Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Zuko
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Zuko » 03 nov 2015, 13:49

Momak je vic od igraca, dosao na spisak samo zato sto mu je amidza bio selektor (a Hadzic/Zahirovic/Vrsajevic zato sto su bili klijenti agencije Germania. To je agencija od Sead Susica, otac od Tine) i onda jos protiv Nigerije imao svoj debi u zvanicnu utakmicu (prijateljske se ne broje) sto je bilo do tada a i mozda do sada najvaznija utakmica Bosanske reprezentacije ikada. Nakon toga je bio starter u sve utakmice osem Izrael-Bosna samo da bi ga Sead mogao prodati za neki bolji klub u boljoj ligi, naravno da to nije uspjelo jer je nista pokazao osem "borbenost" sto je najmanje vazno za ofanzivni vezni haha.

On bi trebao imati super statistike da nadoknadi to sto igra u losoj ligi a cak ni to nema, u 17 utakmica u Ligu+Evropsku Ligu dao 2 golova i 2 assistencije haha.

Inter Milan nikad nebi njega kupio to su samo bili tracevi ja mislim da bi on bio na klupi i kod najlosijeg tima u Serie A-u.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 nov 2015, 13:53

Ako je on vic od igraca sta je onda Prcic ? Igrac zbog kojeg propade SP ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 03 nov 2015, 14:00

Bravo zuko !!!! To je to ! Ovaj poredjuje Prcica koji igro ligue 1 (francuska) pa sad torino serie a (italija) ligu petice koja je ovim adzinim san snova. Prcic bez repke dobija poso u ligi pet, a ovaj guro se u repci u kvalama, na svjetskom i opet stoji na mjestu. Ovdje su neki stoposto placeni da ga brane i hvale. Ili pisu ovdje placeni novinari sto ga stite. Ovo je vic. Cuj prcica poredit sa adzinim hahahahahahahah kakva sprdancija ovaj forum
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 nov 2015, 14:02

Ajde ti dijasporac sto imas informacije dirkektno sa terena dosta te je.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MysticAladin
Kontakt:

Post Postao/la MysticAladin » 03 nov 2015, 14:03

bhfanatic14 je napisao/la:
MysticAladin je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Danas suncan dan za pilava i prolica, stize keš od anela i svena za pozive. I bez znanja o fudbalu ljudi zaradjuju preko fudbala fine novce bez da ista moraju radit. Chapeau

Ti si napaćen i toliko neupućen da treba tvoje postove zaobilazit u širokom luku.
Da ti znas kolko neznas... ne ne ne sven i pjevac su pozvani iskljucivo zbog fudbalskih kvaliteta. Nema prevare u nasem savezu. Pilav i salem nebi macke sa praga sutnuli ma kakvi. Sve fini igraci i momci u i oko repke. :facepalm:

Pa ja sam prvi napisao da Štilić nije tu zato što neće da plati. Ja to znam zato što su to riječi njegove sestre. Ali, taj Tino nosi teret toga što je pozvan u vrijeme Safeta i sad da je sam Messi, vi bi imali nešto protiv njega. Kad nešto nije objektivno, onda nije. Mi kao da imamo Sneijdera, Strootmana, Pogbu i Matuidija u vezi, pa TSS i ostali nemaju mjesta. Nemamo! Mi smo ograničeni kvalitetom i htio ti sebi priznat ili ne, poniženje je da nam igra neko ko se za*ebava po Kini, PL BiH, Kipru ili Hrvatskoj. Nažalost, bolje nemamo.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 03 nov 2015, 14:07

Elegant je napisao/la:Ajde ti dijasporac sto imas informacije dirkektno sa terena dosta te je.
Istina boli :wave: ... neznas fino odg i diskutovat jer nemas vise argumente.
Stadion Koševo

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 nov 2015, 14:08

Elegant je napisao/la:Ako je on vic od igraca sta je onda Prcic ? Igrac zbog kojeg propade SP ?
Bolan, nije to bilo prije 15 godina, pa da neko zaboravi sta se desilo ustvari. Mozda i Prcic nije imao mjesta u avionu za Brazil, ali da li je Susic imao mjesto? Skoro pa anoniman pa cak i u nasim 'mahalskim' okvirima, pozvan na onaj 'teferic' u Austriju, odigrao blijedo poluvrijeme i odjednom u odijelu uz bok Dzeki, Begovicu, Spahicu... I smijesno i tragicno :oops:

MysticAladin
Kontakt:

Post Postao/la MysticAladin » 03 nov 2015, 14:11

SlevinKelevra je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ako je on vic od igraca sta je onda Prcic ? Igrac zbog kojeg propade SP ?
Bolan, nije to bilo prije 15 godina, pa da neko zaboravi sta se desilo ustvari. Mozda i Prcic nije imao mjesta u avionu za Brazil, ali da li je Susic imao mjesto? Skoro pa anoniman pa cak i u nasim 'mahalskim' okvirima, pozvan na onaj 'teferic' u Austriju, odigrao blijedo poluvrijeme i odjednom u odijelu uz bok Dzeki, Begovicu, Spahicu... I smijesno i tragicno :oops:

Pa to je to. Njega se ovdje više ne vrednuje po učinku na terenu, niko ne gleda kako on igra, već se vrednuje po tome šta se desilo...po tome što je poziv dobio od amidže

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 03 nov 2015, 14:14

@mystic al opet on nema mjesta pored salihovica, mede, cimirota, lulica, visce, krunica, grahovca, Pjanica, stilica, stojan v, hajrovica, prcica itd.. ev nabrojo sam ti 12 igraca koji su veznjaci i koji su bolji od njeg koji neki nisu ni na spisku. Znaci radi se o tome sta nam on treba svaki put bit pozvan kad ne igra ni minute? Ja prvi nebi nista reko da on zna igrat i da nam moze pomoc. Ali evo uvjek je pozvan i bude na klupi, tribini, povrijedjen! Jel to poenta nase repke da vucemo igrace sa nama da bi dosli do transfera? A nikad ne igra nit nam pomaze. E to je lopovluk i znas sam. I jadno je eto sam kazes da se trazi stili lova da upise minute. Mi smo onda dno dna. Zasto uvjek govorite da nema boljih kad ih ima??!!!!
Stadion Koševo

Zuko
Kontakt:

Post Postao/la Zuko » 03 nov 2015, 14:16

Pa ja sam prvi napisao da Štilić nije tu zato što neće da plati. Ja to znam zato što su to riječi njegove sestre. Ali, taj Tino nosi teret toga što je pozvan u vrijeme Safeta i sad da je sam Messi, vi bi imali nešto protiv njega. Kad nešto nije objektivno, onda nije. Mi kao da imamo Sneijdera, Strootmana, Pogbu i Matuidija u vezi, pa TSS i ostali nemaju mjesta. Nemamo! Mi smo ograničeni kvalitetom i htio ti sebi priznat ili ne, poniženje je da nam igra neko ko se za*ebava po Kini, PL BiH, Kipru ili Hrvatskoj. Nažalost, bolje nemamo.
CDM: Besic (Everton), Grahovac (Rapid Wien)
CM/CAM: Pjanic (AS Roma), Medunjanin (Deportivo La Coruña), Krunic (Empoli), Salihovic (Guizhou Renhe)

Eto ti 6 igraci svako od njih igra (ili igrali osem Grahovac koji ce za 1 ili 2 sezona igrati kod jedne prosjecne ekipe u Bundesligi) u Lige peticama.
Vise od 6 igraci za vezni red i ne treba, za svaku poziciju treba 2 igraca osem golmana gdje treba 3: (11+11) +1 extra golman = 23 (maximum igraca dozvoljeno za definitivni spisak).

Steta samo sto Bazdarevic pozvane 5 centarfore haha ali dobro, ipak je bolji trener od Susica iako to nije bas tesko.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 nov 2015, 14:18

MysticAladin je napisao/la:
Pa to je to. Njega se ovdje više ne vrednuje po učinku na terenu, niko ne gleda kako on igra, već se vrednuje po tome šta se desilo...po tome što je poziv dobio od amidže
Kakvom ucinku? Pa, navijac Hajduka, koji je gledao svaku utakmicu je napisao ovdje na forumu prije Egipta da Tino nije ni medju 5 najboljih igraca Hajduka. Dodaj tome i to da ga niko s nama ne bi ni u snovima povezao (a Prcic postao zvijezda u mladoj repki), pa onda ono brukanje sa pozicijama u timu itd.

Kako god, ja sam nedavno pisao, Tino treba da zali zbog svega sto je amidza uradio za njega. Poziv u repku mu je samo naskodio u karijeri.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 nov 2015, 14:22

Nema veze koliko vremena je proslo od toga, on zbog nacina na koji je ubacen u repku treba da nosi taj pecat na celu dok god bude u njoj.
Bahati, bahati Željkan!
1946

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 nov 2015, 14:48

joker90 je napisao/la:Nema veze koliko vremena je proslo od toga, on zbog nacina na koji je ubacen u repku treba da nosi taj pecat na celu dok god bude u njoj.
Znaci ti si taj koji djeli pecate? Jesi li spremio po jedan za Medunjanina, Begovica i Hajrovica?

MysticAladin
Kontakt:

Post Postao/la MysticAladin » 03 nov 2015, 15:09

Eto, od svih koji su navedeni, ozbiljnim fudbalom se bave Pjanić, Bešić i Grahovac.

- Krunić nije sastavio ni tri utakmice i to u ovom zadnjem periodu, zato i jeste dobio poziv.
- Medunjanin ne igra,
- Salihović je transferom u Kinu dokazao koliko se misli bavit ozbiljnim fudbalom u nastavku karijere
- Prcić nije odigrao ni 15 minuta ove godine
- Cimirot (iako bih ga ja odmah u vatru, u startnih 11) odigrao 20 minuta ove godine
- Štilić još od Poljske ne igra
- S Vranješ igra, ali frajer je u 30-oj godini došao na scenu - koliko tu zaista ima kvaliteta?!

Da ne nabrajam dalje. Poenta je da mi imamo 3 i po ozbiljna igrača (Krunić je ovo pola) u veznom redu. Ko to od nas gleda sve te utakmice po *ebenoj Kini, Kipru, Poljskoj, Austriji, pa da zna objektivno ocijenit kvalitet igrača?! Ja po ovom što vidim niko ne igra, niko nije dovoljno dobar za svoj klub. Nažalost, to je naša realnost i ja ne vidim razlog zašto bi Stojan Vranješ bio bolji od TSS-a, zašto bi Prcić ili Cimirot ili sadašnji Štila bili bolji?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 nov 2015, 15:17

calcio je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Nema veze koliko vremena je proslo od toga, on zbog nacina na koji je ubacen u repku treba da nosi taj pecat na celu dok god bude u njoj.
Znaci ti si taj koji djeli pecate? Jesi li spremio po jedan za Medunjanina, Begovica i Hajrovica?
Ne mislim se raspravljati sa dezurnim braniocem Susic familije..
Bahati, bahati Željkan!
1946

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 nov 2015, 15:23

@Mystic... po cijim je to kriterijma? Safetovim? :rol: Covjek koji je uveo najgluplje pravilo u historiji fudbala, da igrac mora biti standardan u klubu da bi dobio poziv, kojeg se btw. nije ni pridrzavao, tj. bolje reci pridrzavao ih se kad mu je odgovaralo, pa je jedna Zukanovic ostajao bez poziva jer nije u prvih 11, a liga jos nije bila ni pocela :rol: , a Vranjes sa treninzima ispred zgrade redovan na okupljanjima :puke:

Kad bi se suhoparno primjenilo to glupo pravilo, u ekipi ne bi bilo ni Medunjanina ni Djurica (koji je do prije mjesec dana vise bio na klupi Cesene), dva najvaznija igraca u zadnje dvije utakmice, i onda se pojedinci pitaju zasto je neko protiv te ublehe.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 03 nov 2015, 15:41

SlevinKelevra je napisao/la:@Mystic... po cijim je to kriterijma? Safetovim? :rol: Covjek koji je uveo najgluplje pravilo u historiji fudbala, da igrac mora biti standardan u klubu da bi dobio poziv, kojeg se btw. nije ni pridrzavao, tj. bolje reci pridrzavao ih se kad mu je odgovaralo, pa je jedna Zukanovic ostajao bez poziva jer nije u prvih 11, a liga jos nije bila ni pocela :rol: , a Vranjes sa treninzima ispred zgrade redovan na okupljanjima :puke:

Kad bi se suhoparno primjenilo to glupo pravilo, u ekipi ne bi bilo ni Medunjanina ni Djurica (koji je do prije mjesec dana vise bio na klupi Cesene), dva najvaznija igraca u zadnje dvije utakmice, i onda se pojedinci pitaju zasto je neko protiv te ublehe.
Samo lud čovjek može reći da Tino ustvari igrač Tininog kalibra može nešto doprinijeti ovoj reprezentaciji, jer ne može.Na stranu i amidza i sp i sve al on nema sta traziti u ovoj reprezentaciji.Imamo dvojicu tehničara (Medunjanin i Pjanic) kojima on relano sto se toga tice ne moze ni kopačke čisiti,dalje imamo Besica i Grahovca kao destruktivce, on to nije dakle ni na toj poziciji nam ne treba, Salihovic je nivo za njega i sve dok je tu Sejo ovaj nema sta traziti u reprezentaciji , znaci jos jedno dvije -tri godine a do tad ce se iskristalisat neko sigurno kvalitetniji od njega
E sad jedino mozda je momak i lijevo krilo- pa mozda bi nam tu mogao uletjeti :D jer je poznato da on i Anel mogu sve pozicije odigrati , ovaj je usao kao DM u reprezentaciju a nikad nije primirisao toj poziciji, dok Anel jos samo nije stao izmedju stativa ali kako je krenulo ne treba da cudi.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

MysticAladin
Kontakt:

Post Postao/la MysticAladin » 03 nov 2015, 15:54

Ja sam svoje rek'o, mi imamo 3-4 veznjaka, ostalo sve poluproizvodi. Jedan od njih je i Tino i sve je to u pet deka...

@Slevin izvlačiš iz konteksta! Ja nigdje nisam spomenuo da neko ne treba da dobije poziv zato što nije standardan. Ja sam napisao da tu nema kvaliteta nikakvog jer nijedan od njih nije dovoljno dobar za svoj klub. I kad pogledaš za kakve klubove oni nemaju kvaliteta, onda se pitaš, kako mogu pomoć reprezentaciji?! Nažalost, ne mogu nikako. Ali eto, sudbina nam je takva da oni moraju bit na okupljanju jer boljih nema.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 03 nov 2015, 15:56

MysticAladin je napisao/la:Ja sam svoje rek'o, mi imamo 3-4 veznjaka, ostalo sve poluproizvodi. Jedan od njih je i Tino i sve je to u pet deka...

@Slevin izvlačiš iz konteksta! Ja nigdje nisam spomenuo da neko ne treba da dobije poziv zato što nije standardan. Ja sam napisao da tu nema kvaliteta nikakvog jer nijedan od njih nije dovoljno dobar za svoj klub. I kad pogledaš za kakve klubove oni nemaju kvaliteta, onda se pitaš, kako mogu pomoć reprezentaciji?! Nažalost, ne mogu nikako. Ali eto, sudbina nam je takva da oni moraju bit na okupljanju jer boljih nema.

Živ primjer ti je Medunjanin koji eto nema kvalitet za Deportivo al Boga mi pomože reprezentaciji i to kako.Odvede nas momak pravo u baraž.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

MysticAladin
Kontakt:

Post Postao/la MysticAladin » 03 nov 2015, 16:04

I sad ćemo nagađat ko bi nam to mogao pomoć od ostalih?! Većina ne bi Medunjanina u startnih 11 protiv Irske...to ti je dovoljan pokazatelj koliko ljudi (ne)vjeruju njegovoj formi i kvalitetu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”