Samo da nije bas prekasno. Pokusavam odmoriti malo mozak nakon nbazizu1991 je napisao/la:Neko je napisao da počinje 18.01.2014. u 01h.Titova-Juga je napisao/la:Kad I u koliko sati pocinje mec protiv Tomasa ?
Čestitke Damiru, srce puno. Bravo majstore.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nije ni Ekrem Jevrić primitivac i krkan - on je originalan lik. Zašto ga drugi kude, pobogu?mirzatele je napisao/la:zasto je primitivno,seljacki ako uradis nesto sto drugi ne rade i sto je neobicno,zar to nije originalno i univerzalno ?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nemoj 'im' jos I na Ekrema, sad si tek usao u rat 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Upravo to.bordobijeli je napisao/la:citavom svijetu su bili simpaticni nasi navijaci ,evo i LJubicic se oglasio i kaze harmoniku još nisam vidjeo na tenisu i naravno u šaljivom tonu ,jedino mi sami od tog pravimo seljakluk .kad grci navijaju za bagdatisa ili australci svi goli i ofarbani za hewita onda je to kultura a kad mi harmoniku i razvezemo Bosnom behar onda je to loše
Kad Škoti u kiltovima odu gledati mečeve, onda je to fantastično, ljudi čuvaju svoju tradiciju. A da kad neko naš uradi nešto što se tradicionalno radi u Bosni i Hercegovini, on je krkan i primitivac, jer pobogu treba se ponašati kao ledeni Englez ili mutavi Amerikanac.
DRUG NEBI TI PUNCA
al ljudi sta vam je ? zar stvarno mislite da bi sudija i organizatori dopustili neprimjereno ponasanje tokom poena da je tako bilo..kojim vam se dio ne svidja ??..svaki video koji je izasao na kojem se navija,lijepo se vidi da nema igraca na terenu to jest da je pauza...Ne vidim razlog da neko gledajuci to navijanje pa cak i uz harmoniku pomisli da je to seljacki..al okMonolog je napisao/la:Nije ni Ekrem Jevrić primitivac i krkan - on je originalan lik. Zašto ga drugi kude, pobogu?mirzatele je napisao/la:zasto je primitivno,seljacki ako uradis nesto sto drugi ne rade i sto je neobicno,zar to nije originalno i univerzalno ?
svaka cast brate, bullseyeDANTES je napisao/la:kad su se formirala teniska pravila ponašanja mi nismo.bili tu... kada kažem mi mislim da ex-yu.... sada smo tu i ne moramo da prihvAtimo nešto što drugi vole, žele i nameću... mi prosto nismo kao oni... je li to vrlina ili mana ko će ga znati, ali to smo mi...
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Poenta je da smo mi sami po sebi krkanibagrcavi je napisao/la:Upravo to.bordobijeli je napisao/la:citavom svijetu su bili simpaticni nasi navijaci ,evo i LJubicic se oglasio i kaze harmoniku još nisam vidjeo na tenisu i naravno u šaljivom tonu ,jedino mi sami od tog pravimo seljakluk .kad grci navijaju za bagdatisa ili australci svi goli i ofarbani za hewita onda je to kultura a kad mi harmoniku i razvezemo Bosnom behar onda je to loše
Kad Škoti u kiltovima odu gledati mečeve, onda je to fantastično, ljudi čuvaju svoju tradiciju. A da kad neko naš uradi nešto što se tradicionalno radi u Bosni i Hercegovini, on je krkan i primitivac, jer pobogu treba se ponašati kao ledeni Englez ili mutavi Amerikanac.
Mi gdje god dodjemo teferic napravimo.Mi bi na "koncertu" Becke filharmonije harmoniku ponijeli.Protiv Berdiha ocekujem rostilj ispred,secernu vunu itd. itd.
Bravo Damire !
Bravo Damire !
BHF Bosanska Krajina!
-
Vandelanoite
- Kontakt:
a sad neki Berdych
Navijači odlični 
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Guarin14 je napisao/la:Poenta je da smo mi sami po sebi krkanibagrcavi je napisao/la:Upravo to.bordobijeli je napisao/la:citavom svijetu su bili simpaticni nasi navijaci ,evo i LJubicic se oglasio i kaze harmoniku još nisam vidjeo na tenisu i naravno u šaljivom tonu ,jedino mi sami od tog pravimo seljakluk .kad grci navijaju za bagdatisa ili australci svi goli i ofarbani za hewita onda je to kultura a kad mi harmoniku i razvezemo Bosnom behar onda je to loše
A Englezi nisu krkani?Guarin14 je napisao/la:Poenta je da smo mi sami po sebi krkanibagrcavi je napisao/la:Upravo to.bordobijeli je napisao/la:citavom svijetu su bili simpaticni nasi navijaci ,evo i LJubicic se oglasio i kaze harmoniku još nisam vidjeo na tenisu i naravno u šaljivom tonu ,jedino mi sami od tog pravimo seljakluk .kad grci navijaju za bagdatisa ili australci svi goli i ofarbani za hewita onda je to kultura a kad mi harmoniku i razvezemo Bosnom behar onda je to loše
Al' eto yebi ga oni svoje cijene i poštuju, a mi... Pogotovo mi iz BiH. Jel' šta strano to je vrh, a ako je domaće hiljadu mana ćemo naći.
Bravo Damire, i da ovo ne bude samo eksces, nego da ovakvi rezultati postanu svakodnevnica.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 15 jan 2014, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Baghdatisovi navijači godinama. prave buku pa je to super i zanimljivo, nama je ovo velik uspjeh i ponosimo se sto smo dio Bosne, BITNO JE DA DAMIRU NA STO BOLJI NACIN PRUZIMO PODRSKU!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa jedna stvar bi bila da su naši u narodnim nošnjama otišli - eto, upoznali su svijet sa bosanskohercegovačkom tradicionalnom nošnjom.bagrcavi je napisao/la:Upravo to.bordobijeli je napisao/la:citavom svijetu su bili simpaticni nasi navijaci ,evo i LJubicic se oglasio i kaze harmoniku još nisam vidjeo na tenisu i naravno u šaljivom tonu ,jedino mi sami od tog pravimo seljakluk .kad grci navijaju za bagdatisa ili australci svi goli i ofarbani za hewita onda je to kultura a kad mi harmoniku i razvezemo Bosnom behar onda je to loše
Tenis je gospodski sport; vazda je bio i vazda će biti. To ko ne shvata - to je druga stvar.
Imaju i španci koridu, pa je ne prave na kojekakvim turnirima. Vjerovatno se stide iste, po vašem?! Ne, to nije slučaj. Jednostavno, znaju šta je prikladno, a šta nije na teniskim mečevima.
Ako ste bili (vjerujem da jeste) na teniskim mečevima ili gledali iste (to ste sigurno radili), šta ste primijetili? Budite iskreni. Originalnost je jedna stvar, svakako da je to nešto pozitivno. Ne bih se iznenadio kad bi naši umjesto jagoda sa šlagom na terenima Wimbledona, tražili janjetinju i rakiju. Jer hej, yebat Engleze - šta oni znaju; šta će oni mene učiti o pravilima ponašanja. Hoću janjetinu
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Cestitke Damiru na prolasku u 3 kolo
Ima li Envera je li ziv kako on podnese ove vrucine

Ima li Envera je li ziv kako on podnese ove vrucine
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Eno, hoće da organizuje borbe pijetlova i karaoke za petak.xxh2o je napisao/la:Ima li Envera je li ziv
ko ne pjeva sevdalinku mrzi bosnu hej hej hej
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- slavko njegus
- Kontakt:
Ovo je Bosna. I zbog ovog ljudi bjeze sto dalje. Nama niko ne valja. Evo ovaj decko koji sa ponosom nosi zastavu BiH
"ne zna ni kako je prosao..""Ceh ce ga slomiti" "Imao je srece sto je bilo vrelo..."... itd itd. Kao da je njemu bilo drugacije nego ostalima... kao da je rodjen u sred Sahare, a ne u gradu koji ima ukupno 11 suncanih dana.
I sada jos kao dodatak, sada se stidimo nase dijaspore. Dijaspore koja je tamo bez ambasade, bez kulturnog centra... kojoj je Damir jedini kontakt sa domovinom... I zato je ovakva reakcija. Po meni ocekivana. Pa nisu svi rodjeni sa TV aparatom u kuci, sa teniskim reketom u rukama, niti su svaki dan gledali teniske meceve i na taj nacin stjecali "tenisku kulturu" da bi mirno sjedili i mahali lepezama u pauzama izmedju dva poena. Uhhh kako ne volim ove krempite koji palamude...
I na kraju: Bravo Damire, i ne daj nikom da ti pridje od ovih politicara koji nista nisu uradili za tvoj uspjeh. Jer sada ces ti biti super za fotografiranje, prijeme i sl. jer izbori su blizu i svaki poen je dragocjen.
"ne zna ni kako je prosao..""Ceh ce ga slomiti" "Imao je srece sto je bilo vrelo..."... itd itd. Kao da je njemu bilo drugacije nego ostalima... kao da je rodjen u sred Sahare, a ne u gradu koji ima ukupno 11 suncanih dana.
I sada jos kao dodatak, sada se stidimo nase dijaspore. Dijaspore koja je tamo bez ambasade, bez kulturnog centra... kojoj je Damir jedini kontakt sa domovinom... I zato je ovakva reakcija. Po meni ocekivana. Pa nisu svi rodjeni sa TV aparatom u kuci, sa teniskim reketom u rukama, niti su svaki dan gledali teniske meceve i na taj nacin stjecali "tenisku kulturu" da bi mirno sjedili i mahali lepezama u pauzama izmedju dva poena. Uhhh kako ne volim ove krempite koji palamude...
I na kraju: Bravo Damire, i ne daj nikom da ti pridje od ovih politicara koji nista nisu uradili za tvoj uspjeh. Jer sada ces ti biti super za fotografiranje, prijeme i sl. jer izbori su blizu i svaki poen je dragocjen.
- Cautinho
- Kontakt:
Da hoće termin ujutro od jedno 6-9h.Kafica,kompjuter i meč dvije legende 
A za to gore,ja sam ponosan što sam Bosanac,i ponosan sam na svoj narod,svoje ljude i svoje sportaše.Budite i vi.
Kakve su kvote za sljedeći Damirov meč,prošli put je dobro bilo
A za to gore,ja sam ponosan što sam Bosanac,i ponosan sam na svoj narod,svoje ljude i svoje sportaše.Budite i vi.
Kakve su kvote za sljedeći Damirov meč,prošli put je dobro bilo
Keep walking.
Službeni raspored još uvijek nije izašao, pratite na oficijelnom AO sajtu ako vas zanima.
Inače, nisam mislio pisati ništa oko toga, ali previše ste kritični prema našim navijačima. Vjerujem da većina uopće ne zna kakvu atmosferu prave Kiprani kada igra Baghdatis (sudija ih milion puta opomene u toku meča
), Srbi kada igra Đoković, Hrvatima isto tako nije bilo strano napraviti urnebes kada su igrali Ivanišević i Ljubičić... Da ne navodim više primjera, poruka je jasna. Ni ja ne opravdavam seljakluk i malograđanstvo (brukaju i sebe i nas) po tribinama, no ništa ozbiljno se nije desilo što bi dalo povod da se ispiše toliko stranica i raspravlja o minornim stvarima.
Nama je ovo prvo veće tenisko dostignuće kao naciji, treba pustiti ljude da se obraduju i proslave uspjeh svog tenisera. Naravno, ne na neprimjeren način, pritom ometajući druge i čineći nered. Mada toga nije ni bilo u cijeloj ovoj priči. Većina se zapalila radi jedne slike na kojoj je čovjek s harmonikom.
Ybt život, je li stvarno toliko bitno šta će ostali misliti o nama
Sad bi bilo lijepo da nastavimo pisati o bh. tenisu, bez obaziranja na dešavanja van terena. Džumhur je zaslužio da ga se stavi u prvi plan.
Inače, nisam mislio pisati ništa oko toga, ali previše ste kritični prema našim navijačima. Vjerujem da većina uopće ne zna kakvu atmosferu prave Kiprani kada igra Baghdatis (sudija ih milion puta opomene u toku meča
Nama je ovo prvo veće tenisko dostignuće kao naciji, treba pustiti ljude da se obraduju i proslave uspjeh svog tenisera. Naravno, ne na neprimjeren način, pritom ometajući druge i čineći nered. Mada toga nije ni bilo u cijeloj ovoj priči. Većina se zapalila radi jedne slike na kojoj je čovjek s harmonikom.
Sad bi bilo lijepo da nastavimo pisati o bh. tenisu, bez obaziranja na dešavanja van terena. Džumhur je zaslužio da ga se stavi u prvi plan.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma nigdje veze, sve dok se raduju samo po završetku poena i navijaju i pjevaju u redu je, ali ako šute tokom igre i poena ne kontam u čemu je problem ? Jel to zato što je tenis gospodski sport zabranjeno je navijati između poena ?
Eto vi bi kao šutili jer je tenis pobogu gospodski sport kad ga Damir počeo razvaljivati zbog povrede ?
Ne serite, idući put da mu dođu Refkini Ahbabi da pjevaju i navijaju IZMEĐU poena ne treba niko da se pravi pametan i priča o nekom primitivizmu i seljakluku, ljudi su tu jer vole Damira i svoju državu, došli su tu Damira da podrže, i u tom trenutku nisi bitan ni ti, a ni ja, ni bilo ko treći osim samog Damira. Shvatite to !
Eto vi bi kao šutili jer je tenis pobogu gospodski sport kad ga Damir počeo razvaljivati zbog povrede ?
Ne serite, idući put da mu dođu Refkini Ahbabi da pjevaju i navijaju IZMEĐU poena ne treba niko da se pravi pametan i priča o nekom primitivizmu i seljakluku, ljudi su tu jer vole Damira i svoju državu, došli su tu Damira da podrže, i u tom trenutku nisi bitan ni ti, a ni ja, ni bilo ko treći osim samog Damira. Shvatite to !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.