Pa i jest vam uspjeh zavrsit ispred Sarajeva. Treba cestitsćati na tome.
Premijer liga BiH - aktuelno
- ExchangeOffice
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Mirvic bio na nekom pool party u Bogoti, slucajno se nasao igrac Liverpoola, i kaze dobri prijatelji. To ti dodje kad se nasi anonimus glumci slikaju za zvijezdama iz Hollywooda, sa usput nekom fotkom, ovo ono, nidje veze

Auh kako si znaoHansestadt je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:33Mirvic bio na nekom pool party u Bogoti, slucajno se nasao igrac Liverpoola, i kaze dobri prijatelji. To ti dodje kad se nasi anonimus glumci slikaju za zvijezdama iz Hollywooda, sa usput nekom fotkom, ovo ono, nidje veze

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Slučajno naišao i igrač kojeg je preporučio, tako jeHansestadt je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:33Mirvic bio na nekom pool party u Bogoti, slucajno se nasao igrac Liverpoola, i kaze dobri prijatelji. To ti dodje kad se nasi anonimus glumci slikaju za zvijezdama iz Hollywooda, sa usput nekom fotkom, ovo ono, nidje veze

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ako mu je i do sad preporucivao, samo nek nastavi!
Angazovali milione, avione, Diaze i opet cetvrti
Angazovali milione, avione, Diaze i opet cetvrti

Ma znaju oni sve, samo ne znaju kako im ode konobar dzabe , a ovaj radnik iz fan shopa potpisa za neki turski klubBenkara21 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:46
Auh kako si znaoHansestadt je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:33Mirvic bio na nekom pool party u Bogoti, slucajno se nasao igrac Liverpoola, i kaze dobri prijatelji. To ti dodje kad se nasi anonimus glumci slikaju za zvijezdama iz Hollywooda, sa usput nekom fotkom, ovo ono, nidje veze![]()

-
- Kontakt:
Danski novinar objavio da Delac nije bio zadovoljan sa ugovorom kojeg je Sarajevo ponudilo, i odbio. I opet neko se nadje i tvrdi da nije tacno. Znaci imam dvije opcije da vjerujem danskom novinaru koji ima bliske izvore, ili nekom insajderu sa foruma.
Nije tačno, mogu te citirati hiljadu puta.Hansestadt je napisao/la: ↑23 jun 2023, 18:21Danski novinar objavio da Delac nije bio zadovoljan sa ugovorom kojeg je Sarajevo ponudilo, i odbio. I opet neko se nadje i tvrdi da nije tacno. Znaci imam dvije opcije da vjerujem danskom novinaru koji ima bliske izvore, ili nekom insajderu sa foruma.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Frajer zapeo za danskog novinara ko da je Sveto Pismo.mnon46 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 18:23Nije tačno, mogu te citirati hiljadu puta.Hansestadt je napisao/la: ↑23 jun 2023, 18:21Danski novinar objavio da Delac nije bio zadovoljan sa ugovorom kojeg je Sarajevo ponudilo, i odbio. I opet neko se nadje i tvrdi da nije tacno. Znaci imam dvije opcije da vjerujem danskom novinaru koji ima bliske izvore, ili nekom insajderu sa foruma.
Kakav bolid Bože me sačuvaj.
The saddest thing in life is wasted talent.
Haj što je za dance zapeo, svaki post mu o nama, sve on znascholsey je napisao/la: ↑23 jun 2023, 18:27Frajer zapeo za danskog novinara ko da je Sveto Pismo.mnon46 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 18:23Nije tačno, mogu te citirati hiljadu puta.Hansestadt je napisao/la: ↑23 jun 2023, 18:21Danski novinar objavio da Delac nije bio zadovoljan sa ugovorom kojeg je Sarajevo ponudilo, i odbio. I opet neko se nadje i tvrdi da nije tacno. Znaci imam dvije opcije da vjerujem danskom novinaru koji ima bliske izvore, ili nekom insajderu sa foruma.
Kakav bolid Bože me sačuvaj.

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
A šta će jadan, život mu prođe u borbama protiv kriza i željinih neprijatelja.
Tako valjda skrene misli.

The saddest thing in life is wasted talent.
Pričaju da su veliki klub, a Ajla ih piša gdje stigne 

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Hansestadt je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:33Mirvic bio na nekom pool party u Bogoti, slucajno se nasao igrac Liverpoola, i kaze dobri prijatelji. To ti dodje kad se nasi anonimus glumci slikaju za zvijezdama iz Hollywooda, sa usput nekom fotkom, ovo ono, nidje veze

Našli investitora i od tada osvojili neke trofeje i doveli renomirane evropske klubove u BIH a vi ste za to vrijeme dobili humanitarni broj,ja zadovoljan a vidim i tizeljovolimte je napisao/la: ↑23 jun 2023, 18:00Ako mu je i do sad preporucivao, samo nek nastavi!
Angazovali milione, avione, Diaze i opet cetvrti![]()
Željezničar će se iduće sezone boriti za opstanak, živi bili pa vidjeli.
- ASD
- Kontakt:
U Veležu momak na treningu iz pete njemačke lige. Klub mu završio zadnji u petoj njemačkoj (34 boda im falila da ostanu), a on kao napadač dao samo 2 gola.
- ElCartel11
- Kontakt:
Kone nam se opasno raspisale o nama. Idite slaviti 3 mjesto bolan.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma proba samo pa ako zadovolji dobit ce nesto sitno i igrat kao u21. Iz Mostara je momak inace, tj familija mu, nismo ga negdje pratili pa ga doveli haha nego je vjerovatno neka sema za probu zavrsena.
19V22
Trenutno korisnika/ca: Balorda, denimen99, jurisicduska, MaroonBjelave, mnon46, OsmanhodzicBuco, svemalim1 i 39 gostiju.