haha ne treba meni. Ma jok, nije Copak, ovaj je vec u godinama, penzijaSaltCityAttack je napisao/la:Dobit ce jel na forumu ? ..Da nije Copak Tahirovic nas bivsi igrac on je dole na Floridi ? I tebi takodjer trebaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jedan stariji gospodin sa Floride je trazio stream, a mozda ga i znas. Ja se ne mogu sjetit ko je bio, ali bilo bi lijepo da i njemu proslijediteSaltCityAttack je napisao/la:Moci ce ovo radit na tel lagano probao juce ako vec neces biti kuci
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Efendića smo svi kudili, ačovjek nas jesvojim igrama demantovao. Potpuno se promijenio njegov pristup igri i kvaltet dosta popravio. Kao da smo doveli novog duplo boljeg igrača od onog sa počeka sezone.SaltCityAttack je napisao/la:Efa je sad ponajbolji igrac ..svaka mu castProbisvjet je napisao/la:Ne mogu, a da ne dam podrsku Efendicu. Covjek igra srcem i bori se kao lav. Igra sve bolje! Efe podrska!
Posebno me kupilo njegovo radovanje i zadovoljstvo koje je pokazao nakon utakmice u Vitezu. Kao da je dobio jack pot na lutriji
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
sutra ce Veseli poseksat' Zeljkana 
eh ovako znacui sutraaa svi sat prije uc na tribinuuu ima da napunimo 3 kopa bice ludnicaaaaa i svi u kavezzz ja msm kad udju manijaci i kad cuju kad zagrmimo d anece zapjevat narednih pola sata HAHAHAHAHAHAHA
NE MOGU DOCEKAT SUTRASNJII DANN BICE TO JEDNA OD NAJBOLJIH SCENA U NAVIJANNJU OD KAKO POSTOJI LIGA!!!!
NE MOGU DOCEKAT SUTRASNJII DANN BICE TO JEDNA OD NAJBOLJIH SCENA U NAVIJANNJU OD KAKO POSTOJI LIGA!!!!
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
Oleeeeeeeeeee na svijetu mi je sveee Sloboda iz Tuzleeee
Crveno crne ŽIVINICE

Crveno crne ŽIVINICE

Coraco je napisao/la:Oleeeeeeeeeee na svijetu mi je sveee Sloboda iz Tuzleeee
Crveno crne ŽIVINICE
Solina navija za Slobodu!
I vec si poFato od nasih u Francuskoj to "HE" :pBeduin je napisao/la:adnan27 je napisao/la:Kad budes imao stream posalji mi u privatnu poruku da jednom gledam normalno utakmicu i ja brate imam sve nase kanale jedino ovaj moja tv nemam **** i ovaj kanal kud nemaju opciju platio bi samo da imam taj kanal heSaltCityAttack je napisao/la:Moci ce ovo radit na tel lagano probao juce ako vec neces biti kuci
Gdje si u Fr, koji grad? Kad dodjem na godisnji da kahvenisemo, ako budes mi gdje blizu.
U Parizu sam a nije problem kad budes dolazio javi se
Biće sutra i crveno crnih i plavo bijeli Živinica, al džaba kad ne mogu prismrdit crveno crnima 
- Beduin
- Kontakt:
Imas notifikaciju na toj slici, vjerovatno od SOLINA, a eto sad i od mene.Coraco je napisao/la:Oleeeeeeeeeee na svijetu mi je sveee Sloboda iz Tuzleeee
Crveno crne ŽIVINICE
Svaka cast, samo furati ljude i postavljati po fb slike karata, clanskih, sezonskih, da se i drugi pokrenu i pocnu brijati na to.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
dobro, shvatili smo da imas notifikacijuCoraco je napisao/la:
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Coraco je napisao/la:Oleeeeeeeeeee na svijetu mi je sveee Sloboda iz Tuzleeee
Crveno crne ŽIVINICE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ulice zivinica su nase vi to dobro znateCoraco je napisao/la:Oleeeeeeeeeee na svijetu mi je sveee Sloboda iz Tuzleeee
Crveno crne ŽIVINICE
Ne znam što je klub stao sa onom akcijom, ono podijele 4-5 ulaznica u Kalesiji, Miričini, Mramoru itd. ono je bilo super reklamaBeduin je napisao/la:Imas notifikaciju na toj slici, vjerovatno od SOLINA, a eto sad i od mene.Coraco je napisao/la:Oleeeeeeeeeee na svijetu mi je sveee Sloboda iz Tuzleeee
Crveno crne ŽIVINICE
![]()
Svaka cast, samo furati ljude i postavljati po fb slike karata, clanskih, sezonskih, da se i drugi pokrenu i pocnu brijati na to.
FuramChinaglia je napisao/la:dobro, shvatili smo da imas notifikaciju
najdraže su one iz federalne

9 autobusa.....kombiji Auta....
To je malo vise od najavljenih 300. ...
To je malo vise od najavljenih 300. ...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ljudi, drago mi je zbog euforije u Tuzli pred tekmu i nadam se da cemo se sportski potuci na terenu i bez incidenata na tribinama. Ako nas dobijete, odmah bih vam dao titulu, a sve su prilike da bi moglo biti nerijeseno ili da vas iznenadimo. Sretno, pa neka pobijedi ko bude bolji!
ako je trazeno 300 karti i recenod a ce ih doc 300 mogu odma okrenut ostala 4 autobusa slobodno a i nema sanse d ac eih pustit tolkoo to znaci nama jos vis epovecat tampon zonu nista od toga
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Nek baklje gore zastave vioree, Slobodo ti si sampiooon
Lijepo bi bilo otvoriti temu da, ko hoce, postavi svoju kolekciju
I ovdje je spremno
I ovdje je spremno
sutra opet moramo ugostiti one primitivce na gospodski nacin, dok se budu drzali kaveza i kontrolisali zivotinjske nagone po p.icki nece dobijati, cim krenu sa neartikulisanim uzvicima i ponasanjem iz kamenog doba bit ce zasuti sa svih strana
jbg takav je to tip ljudi, porijeklom iz Sandzaka, Foce, Rogatice i raznih drugih vukoyebina, poludivljih koji jednostavno u genima imaju komad g.ovneta
pretpostavljam da ce biti scenario njihove tople brace sa istim genima, ako budu gubili mozemo ocekivati divljacke orgije
ali nebitno artiljerija je vec spremna i cuci negdje na Tusnju
sutra ih izyebati ko majmune i poslati nazad u Teheran gdje im je i mjesto
mozda nisu nasa Lisa Ann ali Madison Ivy bi mogli biti 
Sloboda Tuzla
- Beduin
- Kontakt:
Nemas karte Bagro, ne vjerujemo ti.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nek baklje gore zastave vioree, Slobodo ti si sampiooon![]()
I ovdje je spremno![]()
Biki - neka vi izgubite sutra i da Bog da sve do kraja onda pobijedili, meni nece smetati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤