FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jesul sve karte rasprodate?
Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!
Coraco je napisao/la:Oleeeeeeeeeee na svijetu mi je sveee Sloboda iz Tuzleeee
Crveno crne ŽIVINICE
. bravo majstore. . ..
argentarium80 je napisao/la:Jako primitivno da vrijedjas i poredis neke ljude koji su iz Foče Ili Rogatice, a Azmir Husic, moj komsija iz Bratunca.(to su sve gradovi u Podrinju)U cemu je razlika.To samo kao ljudi iz vecih gradova imaju pravo da navijaju.Ili kao ovi su svi seljaci iz manjih...Kako te stid nije,mislim ponizavas kao Manijake kao skupinu a znas i sam da je to najorganizovanija i najjaca navijacka skupina u BiH.Peace, i bez vrijedjanja...fukaratz je napisao/la:sutra opet moramo ugostiti one primitivce na gospodski nacin, dok se budu drzali kaveza i kontrolisali zivotinjske nagone po p.icki nece dobijati, cim krenu sa neartikulisanim uzvicima i ponasanjem iz kamenog doba bit ce zasuti sa svih stranajbg takav je to tip ljudi, porijeklom iz Sandzaka, Foce, Rogatice i raznih drugih vukoyebina, poludivljih koji jednostavno u genima imaju komad g.ovneta
pretpostavljam da ce biti scenario njihove tople brace sa istim genima, ako budu gubili mozemo ocekivati divljacke orgije
ali nebitno artiljerija je vec spremna i cuci negdje na Tusnju
sutra ih izyebati ko majmune i poslati nazad u Teheran gdje im je i mjesto
mozda nisu nasa Lisa Ann ali Madison Ivy bi mogli biti
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
**** na opste diskusije.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
. . ako ne kupiš na vrijeme, morat ćeš kod tapkarošaLuKaVaC je napisao/la:Jesul sve karte rasprodate?
- Beduin
- Kontakt:
Nisu, jedan dio karata se mora ostaviti da se prodaje na ulazu u stadion.LuKaVaC je napisao/la:Jesul sve karte rasprodate?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
VelikiKemo
- Kontakt:
spereman je tor za seljovce!!!
I specijallci naravno!
I specijallci naravno!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
nisu drug imas u centru kod mide, a bit ce i prije tekme mali broj karataLuKaVaC je napisao/la:Jesul sve karte rasprodate?
Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta ti je Sok, sve pobjede po 1:0
Pa cak i protiv Italijana 
Inace sve mirise da ce ovi sutra opet napraviti probleme neke, skupili su sve najvece mrzitelje Tuzle i Slobode za sutrasnju utakmicu i angazovali ove iz okolice. Na jedan kamen ili baklju policija im treba lagano lomiti kosti, ne moze se sa njima na drugi nacin. Kada ne znaju normalno se ponasati kao sto gosti trebaju na najmanji incident isprazniti sektor i poslati kuci.
Inace sve mirise da ce ovi sutra opet napraviti probleme neke, skupili su sve najvece mrzitelje Tuzle i Slobode za sutrasnju utakmicu i angazovali ove iz okolice. Na jedan kamen ili baklju policija im treba lagano lomiti kosti, ne moze se sa njima na drugi nacin. Kada ne znaju normalno se ponasati kao sto gosti trebaju na najmanji incident isprazniti sektor i poslati kuci.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 18 mar 2016, 16:09, ukupno mijenjano 3 puta.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kood soka uvjek 1-0 i nas kad je vodio ahahhaha
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sad bio kod mide , karata za sjever više nema , za zapad ostao mali broj .. biće sutra ispred stadiona pa me zanima od koliko počinje prodaja na biletarnici .. hvala unaprijed
Sloboda Tuzla !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Posto ce izgleda biti puno, a biti ce prazan sektor na sjeveru i biti ce praznog prostora izmedju sektora C i D preporuke da ko cita odmah ide kod Mide i uzme sebi taj zapad sto je ostao.
Imam neki osjecaj da ce ljudi ostati ispred stadiona ako je vjerovati pricama da ulaznice idu ovako brzo. A ima dosta zainteresovanih, a ima i dosta FFC i sezonaca.
Imam neki osjecaj da ce ljudi ostati ispred stadiona ako je vjerovati pricama da ulaznice idu ovako brzo. A ima dosta zainteresovanih, a ima i dosta FFC i sezonaca.
-
Blackmore2
- Kontakt:
to mora da su karte za tebe i onog Laziala cghiniliuAerials je napisao/la:![]()
Kad se sutra otvara prodaja karti na stadionu,i hocel bit..de nek odgovori neko ko ima tacnu informaciju...dolazimo iz srebrenika ..jedna grupica...Sloboda do pobjede......valja bude bujruma na sjeveru 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dodji sto ranije, dodji u 1 , a ne u 2 jer ce u 2 biti vec popunjeno..crni89 je napisao/la:Kad se sutra otvara prodaja karti na stadionu,i hocel bit..de nek odgovori neko ko ima tacnu informaciju...dolazimo iz srebrenika ..jedna grupica...Sloboda do pobjede......valja bude bujruma na sjeveru
- betonification
- Kontakt:
karata vise nema kod midepesmaster je napisao/la:Sad bio kod mide , karata za sjever više nema , za zapad ostao mali broj .. biće sutra ispred stadiona pa me zanima od koliko počinje prodaja na biletarnici .. hvala unaprijed
-
tinaslafkr
- Kontakt:
Imat ćete kod Fukara karte da se kupe samo za članove učlaniš se 10km+ karta 4km a biće karti sigurno u kafiću salt city(bivši jazz)
- FranckRibery
- Kontakt:
Mehmedagic 99,9 % u prvoj postavi. Danas na treningu u postavi za sutra: Piric, Efendic, Salihovic, Mehmedagic, Ivetic, Zeba, Ordagic, Stjepanovic, Haurdic, Veselinovic i Ahmetovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.