Anton ljut kao ris, uostalom kao vecina nas. Malkice smo zaboravili na Talijane (ko biva, nisu vise interesantni
Idemo dalje, zvijer Schieber se probudio u pravo vrijeme.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Evo dali dva,i onaj Perišić.Jbg,bas mi je zao Vede,mogla mu je bit utakmica karijere.Papilon20 je napisao/la:A nakon Vede ,Schiber za 2-2 pa onda za 2-3

Haha, nema Bayern sta ispustiti jer nista ne drzi u saci.amerosm je napisao/la:Vratise Svabe Bayern ponovo u utrku za titulu i mislim da Bavarci do kraja nece ispustiti ovu priliku.
Sutrasnjom pobjedom onda zavisite sami o sebi. Onda ce biti razlika samo tri boda, i ukoliko pobjedite na Westfallen preuzimate celnu poziciju, jer se u Njemackoj gleda gol-razlika, a ne medjusobni omjer.geronimo je napisao/la:Haha, nema Bayern sta ispustiti jer nista ne drzi u saci.amerosm je napisao/la:Vratise Svabe Bayern ponovo u utrku za titulu i mislim da Bavarci do kraja nece ispustiti ovu priliku.![]()
Taman sam grmio na Brunu sto izbaci Schiebera, sad cu malo popustiti sa kritikamajer je zabar pruzio poslasticu sezone (ako ne i vise).
Ma kakav derbi. Razlika u kvaliteti je godinama vec prevelika da bi se ovo moglo nazvati pravim derbijem. A i mislim da "mrznja" i nije toliko izrazena izmedju navijaca ova dva kluba. Mozda i grijesim.Bundesliga je napisao/la:Bavarci nisu pobijedili Nurnberg na njihovom terenu od 2005 godine, u medjuvremenu su upisali 3 remija i poraz.
Ovaj podatak dovoljno govori kako tesko ce zapravo Bayernu biti u Nurnbergu, kada uzmemo u obzir da je ovo jedan veliki derbi, jedan od najvecih u Njemackoj ( U proslosti je bio i veci) dakako da ova utakmica ima veliki znacaj i za jednu i za drugu ekipu. Ocekujem jednu odlicnu utakmicu i vidjet cemo ko ce pobijediti, ako neko uopce i pobijedi.
Mržnja potrebna da bi neka utakmica bila derbi?????CollegeGunner je napisao/la:
Ma kakav derbi. Razlika u kvaliteti je godinama vec prevelika da bi se ovo moglo nazvati pravim derbijem. A i mislim da "mrznja" i nije toliko izrazena izmedju navijaca ova dva kluba. Mozda i grijesim.
Djesi pametni. Vidis da sam stavio pod navodnike. A i normalno je da se navijaci najvecih rivala bas i ne vole. A sta ti ja mogu sto ti to ne mozes skontati i jos tako glupo reagujes.effe_sa je napisao/la:Mržnja potrebna da bi neka utakmica bila derbi?????CollegeGunner je napisao/la:
Ma kakav derbi. Razlika u kvaliteti je godinama vec prevelika da bi se ovo moglo nazvati pravim derbijem. A i mislim da "mrznja" i nije toliko izrazena izmedju navijaca ova dva kluba. Mozda i grijesim.![]()
![]()
![]()
![]()
Razlika u kvaliteti jeste velika, medjutim ta kvaliteta nije igrala neku ulogu kada se igralo u Nurnbergu, jer kao sto sam naveo cinjenicu Bayern nije pobijedio od 2005 na njihovom terenu.CollegeGunner je napisao/la:Razlika u kvaliteti je godinama vec prevelika da bi se ovo moglo nazvati pravim derbijem.
Kraljudon_burza je napisao/la:Ovaj Gunner poznaje njemacki fudbal ko Giancarlo Fisicela reprezentaciju Ruande u boćanjeu
Pa ti se prosuo pa sad se vadiš, a i ti skontao da sam pametan...Dobro si skontao....Ti se moraš skoncentrisat malo, ne budi providan s mržnjom prema Bayernu, a pazi i na kontradiktornost kad pišeš postove. Znači malo više koncentracije....Jesi shvatio, ili ćemo ponovo....Ha???CollegeGunner je napisao/la:
Djesi pametni. Vidis da sam stavio pod navodnike. A i normalno je da se navijaci najvecih rivala bas i ne vole. A sta ti ja mogu sto ti to ne mozes skontati i jos tako glupo reagujes.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.