Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
14%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
19
33%
4) St.Pauli
12
21%
5) Mainz
9
16%
6) Augsburg
8
14%
7) Union Berlin
2
3%

Ukupno glasova: 58

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la geronimo » 30 mar 2012, 22:09

:lol: :lol:

Anton ljut kao ris, uostalom kao vecina nas. Malkice smo zaboravili na Talijane (ko biva, nisu vise interesantni :mrgreen: ) pa smo bacili pogled prema gore, gdje stoje Spanci. I gle cuda, ponadali se da i tu mozemo nesto uraditi i pokusati stici (na prvi pogled) malu prednost. Daleko da od toga nema nista, ali ovi izravni dueli su prava prilika za tako nesto.

Idemo dalje, zvijer Schieber se probudio u pravo vrijeme. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 mar 2012, 22:11

Čika Gero treba da vam je čast što kralj igra u Bundesligi :P
Najveće ime koje je igralo u Bundeski jel tako ;)

Joj da je zabio sinoć onaj lob ne bi bio najbolji napadač, nego najbolji igrač na dunjaluku :mrgreen:

I dobro sam ja predvidio ovaj kiks Borusie, igro sam oba daju i 3+ i Kagava i Ibišević daju gol :)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cautinho
Kontakt:

Re: VfB Stuttgart

Post Postao/la Cautinho » 30 mar 2012, 22:20

Papilon20 je napisao/la:A nakon Vede ,Schiber za 2-2 pa onda za 2-3 :D
Evo dali dva,i onaj Perišić.Jbg,bas mi je zao Vede,mogla mu je bit utakmica karijere.
EDIT: aaaaaaaaaaaa,evo gaaaaaaaaaaaa 4-4 :D
Keep walking.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 mar 2012, 22:23

Nenormalna tekma na Iduni. :shock:

4:4!

To je Bundesliga!!! slika slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 mar 2012, 22:23

BUNDESLIGA PUR!!! :o :o :o
Vom Jäger zum Gejagten

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 mar 2012, 22:23

Kakva utakmica.... Ne pamtim kad sam posljednji put gledao nešto ovako...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 30 mar 2012, 22:24

Ljepota ,svaka cast im na odlicnoj utakmici ,rezultat fin za Bayern :)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 mar 2012, 22:25

Vratise Svabe Bayern ponovo u utrku za titulu i mislim da Bavarci do kraja nece ispustiti ovu priliku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 mar 2012, 22:28

amerosm je napisao/la:Vratise Svabe Bayern ponovo u utrku za titulu i mislim da Bavarci do kraja nece ispustiti ovu priliku.
Haha, nema Bayern sta ispustiti jer nista ne drzi u saci. :lol:

Taman sam grmio na Brunu sto izbaci Schiebera, sad cu malo popustiti sa kritikama :? jer je zabar pruzio poslasticu sezone (ako ne i vise).
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 mar 2012, 22:37

geronimo je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Vratise Svabe Bayern ponovo u utrku za titulu i mislim da Bavarci do kraja nece ispustiti ovu priliku.
Haha, nema Bayern sta ispustiti jer nista ne drzi u saci. :lol:

Taman sam grmio na Brunu sto izbaci Schiebera, sad cu malo popustiti sa kritikama :? jer je zabar pruzio poslasticu sezone (ako ne i vise).
Sutrasnjom pobjedom onda zavisite sami o sebi. Onda ce biti razlika samo tri boda, i ukoliko pobjedite na Westfallen preuzimate celnu poziciju, jer se u Njemackoj gleda gol-razlika, a ne medjusobni omjer.
Tako da ti ne stoji cinjenica da nista ne drzite u saci. ;) ;) Sada zavisite sami o sebi i na tome se trebate zahvaliti Svabama, a hocete li ti iskoristiti to je druga prica.

Ruku na srce bila je odlicna utakmica ali Burno ima vise srece nego pameti. Pa hebote zivot 60 minuta mu treba da skonta da po Bokinoj strani je veliki propuh, a u prvih 10 minuta se moglo vidjeti da ce imati ogormnih problema sa Kubom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 mar 2012, 22:47

Kljucna rijec "sutrasnjom pobjedom". ;) Nesto nisam siguran da ce Clubere skinuti gace samo tako protiv ljutog i omrazenog rivala. Opstanak nije ni blizu u sigurnoj luci, tako da ce jos vise gristi nakon 3 uzastopna poraza.

Ona tvoja pije vode jedino u slucaju da se Bayern vrati kuci pjevajuci, odnosno da Uli ne poludi kao prosli mec na Frankenstadionu, kada je van Gaala kostalo posla, kao i malog Krafta.
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 mar 2012, 22:49

Bilo je pitanje vremena kad će BvB kiksati ali ovo nije kraj sačekajmo još 2 kola :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 mar 2012, 22:53

Bavarci nisu pobijedili Nurnberg na njihovom terenu od 2005 godine, u medjuvremenu su upisali 3 remija i poraz.
Ovaj podatak dovoljno govori kako tesko ce zapravo Bayernu biti u Nurnbergu, kada uzmemo u obzir da je ovo jedan veliki derbi, jedan od najvecih u Njemackoj ( U proslosti je bio i veci) dakako da ova utakmica ima veliki znacaj i za jednu i za drugu ekipu. Ocekujem jednu odlicnu utakmicu i vidjet cemo ko ce pobijediti, ako neko uopce i pobijedi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 30 mar 2012, 23:20

Bundesliga je napisao/la:Bavarci nisu pobijedili Nurnberg na njihovom terenu od 2005 godine, u medjuvremenu su upisali 3 remija i poraz.
Ovaj podatak dovoljno govori kako tesko ce zapravo Bayernu biti u Nurnbergu, kada uzmemo u obzir da je ovo jedan veliki derbi, jedan od najvecih u Njemackoj ( U proslosti je bio i veci) dakako da ova utakmica ima veliki znacaj i za jednu i za drugu ekipu. Ocekujem jednu odlicnu utakmicu i vidjet cemo ko ce pobijediti, ako neko uopce i pobijedi.
Ma kakav derbi. Razlika u kvaliteti je godinama vec prevelika da bi se ovo moglo nazvati pravim derbijem. A i mislim da "mrznja" i nije toliko izrazena izmedju navijaca ova dva kluba. Mozda i grijesim. :)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 mar 2012, 23:28

CollegeGunner je napisao/la:
Ma kakav derbi. Razlika u kvaliteti je godinama vec prevelika da bi se ovo moglo nazvati pravim derbijem. A i mislim da "mrznja" i nije toliko izrazena izmedju navijaca ova dva kluba. Mozda i grijesim. :)
Mržnja potrebna da bi neka utakmica bila derbi????? :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 30 mar 2012, 23:31

effe_sa je napisao/la:
Mržnja potrebna da bi neka utakmica bila derbi????? :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:
Djesi pametni. Vidis da sam stavio pod navodnike. A i normalno je da se navijaci najvecih rivala bas i ne vole. A sta ti ja mogu sto ti to ne mozes skontati i jos tako glupo reagujes. :roll:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 mar 2012, 23:34

CollegeGunner je napisao/la:Razlika u kvaliteti je godinama vec prevelika da bi se ovo moglo nazvati pravim derbijem.
Razlika u kvaliteti jeste velika, medjutim ta kvaliteta nije igrala neku ulogu kada se igralo u Nurnbergu, jer kao sto sam naveo cinjenicu Bayern nije pobijedio od 2005 na njihovom terenu.
A derbi ne cini samo kvalitet, tu je i rivalitet koji je prisutan od davnina , jer ipak su oba kluba iz Bavarske i to je jedan dodatni faktor. Bayern i Nurnberg su veliki klubovi, treba da se ocekuje odlicna utakmica. Imas primjer Sarajeva i Zelje gdje u nekim prethodnim godinama a bogami i sad kvalitet nije uveliko prisutan, ali historija se pamti , a ona kaze da su Zeljo i Sarajevo , kao i Bayern i Nurnberg veliki rivali.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 30 mar 2012, 23:35

Ovaj Gunner poznaje njemacki fudbal ko Giancarlo Fisicela reprezentaciju Ruande u boćanjeu
Thomas Müller - Fußballgott

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 mar 2012, 23:36

don_burza je napisao/la:Ovaj Gunner poznaje njemacki fudbal ko Giancarlo Fisicela reprezentaciju Ruande u boćanjeu
Kralju :lol: :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 mar 2012, 23:37

Djesi pametni. Vidis da sam stavio pod navodnike. A i normalno je da se navijaci najvecih rivala bas i ne vole. A sta ti ja mogu sto ti to ne mozes skontati i jos tako glupo reagujes. :roll:
Pa ti se prosuo pa sad se vadiš, a i ti skontao da sam pametan...Dobro si skontao....Ti se moraš skoncentrisat malo, ne budi providan s mržnjom prema Bayernu, a pazi i na kontradiktornost kad pišeš postove. Znači malo više koncentracije....Jesi shvatio, ili ćemo ponovo....Ha??? ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.