Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Prvi razgovor Moua i Dzeke...
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Dijamant.
Ne mozes bas poredit Williana koji je imao tipa 28,9 godina kad ga je ovaj htio dovest i Dzeku koji ce napunit 36 tokom sljedece sezone.Dzeko je vec u poznim igrackim godinama. Mnogi to zaboravljaju.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:26Ne samo zadržati, Mou je lud za iskusnijim igračima. Tako da će Džeko uživati dobar status.
Taj je želio Williana u United dovesti.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Baba ove igre, i u 36 godini.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Joj srece za United 
Da je dao još jedan bio bi najbolji strijelac EL ove sezone. Gledajući samo golove u nokaut fazi tu je možda i na prvom mjestu.
- Beduin
- Kontakt:
Kamo srece da je imao iole ozbiljnije suigrace u Romi, znatno vise golova na njegovm kontu bi bilo, vjerovatno i skoro pa sustigao Pruzzoa na tom 2. mjestu vjecite liste naj strijelaca Rome.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Most non-penalty goals scored in 2020–21 UEFA Europa League knockout phase:
1. Edin Dzeko (5) vs. Braga, Ajax, Manchester United
1. Gerard Moreno (5) vs. Red Bull Salzburg, Dynamo Kyiv, Dinamo Zagreb
1. Edinson Cavani (5) vs. Granada, Roma
4. Borja Mayoral (4) vs. Braga, Shakhtar
4. Eran Zahavi (4) vs. Olympiacos Piraeus
1. Edin Dzeko (5) vs. Braga, Ajax, Manchester United
1. Gerard Moreno (5) vs. Red Bull Salzburg, Dynamo Kyiv, Dinamo Zagreb
1. Edinson Cavani (5) vs. Granada, Roma
4. Borja Mayoral (4) vs. Braga, Shakhtar
4. Eran Zahavi (4) vs. Olympiacos Piraeus
Asistencija protiv Intera u prvom poluvremenu, idemo po gol u drugom. 
EDIT: Ufff kakav bi ovo gol bio... Šteta.
EDIT: Ufff kakav bi ovo gol bio... Šteta.
Steta sto nije dao gol veceras! Bas je bio dobar, kako okrenu dvojicu pred kraj, nisu ga mogli ni oboriti

Učinak ove sezone:
Mayoral 17 golova, 7 asistencija (24)
Džeko 13 golova, 3 asistencije (16)
Učinak protiv velikih ekipa ove sezone:
Mayoral 0 golova, 0 asistencija (0 od 24)
Džeko 5 golova, 1 asistencija (6 od 16)
I večeras protiv jake ekipe opet započinje Džeko jer su vidjeli da tu od Mayorala nema ništa, dok će protiv Spezije u zadnjem kolu vjerovatno opet Džeko završiti na klupi da ovaj još malo pojača statistiku.
Mayoral 17 golova, 7 asistencija (24)
Džeko 13 golova, 3 asistencije (16)
Učinak protiv velikih ekipa ove sezone:
Mayoral 0 golova, 0 asistencija (0 od 24)
Džeko 5 golova, 1 asistencija (6 od 16)
I večeras protiv jake ekipe opet započinje Džeko jer su vidjeli da tu od Mayorala nema ništa, dok će protiv Spezije u zadnjem kolu vjerovatno opet Džeko završiti na klupi da ovaj još malo pojača statistiku.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije Dzeko vise fizicki spreman da igra svaka tri dana tekme, mora ih rotirati, meni je manje/vise logicna odluka da Mayoral pocinje protiv manjih, a Dzeko protiv jacih timova, zna se ipak ko je napadac br.1, pa koliko god ovaj zabio protiv Spezie i Crotonea.
Ma logično je i meni nego su meni smiješni oni koji su u toku sezone govorili Mayoral babuka, 'ta će Džeko, pogledajte statistiku itd.Goalgetter je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:11Nije Dzeko vise fizicki spreman da igra svaka tri dana tekme, mora ih rotirati, meni je manje/vise logicna odluka da Mayoral pocinje protiv manjih, a Dzeko protiv jacih timova, zna se ipak ko je napadac br.1, pa koliko god ovaj zabio protiv Spezie i Crotonea.
- Goalgetter
- Kontakt:
Slazem se, ma nije mu do koljena Mayor, iako nazalost vidi se prije svega fizicki kod Edina da je bas ostario. Do prije dvije godine mu 3 utakmice u 7 dana nisu mogle nistaTopRemove je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:13Ma logično je i meni nego su meni smiješni oni koji su u toku sezone govorili Mayoral babuka, 'ta će Džeko, pogledajte statistiku itd.Goalgetter je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:11Nije Dzeko vise fizicki spreman da igra svaka tri dana tekme, mora ih rotirati, meni je manje/vise logicna odluka da Mayoral pocinje protiv manjih, a Dzeko protiv jacih timova, zna se ipak ko je napadac br.1, pa koliko god ovaj zabio protiv Spezie i Crotonea.![]()
j*bo ti sebe i tvoje statistike.TopRemove je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:13Ma logično je i meni nego su meni smiješni oni koji su u toku sezone govorili Mayoral babuka, 'ta će Džeko, pogledajte statistiku itd.Goalgetter je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:11Nije Dzeko vise fizicki spreman da igra svaka tri dana tekme, mora ih rotirati, meni je manje/vise logicna odluka da Mayoral pocinje protiv manjih, a Dzeko protiv jacih timova, zna se ipak ko je napadac br.1, pa koliko god ovaj zabio protiv Spezie i Crotonea.![]()
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, denza, DjaniTarik, DzemoVoliMarmeladu, Goalgetter, guillermo, HariTz, James1987, Jarodwest, KarlMarx, Kaunas, LeCoq, lol89, MiranGlasnic, paulitooo, Proximic, random11, s4mke, Sheyi, soccerfan, Soli, tuzlanskinacin, Zona49 i 134 gosta.