Kako će na zelenu granu kada mora sve to sam.amypitar je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:16Ima pare u ovoj ligi vec vise godina, 2 puta igrao Evropu.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:09Može mu se sta god poželi.killafrommanilla je napisao/la: ↑25 jun 2023, 21:52Ja bih da se zaustavim kod Azmir i upitam: je li ovo on pravi filijalu od TC Slobodi u PL kad se vrati? Šta, mali će biti alfa i omega u TC a stari u Slobodi pa to bi prepišalo Maminja![]()
Ima pare, ima podršku a Bgm i znanje.
Obecavao stadione,titule nista nije ispunio.
Dovodio neka zvucna imena nesto petljao,pare dijelio na ruke,krao drzavu, jedva TC u ligi ostavio.
Haj vidjet cemo vrijeme ce pokazati,ali od oba kluba, ni jedan sa njim nece na zelenu granu.
Ne bih da poredim klubove ali TC za ovo godina iz budžeta bilo kog nivoa nije dobila nikakva, barem imalo značajna, sredstva.
Neko od Vlade RS dobije instant 3 miliona. Neko od drzave stadion besplatno i uz stalne finansijske injekcije. Nekome savez djelomično napravi stadion i također stalno nesto transferiše novac. Imamo klubove kojima je skoro pa glavni sponzor Vlada FBiH. Također klubove kojima grad uplati milion pa ispadnu.
A taj čovjek je morao sve sam uz mnogobrojne opstrukcije onih koji su se osjetili ugroženim.
Nema para iz budzeta, plaća korištenje stadiona i opet se igrala Evropa dva pretkola, opet je bilo zvučnih imena i opet se davala petica na našem najvećem stadionu u državi.
Ne može se za sve ovo u 4-5 godina reći da je malo.
Eh sad sa takvim kapacitetom, besplatnim stadionom miliončetom iz budzeta, publikom vidjet ćemo koliko će mu zelena grana biti.