Pa sta s tim sa Sarajevom niko nije igrao ?barbarez je napisao/la:I repka Jugoslavije,i Pele i Inter i Arsenal,sve je do nekad davno igralo protiv Zelje,ne sto je moralo,nego zato sto je Zeljo zasluzio.Pazi kljucne rijeci nije moralo,nije izvuceno da igra.skyisthelimit je napisao/la:Bundesliga je napisao/la:Nezz sta odgovarate ovim provokatorima koji su ocito djeca od 15 ili 16 godina , boli vas briga pjevajte sta vam je drago , a oni nek crknu od ljubomore , jer ce se nacekati da repka dodje da igra protiv bilo kojeg kluba iz Bosne. Inace jako lijepa utakmica i atmosfera je takodje na nivou
reprezentacija BiH je davno igrala protiv Sarajeva
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Prvi smo igrali sa repkom prijateljsku,e cuj tesko de cemo u bliskoj buducnosti poigrati protiv istihBundesliga je napisao/la:kljucne rijeci , jer tesko da ce poigrati protiv istih u blizoj buducnostiskyisthelimit je napisao/la:davno igrala protiv Sarajeva

50 godina postojanja: dosao Inter u Sarajevo (3-3), Santos sa Peleom (1-1) i mlada reprezentacija Jugoslavije (3-2)
60 godina postojanja: dosla reprezentacija Jugoslavije (1-0)
70 godina postojanja: dosla reprezentacija Jugoslavije (1-6)
80 godina postojanja: dosao Sturm (1-1) i Wolfsburg (2-0)
90 godina postojanja: dosla reprezentacija BiH
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
@ Sarajlijica Jesam ja negdije spomenuo Sarajevo.Prica covjek o davnim vremenima,pa reko da se malo podsjetimo.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- skyisthelimit
Bundesliga je napisao/la: kljucne rijeci , jer tesko da ce poigrati protiv istih u blizoj buducnosti
to govorim, da ne mislite da ste je vi prvi ugostili

ja, i...I repka Jugoslavije,i Pele i Inter i Arsenal,sve je do nekad davno igralo protiv Zelje,ne sto je moralo,nego zato sto je Zeljo zasluzio.

tebi su znaci davna vremena prije 5 godina...fino, fino
15.10 - 15.06 ...
- katzenbrummen
- Kontakt:
Samo mi, vala, ovaj megafon ide na zhivce.. Sve je ostalo za chistog CENERA!
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
- alan ford 26
- Kontakt:
Olosu, ajd mi reci koji je razlog egzistiranja takvog mizernog primjera ljudskog roda poput tebe, kao i ovog ti havera rokija, vjerujem da ste obojica trebali biti abortirani, al nedade se izgleda, na zalost normalnog svijeta. Zasto uopce visis na ovoj temi, ucinite uslugu i sebi i nama i nemojte svega vam vise bilo sta pisati ovdje, toliko drugih tema koje mozete "obogatiti" svojim "mudrostima" i silnim "znanjem". Nas ste prosvijetlili sad idite daljeskyisthelimit je napisao/la:Bundesliga je napisao/la: kljucne rijeci , jer tesko da ce poigrati protiv istih u blizoj buducnosti
to govorim, da ne mislite da ste je vi prvi ugostili
ja, i...I repka Jugoslavije,i Pele i Inter i Arsenal,sve je do nekad davno igralo protiv Zelje,ne sto je moralo,nego zato sto je Zeljo zasluzio.sta cemo sad....da se ubjedjemo koje sve ugostio velikane u nasoj zemlji
tebi su znaci davna vremena prije 5 godina...fino, fino

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- skyisthelimit
@alan razlog je da tebi i tvojim istomisljenicima idem na zivce, a vidim da mi to uspjeva zbog toga sam prezadovoljan
zadovoljan
zadovoljan

15.10 - 15.06 ...
- skyisthelimit
svaka cast za navijanje GAAAAAAAAAAAAAAAAAZI PORTUGAAAAAAAAAAAAL
15.10 - 15.06 ...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sad' će Zola da ga zabije. 

- Seahawks Boy
- Kontakt:
Hjoooj, najjače navijanje
A jesul' ovo novi dresovi u Repke? O.o

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
i Partizantm84 je napisao/la:50 godina postojanja: dosao Inter u Sarajevo (3-3), Santos sa Peleom (1-1) i mlada reprezentacija Jugoslavije (3-2)

Toliko je iritantan ovaj vođa navijaca da ga je prosto nepodnosljivo slusati. Slican mi je onom proslogodisnjem vođi celika protiv zelje u finalu kupa.... Neka mu neko uzme mikrofon.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakva grupa takav vodja ili masinovodjamuamer10 je napisao/la:Toliko je iritantan ovaj vođa navijaca da ga je prosto nepodnosljivo slusati. Slican mi je onom proslogodisnjem vođi celika protiv zelje u finalu kupa.... Neka mu neko uzme mikrofon.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
al zeba rahimagi sta uradi,pa onda i zahiragi
i to dole pred klupom ispade rahimic ko iz autobusa 

Sarajlijc@ je napisao/la:Kakva grupa takav vodja ili masinovodjamuamer10 je napisao/la:Toliko je iritantan ovaj vođa navijaca da ga je prosto nepodnosljivo slusati. Slican mi je onom proslogodisnjem vođi celika protiv zelje u finalu kupa.... Neka mu neko uzme mikrofon.
Nemoj da pustimo kobru

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
A nama su nesto pricali..SLUSAJ VAMO SAD,SLUSAJ VAMO SAD,GLEDAJ VAMO SADmuamer10 je napisao/la:Toliko je iritantan ovaj vođa navijaca da ga je prosto nepodnosljivo slusati. Slican mi je onom proslogodisnjem vođi celika protiv zelje u finalu kupa.... Neka mu neko uzme mikrofon.

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Sta je pisalo na koreografiji?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt: