Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
On bi trebao imati super statistike da nadoknadi to sto igra u losoj ligi a cak ni to nema, u 17 utakmica u Ligu+Evropsku Ligu dao 2 golova i 2 assistencije haha.
Inter Milan nikad nebi njega kupio to su samo bili tracevi ja mislim da bi on bio na klupi i kod najlosijeg tima u Serie A-u.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stadion Koševo
- MysticAladin
- Kontakt:
bhfanatic14 je napisao/la:Da ti znas kolko neznas... ne ne ne sven i pjevac su pozvani iskljucivo zbog fudbalskih kvaliteta. Nema prevare u nasem savezu. Pilav i salem nebi macke sa praga sutnuli ma kakvi. Sve fini igraci i momci u i oko repke.MysticAladin je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:Danas suncan dan za pilava i prolica, stize keš od anela i svena za pozive. I bez znanja o fudbalu ljudi zaradjuju preko fudbala fine novce bez da ista moraju radit. Chapeau
Ti si napaćen i toliko neupućen da treba tvoje postove zaobilazit u širokom luku.
Pa ja sam prvi napisao da Štilić nije tu zato što neće da plati. Ja to znam zato što su to riječi njegove sestre. Ali, taj Tino nosi teret toga što je pozvan u vrijeme Safeta i sad da je sam Messi, vi bi imali nešto protiv njega. Kad nešto nije objektivno, onda nije. Mi kao da imamo Sneijdera, Strootmana, Pogbu i Matuidija u vezi, pa TSS i ostali nemaju mjesta. Nemamo! Mi smo ograničeni kvalitetom i htio ti sebi priznat ili ne, poniženje je da nam igra neko ko se za*ebava po Kini, PL BiH, Kipru ili Hrvatskoj. Nažalost, bolje nemamo.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Istina boliElegant je napisao/la:Ajde ti dijasporac sto imas informacije dirkektno sa terena dosta te je.
Stadion Koševo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Bolan, nije to bilo prije 15 godina, pa da neko zaboravi sta se desilo ustvari. Mozda i Prcic nije imao mjesta u avionu za Brazil, ali da li je Susic imao mjesto? Skoro pa anoniman pa cak i u nasim 'mahalskim' okvirima, pozvan na onaj 'teferic' u Austriju, odigrao blijedo poluvrijeme i odjednom u odijelu uz bok Dzeki, Begovicu, Spahicu... I smijesno i tragicnoElegant je napisao/la:Ako je on vic od igraca sta je onda Prcic ? Igrac zbog kojeg propade SP ?
- MysticAladin
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Bolan, nije to bilo prije 15 godina, pa da neko zaboravi sta se desilo ustvari. Mozda i Prcic nije imao mjesta u avionu za Brazil, ali da li je Susic imao mjesto? Skoro pa anoniman pa cak i u nasim 'mahalskim' okvirima, pozvan na onaj 'teferic' u Austriju, odigrao blijedo poluvrijeme i odjednom u odijelu uz bok Dzeki, Begovicu, Spahicu... I smijesno i tragicnoElegant je napisao/la:Ako je on vic od igraca sta je onda Prcic ? Igrac zbog kojeg propade SP ?
Pa to je to. Njega se ovdje više ne vrednuje po učinku na terenu, niko ne gleda kako on igra, već se vrednuje po tome šta se desilo...po tome što je poziv dobio od amidže
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stadion Koševo
CDM: Besic (Everton), Grahovac (Rapid Wien)Pa ja sam prvi napisao da Štilić nije tu zato što neće da plati. Ja to znam zato što su to riječi njegove sestre. Ali, taj Tino nosi teret toga što je pozvan u vrijeme Safeta i sad da je sam Messi, vi bi imali nešto protiv njega. Kad nešto nije objektivno, onda nije. Mi kao da imamo Sneijdera, Strootmana, Pogbu i Matuidija u vezi, pa TSS i ostali nemaju mjesta. Nemamo! Mi smo ograničeni kvalitetom i htio ti sebi priznat ili ne, poniženje je da nam igra neko ko se za*ebava po Kini, PL BiH, Kipru ili Hrvatskoj. Nažalost, bolje nemamo.
CM/CAM: Pjanic (AS Roma), Medunjanin (Deportivo La Coruña), Krunic (Empoli), Salihovic (Guizhou Renhe)
Eto ti 6 igraci svako od njih igra (ili igrali osem Grahovac koji ce za 1 ili 2 sezona igrati kod jedne prosjecne ekipe u Bundesligi) u Lige peticama.
Vise od 6 igraci za vezni red i ne treba, za svaku poziciju treba 2 igraca osem golmana gdje treba 3: (11+11) +1 extra golman = 23 (maximum igraca dozvoljeno za definitivni spisak).
Steta samo sto Bazdarevic pozvane 5 centarfore haha ali dobro, ipak je bolji trener od Susica iako to nije bas tesko.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kakvom ucinku? Pa, navijac Hajduka, koji je gledao svaku utakmicu je napisao ovdje na forumu prije Egipta da Tino nije ni medju 5 najboljih igraca Hajduka. Dodaj tome i to da ga niko s nama ne bi ni u snovima povezao (a Prcic postao zvijezda u mladoj repki), pa onda ono brukanje sa pozicijama u timu itd.MysticAladin je napisao/la:
Pa to je to. Njega se ovdje više ne vrednuje po učinku na terenu, niko ne gleda kako on igra, već se vrednuje po tome šta se desilo...po tome što je poziv dobio od amidže
Kako god, ja sam nedavno pisao, Tino treba da zali zbog svega sto je amidza uradio za njega. Poziv u repku mu je samo naskodio u karijeri.
1946
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Znaci ti si taj koji djeli pecate? Jesi li spremio po jedan za Medunjanina, Begovica i Hajrovica?joker90 je napisao/la:Nema veze koliko vremena je proslo od toga, on zbog nacina na koji je ubacen u repku treba da nosi taj pecat na celu dok god bude u njoj.
- MysticAladin
- Kontakt:
- Krunić nije sastavio ni tri utakmice i to u ovom zadnjem periodu, zato i jeste dobio poziv.
- Medunjanin ne igra,
- Salihović je transferom u Kinu dokazao koliko se misli bavit ozbiljnim fudbalom u nastavku karijere
- Prcić nije odigrao ni 15 minuta ove godine
- Cimirot (iako bih ga ja odmah u vatru, u startnih 11) odigrao 20 minuta ove godine
- Štilić još od Poljske ne igra
- S Vranješ igra, ali frajer je u 30-oj godini došao na scenu - koliko tu zaista ima kvaliteta?!
Da ne nabrajam dalje. Poenta je da mi imamo 3 i po ozbiljna igrača (Krunić je ovo pola) u veznom redu. Ko to od nas gleda sve te utakmice po *ebenoj Kini, Kipru, Poljskoj, Austriji, pa da zna objektivno ocijenit kvalitet igrača?! Ja po ovom što vidim niko ne igra, niko nije dovoljno dobar za svoj klub. Nažalost, to je naša realnost i ja ne vidim razlog zašto bi Stojan Vranješ bio bolji od TSS-a, zašto bi Prcić ili Cimirot ili sadašnji Štila bili bolji?
Ne mislim se raspravljati sa dezurnim braniocem Susic familije..calcio je napisao/la:Znaci ti si taj koji djeli pecate? Jesi li spremio po jedan za Medunjanina, Begovica i Hajrovica?joker90 je napisao/la:Nema veze koliko vremena je proslo od toga, on zbog nacina na koji je ubacen u repku treba da nosi taj pecat na celu dok god bude u njoj.
1946
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kad bi se suhoparno primjenilo to glupo pravilo, u ekipi ne bi bilo ni Medunjanina ni Djurica (koji je do prije mjesec dana vise bio na klupi Cesene), dva najvaznija igraca u zadnje dvije utakmice, i onda se pojedinci pitaju zasto je neko protiv te ublehe.
Samo lud čovjek može reći da Tino ustvari igrač Tininog kalibra može nešto doprinijeti ovoj reprezentaciji, jer ne može.Na stranu i amidza i sp i sve al on nema sta traziti u ovoj reprezentaciji.Imamo dvojicu tehničara (Medunjanin i Pjanic) kojima on relano sto se toga tice ne moze ni kopačke čisiti,dalje imamo Besica i Grahovca kao destruktivce, on to nije dakle ni na toj poziciji nam ne treba, Salihovic je nivo za njega i sve dok je tu Sejo ovaj nema sta traziti u reprezentaciji , znaci jos jedno dvije -tri godine a do tad ce se iskristalisat neko sigurno kvalitetniji od njegaSlevinKelevra je napisao/la:@Mystic... po cijim je to kriterijma? Safetovim?Covjek koji je uveo najgluplje pravilo u historiji fudbala, da igrac mora biti standardan u klubu da bi dobio poziv, kojeg se btw. nije ni pridrzavao, tj. bolje reci pridrzavao ih se kad mu je odgovaralo, pa je jedna Zukanovic ostajao bez poziva jer nije u prvih 11, a liga jos nije bila ni pocela
, a Vranjes sa treninzima ispred zgrade redovan na okupljanjima
![]()
Kad bi se suhoparno primjenilo to glupo pravilo, u ekipi ne bi bilo ni Medunjanina ni Djurica (koji je do prije mjesec dana vise bio na klupi Cesene), dva najvaznija igraca u zadnje dvije utakmice, i onda se pojedinci pitaju zasto je neko protiv te ublehe.
E sad jedino mozda je momak i lijevo krilo- pa mozda bi nam tu mogao uletjeti
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- MysticAladin
- Kontakt:
@Slevin izvlačiš iz konteksta! Ja nigdje nisam spomenuo da neko ne treba da dobije poziv zato što nije standardan. Ja sam napisao da tu nema kvaliteta nikakvog jer nijedan od njih nije dovoljno dobar za svoj klub. I kad pogledaš za kakve klubove oni nemaju kvaliteta, onda se pitaš, kako mogu pomoć reprezentaciji?! Nažalost, ne mogu nikako. Ali eto, sudbina nam je takva da oni moraju bit na okupljanju jer boljih nema.
MysticAladin je napisao/la:Ja sam svoje rek'o, mi imamo 3-4 veznjaka, ostalo sve poluproizvodi. Jedan od njih je i Tino i sve je to u pet deka...
@Slevin izvlačiš iz konteksta! Ja nigdje nisam spomenuo da neko ne treba da dobije poziv zato što nije standardan. Ja sam napisao da tu nema kvaliteta nikakvog jer nijedan od njih nije dovoljno dobar za svoj klub. I kad pogledaš za kakve klubove oni nemaju kvaliteta, onda se pitaš, kako mogu pomoć reprezentaciji?! Nažalost, ne mogu nikako. Ali eto, sudbina nam je takva da oni moraju bit na okupljanju jer boljih nema.
Živ primjer ti je Medunjanin koji eto nema kvalitet za Deportivo al Boga mi pomože reprezentaciji i to kako.Odvede nas momak pravo u baraž.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- MysticAladin
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: al87, alemsa, AshburtonG, BaiMai, Beduin, Blizzard, Brokula, DanijelTZ, darker10, Faraon iz Visokog, GrbavicaHrammm, Gunner4, HalaMadrid, harko35, Iceplayer, J1897, JHam, karajlo, LondonBlues, Maroon1946, MaroonBjelave, miki09, Napapijri, napapijri1987, Pensioner26, Poligon10, Proximic, PSV, RaZuti, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, SantiCazorla08, Saurman, Smaja, StevieG8, Tihi, tutankamon1905, ubipara, unavita, UtdBiH21, VibeTribeX, Wilshere10, zikerrz21 i 327 gostiju.