Dosta moćni na papiru, ali ne vjerujem baš da će ranije ići iz Citya.
ps.Kada bi uspjeli dovesti Neymara, ne bi bilo sretnijeg čovjeka od mene!
Ovo bi bio dosta dobar sastav, da nije bilo povreda...

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Ništa lično, ali ovaj sastav je totalno sranje, Alex i Quagliarella ne mogu igrati zajedno, Martinez je bio fit na početku sezone pa nije ništa pokazao, sredina terena bez Marchisa nema smisla, jer on pokriva Aquilanija u defanzivi, a o Zdeneku Grygeri svaka riječ je suvišna, nekad je bio dobar, ali on nije za klub kao što je Juventus...juventino< je napisao/la:Što se tiče Džeke, odlična kombinacija bi bili Dzeko-Quagliarella(Matri)...
Dosta moćni na papiru, ali ne vjerujem baš da će ranije ići iz Citya.
ps.Kada bi uspjeli dovesti Neymara, ne bi bilo sretnijeg čovjeka od mene!
Ovo bi bio dosta dobar sastav, da nije bilo povreda...
S ovom formacijom možeš rasturati samo na PES-u i to samo ako si dobar igrač, jednostavno je tako...juventino< je napisao/la:Znam da nije nešto extra, ali sigurno da su nam igrači bili u boljoj formi i sa ovom bi formacijom rasturali.
suti, ti italijanski mediji lose sve redom a kako je "nas" najvise u Italiji i kako bi povecila gledanost, najvise loze juventusove navijace, pa mi redovno se nabrijemo a kasnije usljedi sok u liku Rinauda i TraoreaBianconeri1988 je napisao/la:Sky Sport TG 24 nas opet loži![]()
![]()
Ovaj put navode kako je Juventus najbliži dovođenju Mirka Vučinića za iznos od 20 miliona €. Dalje se navodi kako je Vučinić u nekoj neslozi sa Romom, a budući da ima 28 godina želja mu je da osvoji konačno Scudetto u toga je dodatno uvjerio projekat Agnelli i Marotte...
Da su babi muda bila bi deda![]()
Zato sto brat Gary voli Juventus.Bianconeri1988 je napisao/la:Ja bih bio zadovoljan kad bi sljedeću sezonu lijevu stranu pokrivali Clichy i Bastos, njih dvojica se mogu dovesti za nekih 30-35 miliona €, bolje njih dvojica nego jedan Bale...
Gary Neville izabrao da oproštajnu utakmicu karijere igra protiv Juventusa...Utakmica je planirana za 24. maj, a planirano je da nastupe mnoge zvijezde sa kojim i protiv kojih je igrao Neville između ostalih Cantona, Schmeichel, Beckham, Zidane, Inzaghi i Alex Del Piero.
Bit će to spektakl u Teatru snova, ništa bez Juventusa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.