Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Ma vlazni su to snovi... perverzija bi bila veza sa njim kao prednjim veznim traqueristom, marchisiom i khedirom kao box to box igracima i pjanom kao mezzalom... gaženje bi bilo samo takvo... ma jednostavno nezamislivo bar meni... ali nije da bi tom se protivioIlCapitano je napisao/la:Ma i ja sebi govorim nema šanse, ali čovječe, samo zamisli...Peace je napisao/la:Ma nema nista od toga... jednostavno nestvarno je to bez obzira sto juventus ima brdo para jer je trenutno prodajama igraca maltene u plusu... sad sa zazinom prodajom westhamu....
Ma nema sanse... izvjesno je da su ti novi igraci cuadrado i matuidi... i sa njima je mozda i najbolji prelazni rok u historiji kluba zavrsen...![]()
Ali opet ja bi sa matuidijem, bez obzira sto je operisan od ofanzive, i cuadradom bio prezadovoljan... pogotovo sa cuom jer momcina i dalje drzi sliku sa Juventusovim dresom i peharom kao profilnu sliku na faceu... mora ga marotta ako nista zbog toga uzeti...
Ali i dalje James.... :pazzinipičliz kakva bi bila perverzija od ekipe... njemu bi halalio i cenera da mu daju...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
To ti je ono k'o kad kod dobrog domacina jedes begovu corbu, janjetinu, teletinu ispod saca te kad zamezis sa cevapima i mislis da je gotovo on ti iznese junecu dagaru koja se pihtijala citation dan.
Nije da bi odbio Jamesa iako nije cesto da domacin pored svega jos I dagaru krcka.
Nije da bi odbio Jamesa iako nije cesto da domacin pored svega jos I dagaru krcka.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Al na kraju ne mozes da odolis dagari pa i nju pojedes..
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Lik koji je najavio Higuaina rece da se pregovara oko Jamesa R.Vidjecemo.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
I kad, otkopcavajuci po jedno dugme na hlacama i kosulji yebavajuci sebi u sebi mater prokletu, mislis da je konacno kraj - domacica iznese zapecenu sutliju u zemljanoj posudi. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- BlueBosnian
- Kontakt:
ramiral je napisao/la:To ti je ono k'o kad kod dobrog domacina jedes begovu corbu, janjetinu, teletinu ispod saca te kad zamezis sa cevapima i mislis da je gotovo on ti iznese junecu dagaru koja se pihtijala citation dan.
Gefufna je napisao/la:I kad, otkopcavajuci po jedno dugme na hlacama i kosulji yebavajuci sebi u sebi mater prokletu, mislis da je konacno kraj - domacica iznese zapecenu sutliju u zemljanoj posudi.
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Svi forumi i portali sad bruje u Jamesu... Meni je malo nestvarno, isto kao sto je bio i Higuain i Pjanic 
Tako je, daj i dagaru i sutlijuMig_Mig je napisao/la:Matuidi+James ! Tako il nikako
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
BlueBosnian je napisao/la:ramiral je napisao/la:To ti je ono k'o kad kod dobrog domacina jedes begovu corbu, janjetinu, teletinu ispod saca te kad zamezis sa cevapima i mislis da je gotovo on ti iznese junecu dagaru koja se pihtijala citation dan.
Nije da bi odbio Jamesa iako nije cesto da domacin pored svega jos I dagaru krcka.![]()
![]()
![]()
Gefufna je napisao/la:I kad, otkopcavajuci po jedno dugme na hlacama i kosulji yebavajuci sebi u sebi mater prokletu, mislis da je konacno kraj - domacica iznese zapecenu sutliju u zemljanoj posudi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- IlCapitano
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
IlCapitano je napisao/la:Perez na sastanku sa našima u Montecarlu.

Don't believe the hype.
- IlCapitano
- Kontakt:
Kaže Agresti na VS da nema ništa od Jamesa. Dugo je trajalo. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BlueBosnian
- Kontakt:
Briši postove 
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- IlCapitano
- Kontakt:
#Mediaset's @c_raimondi: "#Matuidi is a #Juve player." €22m + €3m bonus are the fees involved
Gotovo, Matuidi je naš.
Gotovo, Matuidi je naš.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
IlCapitano je napisao/la:#Mediaset's @c_raimondi: "#Matuidi is a #Juve player." €22m + €3m bonus are the fees involved
Gotovo, Matuidi je naš.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Odlicna cijena ako je istina. 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Hajmo malo o izvlacenju, iz druge jakosne grupe bi volio da izbjegnemo Atl. Madrid a da dobijemo Leverkusen (ostalo je u par deka). Iz trece Totenhem izbjeci a pozeljan je Brugge pa Sporting pa Dynamo K...Iz cetvrte Monaco izbjeci a pozeljen Dinamo naravno (ideala prilika da se ode).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.