http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=340" onclick="window.open(this.href);return false;
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Zamolio bi Edina, legendu, Bosca da ovakav vidi diskusije od sad presele na ovaj dole topic, pa skoro sam vam postove prebacio, a vi i dalje po istom, pa nije ovo chat
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=340" onclick="window.open(this.href);return false;
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
legenda, edo i kompanija dosta vise!
ako imate sta pametno pitati/predloziti/komentirati oko lige ostavite post ovdje ako ne imate temu SportSport.ba liga chat pa tamo nastavite.
ako imate sta pametno pitati/predloziti/komentirati oko lige ostavite post ovdje ako ne imate temu SportSport.ba liga chat pa tamo nastavite.
Nisam se htio petljati sa upozorenja na ovom dijelu ali kao neko ko ima malo vise opcija od saveza koji uredjuje ligu,takodje upozoram navedene zbog njihovog ponasanja!
AMAR OSIM!!!
kakva pobjeda topnika u gostima
....usput, cestitke kolegi iz ekpie za gol kola 
Tema je ponovo otkljucana i molio bi vas da se drzite teme.Za sva prepucavanja i klizece startove koristite ovu temu
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=2395" onclick="window.open(this.href);return false;
I samo da se znaq zbog spamanja ove teme moze se zaraditi put za >Banovice.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=2395" onclick="window.open(this.href);return false;
I samo da se znaq zbog spamanja ove teme moze se zaraditi put za >Banovice.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- CollegeGunner
- Kontakt:
Eh, da vam jos kazem kako da nas pobjedite.123456 je napisao/la:Da se tipuje sa 1,x,2 moglo bi se reci da je stela.OvakoCollegeGunner je napisao/la:Kakva je ovo namjestaljka pa domacini tri sigurna para imaju. Dortmund, Bayern i Milan. Regulisite to.![]()
To se Delfini prepali ispadanja.Hajde ti meni na pp posalji te tri utakmice prognozirane pa bas da vidim koliko si uspjesan.
![]()
A Delfini ako trebali ispasti 1.liga ce se prosiriti
Vidi, nije sada da se tacno zna koji ce rezultat biti. Al vas trojica odigrate na pobjedu navedenih timova i velike su sanse da ce neko pogoditi.
Ma neka. Bilo bi i ruzno da Delfini ispadnu.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- harebianconero
- Kontakt:
Jesam li ovo izbačen iz Mishlish United ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- __Liedson__
- Kontakt:
Naravno da nisi, do saveza je malo, nisu jos uredili izmjene koje smo napravili u ekipi, samo ti tipuj.harebianconero je napisao/la:Jesam li ovo izbačen iz Mishlish United ?
Stvarno mislim da je vrijeme da se 1. liga prosiri na 12 ekipa. Tako da niko ne treba ispast ove sezone, a neka udju 4 ekipe.123456 je napisao/la:A Delfini ako trebali ispasti 1.liga ce se prosiritiCollegeGunner je napisao/la:Kakva je ovo namjestaljka pa domacini tri sigurna para imaju. Dortmund, Bayern i Milan. Regulisite to.![]()
To se Delfini prepali ispadanja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Gledaj ih, što su se prepali ispadanja

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Giganti poput Jedinstva i Delfina ne mogu ispast. Ipak smo mi osvojili kup, a Deflini ligu prosle sezone. Ako se ne mozemo spasit na terenu, mozemo preko veza u savezu.legenda reala je napisao/la:Gledaj ih, što su se prepali ispadanja![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- legenda reala
- Kontakt:
Jes kad ja to ne bi sve nadgledoCartman je napisao/la:Giganti poput Jedinstva i Delfina ne mogu ispast. Ipak smo mi osvojili kup, a Deflini ligu prosle sezone. Ako se ne mozemo spasit na terenu, mozemo preko veza u savezu.legenda reala je napisao/la:Gledaj ih, što su se prepali ispadanja![]()
I mi smo igrali finale KUPA
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Kapiten je zaboravio spomenut SUPER KUP. A i drugo mjesto u ligi. Šteta što se od stare slave ne živi.legenda reala je napisao/la:Jes kad ja to ne bi sve nadgledoCartman je napisao/la:Giganti poput Jedinstva i Delfina ne mogu ispast. Ipak smo mi osvojili kup, a Deflini ligu prosle sezone. Ako se ne mozemo spasit na terenu, mozemo preko veza u savezu.legenda reala je napisao/la:Gledaj ih, što su se prepali ispadanja![]()
![]()
I mi smo igrali finale KUPA![]()
pa kakve nam fajde , ja vam obećavam, evo da ćemo vas pustati u baražu ako dođe do njega
![]()
naravno uz pristojnu nadoknadu , nismo još reflektore postavili a to je uslov za prvu ligu
![]()
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Tupavac De Camagro mi izbija gol, al' valjda Rizo pogodi WBA za 1:1...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
Al zato majstor pogodi Dortmunda 1:0Edin TM87 je napisao/la:Tupavac De Camagro mi izbija gol, al' valjda Rizo pogodi WBA za 1:1...
Hajdeeeeeeeeeee WBA ima harry 1:1
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
8 gol u sezoni kako sam prestao prepisivat od Ede krenulo me proslu tekmu 2 sad 1 gol
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- legenda reala
- Kontakt:
Derbi Kola u cvajti.
Green Dragons-Bh Fanaticosi 1:1 (legenda reala,Omćobavarac)
Nakon tridesetak minuta rezultat je neriješen, poveli su domaćini, ali su gosti brzo izjednačili.
Meč u prvom dijelu sezone je završen 3:3, vidjećemo da li će i danas biti puno golova
Green Dragons-Bh Fanaticosi 1:1 (legenda reala,Omćobavarac)
Nakon tridesetak minuta rezultat je neriješen, poveli su domaćini, ali su gosti brzo izjednačili.
Meč u prvom dijelu sezone je završen 3:3, vidjećemo da li će i danas biti puno golova
BravoSenaid L.F.C je napisao/la:8 gol u sezoni kako sam prestao prepisivat od Ede krenulo me proslu tekmu 2 sad 1 gol
Jel vodimo ?
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- harebianconero
- Kontakt:
Zabio sam ga, Milan 0-2. 
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.