Ne vjerujem da je do love. Ako placas pripreme za cca 30 ljudi, jedan gore-dolje, svejedno je. Ocito se jos nije pocelo mislit u tom pravcu, a steta, narocito zbog marketinga. Lansiras premium kartice, a nemas slova s priprema. Umjesto da to igraci sa Zlatibora malo reklamiraju..Sariel1987 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 08:00da se ne lazemo razlog je evidentan, nema love, da ne zaboravimo da se mi jos uvijek borimo da izadjemo na zelenu granu ili vam ga na nulu.
ako nista, izbjegli smo one zadnjih sezona standardne situacije, kad je sve bilo u pitanju, od samih priprema preko licence do samog ucesca u pl.
koliko para toliko muzike, vjerovatno ce i to doci na red. bitnije je ovo da se polako radi ako se radi.
citam ove na zeljinoj temi i njima je sad prpa valja igrati sa ovim ekipama za opstanak izmedju ostalog i sa nama. e nisu oni u toj fazi, oni su sad u fazi u kojoj smo bili mi i celik prije par godina, biti ili ne biti, i kasne sad vec par sezona. skolski primjer sta se desava sa klubovima kad se pomijesaju zelje i mogucnosti. tako da treba biti realan, ako se bude fino radilo i rjesavali problemi jedan po jedan mozda i isplivamo. nas je zadatak uzet ovu godisnju ko moze premuim, ko ne moze, obicnu. tako se klub pomaze najkonkretnije. sve ostalo je suplja. nnsS![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
mozda i do toga sto pricas, kombinacije i razmisljanja u tom pravcu, upravo zbog vremena i energije koja se ulozi u skupljanje love da bi klub funkionisao uopste. neko moje vidjenje, ne pravdam ih, ako je to cijena da bi klub u ionako teskoj situaciji opstao sa osnovnim elementima, licencom, ekipom, pripremama i ucescem u pl, so be it.
Neka rade, neka treniraju, zar stvarno treba oko izvjestavanja i multimedije sa priprema praviti big deal ?
Mnogo, mnogo stvari se radi u klubu, mnogo toga je u najavi, jako pozitivnog. Ne trujte s glupostima ba
Mnogo, mnogo stvari se radi u klubu, mnogo toga je u najavi, jako pozitivnog. Ne trujte s glupostima ba
tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Nije to glupost, to je normalna stvar svugdje u svijetu.
Sinoc vidjo onu reklamu led za clanske na trgu, to je odlicna stvar.
-
- Kontakt:
djeluj onda na sve, mada nisam nikoga licno uvrijedio
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- Beduin
- Kontakt:
Treba se provozat do Zlatibora, nas par, popijeno pivo i pojedemo sta i usput uslikamo igrace kako treniraju i posaljemo momku sto odrzava stranicu i instu, on objavi sve to, nama guzica vidila puta i svima dobro. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovaj bi komotno mogo ici i na krilo
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Evo pitare napustili investitori, smijali su se nama kad je Azmir otisao... Koliko God ih ne volim mislim da nije dobro za Nas fudbal da se ovo desava...
-
- Kontakt:
Naravno da nije, kod nas neki i dalje zive u snovima da ce neki mocni arapi ili neko doci u ovu ligi i "KUPITI" klub, isto tako misle i za nas.
Jedva se ovo sponozora nahvata.
-
- Kontakt:
Jel zna neko ovo pravilo u21, da li se i devedzic broji kao u21?
Rodjen 1. januara 2000.
Rodjen 1. januara 2000.
-
- Kontakt:
Da. U21 je i onSlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 20:15Jel zna neko ovo pravilo u21, da li se i devedzic broji kao u21?
Rodjen 1. januara 2000.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ne cini se los ovaj momak u rotaciji, mozda se i zaradi na njemu. Ne znam da li jos ganjaju koga, ali pristojno uradjen prelazni rok.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Kako ja imam neki osjećaj da ćemo mi biti baš hit ove sezone...Atmosfera u ekipi fina, nema nekih trzavica u klubu, pojačanja stižu. Realno treba iskoristiti prije svega dobar raspored, zatim ovo stanje u Zelji i Sarajevu koji su za 30% slabiji nego prosle sezone, imas slabije ekipe u donjem dijelu tabele nego prosle sezone (Radnik, Posusje, Leotar, Rudar). Komsije iz Simin Hana su isto slabije, Zrinjskom otislo nekoliko bitnih igraca (nema vise love iz Aluminija), Siroki standardno, Velez zadrzao ekipu ali nisu se nesto pojacali, pitanje je mogu li ponoviti proslu sezonu, Borac objektivno jeste najjaci i imaju leđa ali daleko od toga da su sad bas klasa za sve ostale...Ja ne kazem da cemo se boriti za titulu, ali moramo iskoristiti dobar raspored i atmosferu i vjerujem da se mozemo ukljuciiti za borbu u top 4, dosta je vise gubitnickog mentaliteta. Gledam Zeljo ovako slab i oni opet znaju da je njihov cilj minimum top 4, a mi kad smo imali i bolju ekipu uvijek je bilo daj opstanak pa ostalo šta napravimo,
Onda gledam nasu ekipu, realno imas dva iskusna stopera (Jusic i Karisik), jednog od najboljih desnih bekova u ligi koji mora podici formu (Beganovic), solidnog premijerligaskog beka (Civicc). Imamo nekolicinu tih solidnih premijerligaskih igraca koji ipak znaju nesto (Predragovic, Balic, Mujagic, Ramic, Beganovic), zatim imas Maksimovica koji bi imam osjecaj konacno ove sezone trebao u punom kapacitetu iskoristiti svoj talenat, na kraju prosle sezone pokazao da moze i da zna. Realno imamo klasu u Saidu i ja vjerujem da spreman Said u ovakvoj atmosferi moze naredne dvije-tri sezone odigrati vrhunski i biti glavni motor ekipe, samo kad se sjetim utakmice u Bijeljini na kraju prosle sezone gdje se vidi kakav je to majstor.
I namjerno za kraj ostavljam ovu plejadu mladih igraca, nama ovo pravilo U-21 itekako ide na ruku, premijerligasko iskustvo vec imaju Devedzic, Osmic, Kurtalic i od njih ocekujem bas veliki napredak u ovoj sezoni...Da ne zaboravim ni Alica na kojeg Zizovic ozbiljno izgleda racuna, taj mali bas ima osjecaj za gol i ako dobije pravu sansu mogli bi dobiti golgetera iz svojih redova..Na sve ovo sansu ce sigurno ove sezone dobiti i Mehmedovic i Saletovic i oni mogu biti bas dodatna snaga...Imam osjecaj da ce nas X Factor biti upravo taj spoj mladosti i iskustvo. Zlicic za sada prinova ali sjetite se Tomasevica, dajmo momku sansu....Jos kad bi samo golmana pravog doveli, ne treba nam vise niko na ovaj tim.
Onda gledam nasu ekipu, realno imas dva iskusna stopera (Jusic i Karisik), jednog od najboljih desnih bekova u ligi koji mora podici formu (Beganovic), solidnog premijerligaskog beka (Civicc). Imamo nekolicinu tih solidnih premijerligaskih igraca koji ipak znaju nesto (Predragovic, Balic, Mujagic, Ramic, Beganovic), zatim imas Maksimovica koji bi imam osjecaj konacno ove sezone trebao u punom kapacitetu iskoristiti svoj talenat, na kraju prosle sezone pokazao da moze i da zna. Realno imamo klasu u Saidu i ja vjerujem da spreman Said u ovakvoj atmosferi moze naredne dvije-tri sezone odigrati vrhunski i biti glavni motor ekipe, samo kad se sjetim utakmice u Bijeljini na kraju prosle sezone gdje se vidi kakav je to majstor.
I namjerno za kraj ostavljam ovu plejadu mladih igraca, nama ovo pravilo U-21 itekako ide na ruku, premijerligasko iskustvo vec imaju Devedzic, Osmic, Kurtalic i od njih ocekujem bas veliki napredak u ovoj sezoni...Da ne zaboravim ni Alica na kojeg Zizovic ozbiljno izgleda racuna, taj mali bas ima osjecaj za gol i ako dobije pravu sansu mogli bi dobiti golgetera iz svojih redova..Na sve ovo sansu ce sigurno ove sezone dobiti i Mehmedovic i Saletovic i oni mogu biti bas dodatna snaga...Imam osjecaj da ce nas X Factor biti upravo taj spoj mladosti i iskustvo. Zlicic za sada prinova ali sjetite se Tomasevica, dajmo momku sansu....Jos kad bi samo golmana pravog doveli, ne treba nam vise niko na ovaj tim.
-
- Kontakt:
Potpisujem i uz golmana prizivam nekog solidnog za sredinu. Pa da napadnemo svakog.Karambeu je napisao/la: ↑01 jul 2021, 23:26Kako ja imam neki osjećaj da ćemo mi biti baš hit ove sezone...Atmosfera u ekipi fina, nema nekih trzavica u klubu, pojačanja stižu. Realno treba iskoristiti prije svega dobar raspored, zatim ovo stanje u Zelji i Sarajevu koji su za 30% slabiji nego prosle sezone, imas slabije ekipe u donjem dijelu tabele nego prosle sezone (Radnik, Posusje, Leotar, Rudar). Komsije iz Simin Hana su isto slabije, Zrinjskom otislo nekoliko bitnih igraca (nema vise love iz Aluminija), Siroki standardno, Velez zadrzao ekipu ali nisu se nesto pojacali, pitanje je mogu li ponoviti proslu sezonu, Borac objektivno jeste najjaci i imaju leđa ali daleko od toga da su sad bas klasa za sve ostale...Ja ne kazem da cemo se boriti za titulu, ali moramo iskoristiti dobar raspored i atmosferu i vjerujem da se mozemo ukljuciiti za borbu u top 4, dosta je vise gubitnickog mentaliteta. Gledam Zeljo ovako slab i oni opet znaju da je njihov cilj minimum top 4, a mi kad smo imali i bolju ekipu uvijek je bilo daj opstanak pa ostalo šta napravimo,
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nije bas da nemamo belaja sa u-21, imamo dosta opcija ali nemamo dva startna osim ako nece Osmica gurnuti na krilo, onda bi imalo smisla, ali onda Sasa ispada iz postave. Sasa ili Civic vise u svakom slucaju, a startni stoperi Devedzic i Jusic, nisam ja tu bas 100% optimistican. Jedino ako ne gurnu Saletovica ili Mehmedovica u vatru u vezni red. Kurta nije zasticeno godiste.
nadam se samo da necemo raditi onaj cirkus sa izmjenom u prvoj minuti
ostalo se slazemo, fali primarno golman i jedan dobar vezni. Krila se nekako daju zakrpiti Said, Sasa, Dzenis, Abid, ovaj novi, Osmic
ostalo se slazemo, fali primarno golman i jedan dobar vezni. Krila se nekako daju zakrpiti Said, Sasa, Dzenis, Abid, ovaj novi, Osmic
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Da li moze Dalibor Drakulic biti prvi golman ? Imal kvalitete
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Mislim da mogu i on i mali Mehic na gol da stanu, bolje i da oni pogriješe nego Bukvic od 30 godina, ne znam i dalje zasto je Deda trazio da se dovede Bukvic.
Mislim da ce Osmic ici na krilo, a devedzic na stopera, moguce je tacno i da na golu budu Drakulic ili Mehic. Sumnjam da ce sad u vezni red gurat Saletovica ili Mehmedovicaultrasstyle_tz je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:16ma nije bas da nemamo belaja sa u-21, imamo dosta opcija ali nemamo dva startna osim ako nece Osmica gurnuti na krilo, onda bi imalo smisla, ali onda Sasa ispada iz postave. Sasa ili Civic vise u svakom slucaju, a startni stoperi Devedzic i Jusic, nisam ja tu bas 100% optimistican. Jedino ako ne gurnu Saletovica ili Mehmedovica u vatru u vezni red. Kurta nije zasticeno godiste.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Kakav Mehic nije ni otisao sa ekipom na Zlatibor.
Ako ko nema belaja onda je to Sloboda sa U21, ima i za prve postave, a bgm i za rezerve u odnosu na druge, mogu poslati i na posudbu u ono selo goreultrasstyle_tz je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:16ma nije bas da nemamo belaja sa u-21, imamo dosta opcija ali nemamo dva startna osim ako nece Osmica gurnuti na krilo, onda bi imalo smisla, ali onda Sasa ispada iz postave. Sasa ili Civic vise u svakom slucaju, a startni stoperi Devedzic i Jusic, nisam ja tu bas 100% optimistican. Jedino ako ne gurnu Saletovica ili Mehmedovica u vatru u vezni red. Kurta nije zasticeno godiste.