Krle danas hat trick
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Danas nas kapiten, Krste Velkoski igra svoju oprostajnu utakmicu za nacionalnu selekciju Sjeverne Makedonije. Sretno Krle!
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eto uzmimo da je zarada na Kovačeviću 500 hiljada eura a manja je, zar ti misliš da možemo riješiti dugove i da ti ostane za kiflu?Sanchez1987 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 15:48Nema zorana i zipa da napisu po 20 postova u fazonu: najbolja uprava, 500 hiljada € za golmanacak i prozivali ljude zbog toga,ej 300 hiljada € a ugovor imao jos 3 godine
![]()
vratis dugove i ostane ti za kifle,a kakvog golmana izgubis cccc,al haj ima onaj kacunak neki,mozda smo milionera izvadili sa ovih 300 hiljada €..
Pogledaj care koliko mi trošimo na plate i ostalo, podjeli na mjesečnom nivou i dobit ćeš cifru da nama za normalno funkcionisanje kluba MJESEČNO TREBA malo manje od MILION KM.
Igrači od početka godine nisu dobili skoro pa ništa pa vidi možeš li pokrit dugove i kupit kiflu.
Mi smo u ogromnim problemima, imamo velike dugove, veliko nezadovoljstvo, igrači sa razlogom ne ispunjavaju svoje obaveze prema klubu jer klub već odavno ne ispunjava obaveze prema igračima.
Igrači mrtvog Željezničara nisu dobili ništa manje para od naših igrača u ovoj godini, tužna činjenica.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ooet cure info s kafe... E moj Sablicu pa ti idi na kafe s forumasima.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- ElCartel11
- Kontakt:
Mada pucamo od krilnih igraca pa, da ih negomilamo.Lukasa88 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 16:55Istinabio je na pregovorima Sablic je zakocio, rekao mu da priceka dok Fanimo odluci sta ce,igraju istu poziciju, agent Darko je rekao da nema vremena da ceka, imao je ponude iz inostranstva i Superlige Srbije,a Sarajevo mu je zvanicno bilo prioritet,cak spustili cijenu mnogo
Odma htio da potpise
A u biti imas jedno krilo u vidu Fanima

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- f0rest1946
- Kontakt:
To je tvoje misljenje i treba to postovati.Antikloc je napisao/la: ↑21 jun 2021, 17:21Vidis ,ja sam bas uvjeren da su pristalice Nama i Tana ,neprijatelji kluba i da ko je za njih ,da zeli klubu lose. Apsolutno je jasno da je kupovina kluba od strane te dvojice ublehasa uradjena pod krajnje nepovoljnim uslovima,pod kojim se takve pogodbe inace ne rade. No ,u tom trenutku smo bilo u losoj situaciji ,imali smo malo vise duga nego danas i polosu ekipu,pa mozda se moralo. No,njihove igrarije i neodgovornost prema klubu predugo traju i poprimaju tragikomicne razmjere. 'Investitor i vlasnik' vise od godinu dana nije uplatio feninga u klub. Ne ispunjava osnovne finansijske obaveze prema klubu. Nije sposoban odrzati doneseni budzet,kojeg je on odobrio !! I glupo se je vaditi da je neko drugi kriv,svi ljudi u klubu su postavljeni s njegovim znanjem i sve vece transakcije su uradjene s njegovim znanjem.f0rest1946 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 15:29Ma ovog je trebalo davno banovati, ovaj je navijac zelje uvjeren sam, ne moze normalan covjek svom Klubu misliti ovoliko lose.Antikloc je napisao/la: ↑21 jun 2021, 15:05
Nama i Tana treba tjerati. Treba ih tjerati **** motkom. Mi ovako kokuzati i sportski se provaljivati mozemo i bez njih.
Nam nam je natovario 800 hiljada duga poreznoj i pola godine neplacenih plata. To je najmanje 2 miliona duga. Imamo bruku neplacenih igraca koji nas mogu ucjenjivati za licencu. Za takav rezultat ti ne treba investitor.
Od 1991 do 2013 smo zivjeli bez Tana i Nama. Koliko budemo imali para,tako cemo i igrati,barem cemo biti rijeseni ovog cirkusa !!
Da nije bilo tana bili bi u rangu Radnika ,ovako svake godine uzmemo jedan trofej.
Glupo je podrzavati takvog 'vlasnika i investitora' . Cisti mazohizam !!
Da oni nas nisu uzeli propali bih samo tako zato im se treba klanjati svaki dan sto su uopce dosli ovdje u ovu Katastrofu od Drzave, Guzi nas i drzava sa svih strana, samo nam kazne pucaju za sitnice nikakve podrske.
Ovim ljudima se treba zahvaljivati bukvalno svaki dan, od srca im hvala digli su nam klub na neki veci nivo, moze to puno bolje ali nasi su sjebali sve zivo al aBd Nam ce to popraviti sad

Ko kaze da nema informacija iz kluba
“Predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo, Damir Kasum, sastao se danas sa direktorom odjeljenja Elitna omladina Fudbalske asocijacije Republike Češke (FAČR), Karelom Poborskym u sjedištu FAČR u Pragu. Tema sastanka je bila razvoj fudbalskih akademija i elitnih fudbalera na području Češke i Bosne i Hercegovine.
Predsjednik Kasum je upoznao gospodina Poborskog sa trenutnim stanjem i planovima razvoja Akademije FK Sarajevo, te je prezentova ideju da se Akademija FK Sarajevo uveže i uspostavi saradnju sa fudbalskim akademijama u Republici Češkoj.”
“Predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo, Damir Kasum, sastao se danas sa direktorom odjeljenja Elitna omladina Fudbalske asocijacije Republike Češke (FAČR), Karelom Poborskym u sjedištu FAČR u Pragu. Tema sastanka je bila razvoj fudbalskih akademija i elitnih fudbalera na području Češke i Bosne i Hercegovine.
Predsjednik Kasum je upoznao gospodina Poborskog sa trenutnim stanjem i planovima razvoja Akademije FK Sarajevo, te je prezentova ideju da se Akademija FK Sarajevo uveže i uspostavi saradnju sa fudbalskim akademijama u Republici Češkoj.”
-
- Kontakt:
Sve napisano u jednom postu.Evander je napisao/la: ↑21 jun 2021, 16:56Nece niko skupiti pare, niti otkupiti, to je nerelano, ali to nije razlog da se ne kaze da smo mi u rukama loseg vlasnika i da je klub izgubio na identitetu sa istim. U sustini, dugorocno, klub je postao taoc neambicioznog vlasnika i nesposobne uprave.
Da ga vode mimo volje navijaca i da se pretvara u Sjevernu Koreju, da nikakvog napredka niti je bilo, niti ce biti, ko to ne vidi, taj je slijep. Par titula u kukurz ligi, nije napredak. I Zrinjski se naosvajao trofeja, pa se ne moze reci da je napredovao. Dodje Sisoje, uzme nizeligasa i sa malo para, dodje haman u egal sa tobom. Gdje je tu napredak?
Ne kazem da ima bolje rjesenje od njih, ali ni oni nisu dobro rjesenje.
Ne vidim u cemu je problem ako je Sablic rekao da saceka, ako nece alajhmanet...
Svasta...
Svasta...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ovo je i najveći problem nakon ove sezone, sad će svaki potez dočekati na nož. Evo kao i ovo za Filipovića, jedva se čeka i najmanja sitnica da se krene s pljuvačinom.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Traže podmlađivanje, a pljuju što se ne dovode 31-godišnji Filipović.AlfredNobel je napisao/la: ↑21 jun 2021, 18:14Ovo je i najveći problem nakon ove sezone, sad će svaki potez dočekati na nož. Evo kao i ovo za Filipovića, jedva se čeka i najmanja sitnica da se krene s pljuvačinom.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Bas
Ja sam neki dan rekao
Mi smo najveci klub u drzavi i nece se niko moliti da dodje,da je htio mogao je sackeati,on nije i neka ide gdje ima bolje
Ja sam siguran da mi mozemo i boljeg pronaci
Samo Sabura malo,doveli su 2 kvalitetna igraca
Zna Sablic dobro sta radi,sta hoce i sta mu treba
Doci ce pojacanja brzo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
U pravu si sve, decko nije htjeo da izvisi u oba kluba, ovdje da kazu NE, a i za tamo da mu prodje voz jer su mu dali rok. Otisao je tamo da se ne bi desilo da ostane bez kluba. Razumljivo sa njegove strane,a zvanicno ima zelju da dodjeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jun 2021, 18:18Bas
Ja sam neki dan rekao
Mi smo najveci klub u drzavi i nece se niko moliti da dodje,da je htio mogao je sackeati,on nije i neka ide gdje ima bolje
Ja sam siguran da mi mozemo i boljeg pronaci
Samo Sabura malo,doveli su 2 kvalitetna igraca
Zna Sablic dobro sta radi,sta hoce i sta mu treba
Doci ce pojacanja brzo
Zadnja izmjena: Lukasa88, dana/u 21 jun 2021, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
JEDNA LJUBAV JEDAN KLUB
Sve si rekao ovimMokes je napisao/la: ↑21 jun 2021, 18:16Traže podmlađivanje, a pljuju što se ne dovode 31-godišnji Filipović.AlfredNobel je napisao/la: ↑21 jun 2021, 18:14Ovo je i najveći problem nakon ove sezone, sad će svaki potez dočekati na nož. Evo kao i ovo za Filipovića, jedva se čeka i najmanja sitnica da se krene s pljuvačinom.![]()

Ovaj sporazum koji je Kasum napravio u Ceskoj je zaista za svaki respect...
Ocigledno da je Akademija na pravom putu i potvrda da je dolazak Cioffija pun pogodak.
Ocigledno da je Akademija na pravom putu i potvrda da je dolazak Cioffija pun pogodak.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Upravo, ko ne vidi da je ovo strašan i historijski potez, taj problema sa očima i moždanim vijugama ima.
Nakon ovog ko nešto protiv uprave napiše taj nema iskrene namjere.
FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Doduše 20 godina prije dolaska Nama i Tana smo prštali od napretka, sportskih i svih drugih uspjeha. S one strane Miljacke ti je primjer kako bi izgledali bez njih.Evander je napisao/la: ↑21 jun 2021, 16:56Nece niko skupiti pare, niti otkupiti, to je nerelano, ali to nije razlog da se ne kaze da smo mi u rukama loseg vlasnika i da je klub izgubio na identitetu sa istim. U sustini, dugorocno, klub je postao taoc neambicioznog vlasnika i nesposobne uprave.
Da ga vode mimo volje navijaca i da se pretvara u Sjevernu Koreju, da nikakvog napredka niti je bilo, niti ce biti, ko to ne vidi, taj je slijep. Par titula u kukurz ligi, nije napredak. I Zrinjski se naosvajao trofeja, pa se ne moze reci da je napredovao. Dodje Sisoje, uzme nizeligasa i sa malo para, dodje haman u egal sa tobom. Gdje je tu napredak?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Pa valjda su oni dosli da bi bio napredka, a nepredka nema.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑21 jun 2021, 18:52Doduše 20 godina prije dolaska Nama i Tana smo prštali od napretka, sportskih i svih drugih uspjeha. S one strane Miljacke ti je primjer kako bi izgledali bez njih.Evander je napisao/la: ↑21 jun 2021, 16:56Nece niko skupiti pare, niti otkupiti, to je nerelano, ali to nije razlog da se ne kaze da smo mi u rukama loseg vlasnika i da je klub izgubio na identitetu sa istim. U sustini, dugorocno, klub je postao taoc neambicioznog vlasnika i nesposobne uprave.
Imas situaciju da su finansije nestabilne, dugovi rastu, igraci odbijaju da idu na pripreme i da igraju, jer nemaju platu, a klub postaje Sjverna Koreja, gdje pojedinci rade sta im je volja, jer im se moze i tu niko nista ne moze uciniti da ih sprjeci....
Koja je bit onda?
Jesmo se prodali Kinezima da ne bi bili ugaseni?
Pa jarane nisam ja kriv za tvoje mozdane vijuge...BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 jun 2021, 18:40Upravo, ko ne vidi da je ovo strašan i historijski potez, taj problema sa očima i moždanim vijugama ima.
Nakon ovog ko nešto protiv uprave napiše taj nema iskrene namjere.
Za to se trebas obratiti medicinskim ustanovama, medicina i onako napreduje svaki dan...
Zao mi je, ali bice ok...
A to kao nismo napredovali od kad su oni dosli?Evander je napisao/la: ↑21 jun 2021, 18:59Pa valjda su oni dosli da bi bio napredka, a nepredka nema.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑21 jun 2021, 18:52Doduše 20 godina prije dolaska Nama i Tana smo prštali od napretka, sportskih i svih drugih uspjeha. S one strane Miljacke ti je primjer kako bi izgledali bez njih.Evander je napisao/la: ↑21 jun 2021, 16:56
Nece niko skupiti pare, niti otkupiti, to je nerelano, ali to nije razlog da se ne kaze da smo mi u rukama loseg vlasnika i da je klub izgubio na identitetu sa istim. U sustini, dugorocno, klub je postao taoc neambicioznog vlasnika i nesposobne uprave.
Imas situaciju da su finansije nestabilne, dugovi rastu, igraci odbijaju da idu na pripreme i da igraju, jer nemaju platu, a klub postaje Sjverna Koreja, gdje pojedinci rade sta im je volja, jer im se moze i tu niko nista ne moze uciniti da ih sprjeci....
Koja je bit onda?
Jesmo se prodali Kinezima da ne bi bili ugaseni?