Olimpik Sarajevo

zizu1991
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la zizu1991 » 03 avg 2013, 22:35

Vraća nadu u bh nogomet definitivno. Svaka čast i jednima i drugima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 avg 2013, 22:56

dugo nisam gledao bolju utakmicu u pl ,i teren je predobar odma se igra bolje .nerjeseno realno mozda ste bili malo bolji,duljevic strasan igrac ,dobri rizvanovic ,smajic i lede.

Rios

Post Postao/la Rios » 03 avg 2013, 22:57

Prvo,sjajna tekma..Drugo,Olimpic zasluzio sva 3 boda definitivno,u svim segmentima igre su veceras nadigrali Celik..Steta zbog onog autogola,onaj drugi majstorija Kajkuta..Duljevic,Smajic i Lede najbolji na terenu u obje ekipe..Sve u svemu cestitke Olimpicu i puno srece u nastavku sezone..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 03 avg 2013, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 avg 2013, 22:59

Ovo je kiks Olimpica, ne Celika.

Ali rek'o sam da ce biti dobra utakmica, makar to.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 03 avg 2013, 22:59

Neshvatljiv pad igre u drugom, a posebni prvi 20 minuta.
Dobra ekipa i mogli lagano do 3 boda. Samo nastavite ovako.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 03 avg 2013, 23:04

Nisu tri boda, ali moram reći... Bravo Vukovi moji.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 avg 2013, 23:07

Bitan bod sa teskog(kako kome :mrgreen: ) gostovanja. Cestitam
U prvom poluvremenu da je Smajic bio na lijevoj strani vi bi sigurno jos tada vodili sa 2 razlike. Onaj sto vam igra lijevo krilo ili beka strasno je spor, a uvijek je bio slobodan(u prvom poluvremenu)
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 03 avg 2013, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 avg 2013, 23:09

Olimpic je dominirao sve vise prvom poluvremenu kako je prolazilo vrijeme, ali u drugom je skroz lose poslo kao sto ste vidjeli. Pred kraju su se popravili malo, ali eto. Da bogdom nisu one prve sanse promasili, i onaj autogol da nebi bio kao i bezvezni faul kad je Kajkut izjednacio drugi put, zato je ovo kiks Olimpica.

Celik je u drugom poluvremenu dobro otvorio, svaka im cast za to, zajedno su ekipe vratili samopouzdanje fudbala BiH.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 03 avg 2013, 23:11

Svaka cast Olimpiku,imali ste dobijenu utakmicu ali realizacija zakazala. Puno bolji od Celika i sudeci bar po ovoj tekmi daleko najbolja ekipa u ligi(iako je prerano suditi).
Ovo je bilo na solidnom evropskom nivou.Duljevic strasan igrac,a i Smajic.
Da nam je vise ovakvih tekmi,samo ovako nastavite svaka cast.Puno srece u nastavku...

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 03 avg 2013, 23:11

Ova utakmica zaslužuje post.

Ova igra, borba i hrabrost zaslužuje velike čestitke. Nakon svega, jasno, opet će se mnogima tresti gaće, iako sam čitao zadnje vrijeme dosta postova zlobnika.

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 03 avg 2013, 23:13

Kakva utakmica. Tacno mi bi zao sto gledah od kuce a ne sa tribine. Igraci Olimpica lete po terenu. Zvrcke prave. Znaci, kapa dolje. Bas mi je zao zbog autogola i po mom skromnom misljenju Olimpic je treb'o hladno uzeti tri boda. I krajnji rezultat nikako nije realan ma koliko god neki tvrdili da jeste. Samo tako nastavite.
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 03 avg 2013, 23:45

Strašan meč, malo je falilo da pogodim rezultat, mnogi nas podcjenjuju ;) drago mi je da ga je Mirza zabio, majstor... najljepsi gol, Kajkut naravno iz slobodnjaka, Hamzic je dao sve od sebe, al sut je bio vise nego dobar. Drago mi je da smo ponudili odlicnu nogometnu predstavu, a i rezultat je vise nego dobar za Vukove, šest golova u prva dva kola, Olimpic Sarajevo!

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 03 avg 2013, 23:51

Svaka cast Olimpiku.Imate sasvim finu ekipu. Dobru polukontru i famoznu kontru. Nije ni cudo sto bolje igrate u gostima.
Popraviti terene barem priblizno ovom u Zenici i smanjiti ligu na 10-12 klubova. I za 2 sezone drasticno bi skocio kvalitet ekipa.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 03 avg 2013, 23:55

Ma Čelik loš ba.
Allegri je gospodin!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 avg 2013, 23:59

Realno da ljudi imaju navijace il' kojim slucajem da ovi igraci imaju na sebi dresove Sarajeva i Zeljeznicara ljudi bi bilo 10 bodova prednosti ispred ostalih.
1946

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 04 avg 2013, 00:07

Olimpic je bio dosta bolji i kao što sam rekao, ima tu nekoliko strašnih igrača. Smajić fenomenalan večeras, Duljević isto tako, a finu rolu je odradio i Rizvanović, kao i Kokot dok je imao snage.

Odbrana je malo slabija, ali ne treba čuditi jer tu je nekoliko mlađih igrača koji će vremenom stasati. Uglavnom, vrlo dobra igra i nagovještaj još jedne dobre sezone.

Čelik očekivano ništa posebno, mada se tu mogu tražiti objektivni i neobjektivni razlozi slabe igre u prva dva kola, ali realno nema tu materijala za najviši plasman koji su najvljivali. Prije svega nedostaje ideje u sredini, dosta su neizbalansirana ekipa, pa i nespremna, a puno ili bolje rečeno sve zavisi od Kajkuta.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 avg 2013, 00:12

Volio bi da mi napišeš što to Čelik nema materijama za najviši plasman u premijer ligi BiH tj. Evropa. Ista ekipa kao prošle sezone koja je odigrala uz želju najbolje u proljetnom dijelu. Ista ekipa koja je 10+ utakmica neporažena. Eto neka drugi imaju taj "materijal".

Olimpic me zaista impresionirao. Nadam se da će Duljević potpisati 3-4 godišnji ugovor, te da će Olimpic zaraditi na njemu. Vidi se odmah se da se radi o vrhunskom potencijalu kakav odavno nije igrao na terenima u BiH. Smajić i Muharemović odlični. Valjda je prošla ta fobija od Sarajeva i Želje, tako da neće više gubiti olahko protiv njih. Rizvanović, valjda se tako preziva je fizički jako dobro pripremljen.

Odličan tim, sretno u nastavku prvenstva, uvijek sam ih simpatizirao.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 avg 2013, 00:22

Imal' gdje golova?
DRUG NEBI TI PUNCA

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 04 avg 2013, 00:26

Volio bi da mi napišeš što to Čelik nema materijama za najviši plasman u premijer ligi BiH tj. Evropa. Ista ekipa kao prošle sezone koja je odigrala uz želju najbolje u proljetnom dijelu. Ista ekipa koja je 10+ utakmica neporažena. Eto neka drugi imaju taj "materijal".
Pa evo hajde, da pokušam biti objektivan.

Igre nikakve nema, sve na silu. Daj Kajkutu loptu i što on napravi to je sve. Bez pravog kreatora i znalca sa loptom, osim Kajkuta. I prošle polusezone meni to nije bilo ništa posebno, s tim da ste imali spremne Kajkuta i Mešanovića, koji su bili u odličnoj formi i nosili ekipu i pravili razliku.

Stopere dobre imate iako u ove dvije tekme i nisu toliko na nivou bili. Bekovi su tu i tamo, do centra mogu nekako, a vjerovatno sa povratkom Lakija će to malo i bolje izgledati, bar u defanzivnom dijelu. Na sredini nemate kreatora, desno Stajić koji ne može hodati i koji je igrač manje. Mešanović van forme, Kajkut nespreman se mora izvlačiti po loptu i dodatno trošiti, sve to bez neke prave izmjene na klupi. Meni ne djeluje dobro izbalansirano, a još manje fizički dobro spremni. Možda se to vremenom i poporavi, ali već ste izgubili četiri boda i ako ne dobijete iduću, do petog kola i gostovanja na Koševu bi mogli biti na samom dnu, obzirom da u međuvremnu i Velež gostuje.

Dobro, sad, falio je tu Ribić, Popović i ko već, ali realno to nije ekipa za najviši plasman.

U jednom se ipak slažem, nisu ni ostali šta, ali opet mislim da će prava i jedina borba za titulu biti između Sarajeva i Željezničara. Čak ni Olimpic, koji je večeras odlično igrao ne bi trebao da predstavlja neku opasnost, ali će biti konkurentan za Evropu.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 avg 2013, 00:29

Mnogi će gubiti bodove u prvenstvu. Naša liga je specifična po mnogočemu. Tri pobjede zaredom i sve je opet bajno. Isti tim kao i lani, kostur ekipe isti, nemoguće da su zaboravili igrati fudbal tek tako. Bilo je i prošle godine kikseva kući protiv Olimpica 1:1, a na strani smo dobili sa 0:2, Leotar doma 1:1, Radnik 1:1 doma itd. Opet sam siguran da imamo ekipu za mjesto koje vodi u Evropu, a tu je naravno i kup.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.