson se budi!Ti bolješ poznaješ sastav i način igre Zvijezde na domaćem terenu ali ipak mislim da će biti dosta golova na ovoj tekmi.Bar ako se mi vratimo u formu od jeseni,tada smo Želji Čeliku dali po 3,Travniku i Slaviji 2 i da ne nabrajam dalje a i često su naše međusobne tekme završavale sa dosta golova.Malo me ohrabruje igra protiv Želje jer smo odigrali puno bolje nego protiv Čelika pa se nadam dizanju forme ali sve ćemo saznati u subotu.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 apr 2012, 09:04

sluzbeno altin grbovic potjeran iz zvijezde ,raskinut je ugovor i on je vec napustio gradacac.jesmo i mi duzni taksirata kod nas se igraci oporave dodu u dobru fizicku spremu i onda odlaze i potpisuju za druge klubove
sutra teska tekma ja ocekujem pobjedu ali nece do nje biti lako doci
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 06 apr 2012, 09:25

astra1922 je napisao/la:sluzbeno altin grbovic potjeran iz zvijezde ,raskinut je ugovor i on je vec napustio gradacac.jesmo i mi duzni taksirata kod nas se igraci oporave dodu u dobru fizicku spremu i onda odlaze i potpisuju za druge klubove
sutra teska tekma ja ocekujem pobjedu ali nece do nje biti lako doci
Otišo Altin ma doveo ga neki "turistički vodić" on ti je ko onaj Avdić što je bio :lol: al valja čojka isplatit ;) menadžeri lopovi inače nema licence ako smo dužni igračima, ma mislim da ima njih još za "taksija" :o . Moramo mi dobit Zrinski jer nam dolaze teške utakmice idemo Olimpiku, dolaze Željo i Čelik ;) ;) ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 apr 2012, 20:57

idemo sutra u najjacem sastavu do pobjede.ekipa je spremna svi osim stanica za kojeg je ova sezona vjerovatno gotova ,travnicani ga izlomili gips nosi :D .ja ocekujem 2-0 lagano
zrinjski je oslabljen neigranjem dva igraca sto i nije neka pomoc al et,,sudi jedan od boljih sudija pemijer lige ognjen valjic koji nam je vec sudio protiv leotara,sve u svemu ocekuje se lijepa utakmica i vjerujem da svi koji dodu na banju nece zazaliti

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 06 apr 2012, 23:57

Dakle,ipak iz Travnika je stiglo povrijedjenih kao sto sam najavio.To je ekipa koja je spremna na sve za pobjedu,posto nisu bili bolji na terenu,te nisu imali podrsku sudije odlučili su se na prepoznatljiv stil- lomljenje.Zao mi Stanića,ali sreća po nas da to nije neko od standardnih igrača bio.Sutra,tijesna pobjeda.................

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 07 apr 2012, 10:25

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 apr 2012, 11:32

danas samo hrabro idemo svi na banju lijep je dan bas stvoren da se proslavi pobjeda :D volim te zvijezdo

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 07 apr 2012, 12:34

Ocekujem jako tesku utakmicu,dosta tvrdu, od ovih utakmica do kraja sto igramo kod kuce mozda ce ova utakmica uz onu protiv Zelje biti i najteza, jer Sarajevo igra u jako losoj formi, Sloboda i Celik su slabiji od nas, Velez je tu negdje sa nama.
SVI NA BANJU !
SAMO HRABRO,MNOGO SRECE, SVI U NAPAD !

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 07 apr 2012, 12:39

Jos jedan podatak:
22. kolo Zvijezda-Zeljeznicar, direktan prenos na MOJA TV

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 07 apr 2012, 14:53

2 - 1

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 07 apr 2012, 16:21

ima li itko da javlja kakve je tekma??
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 07 apr 2012, 18:23

Dakle,kako sam i predvidio tako je bilo.Malo golova,rastrgana igra,1-0,ili 1-1.Ipak,danas Kuntić nije postavio dobru taktiku.Mesija i Muju je trebao izostaviti ili prije izvesti.Panzda je trebao već ući u drugom dijelu na početku,Djelmićem je trebao počet.Halilović A.treba dati veću minutažu.Mislim da je daleko bolji od Muje.Jakovljević klasa.Remi najrealniji.Jos dva penala za Zvijezdu ne dosudjena.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.