ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Ma nole u ovoj grupi uzima ove pokusaje od vrhunskih igrača laganica u 2 seta, sa po 2-3 gema izgubljena po setu, onda u polufinalu Japanca takodje u 2, i onda Feđu u 3 vjerujem, mada mi je Feđa draži od Noleta, al sa ovakvom igrom Nole trenutno u tenisu nema konkurenciju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BeyKopites
- Kontakt:
Stan the Man će da ga ukroti.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
vidi 2 ista rezultata 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Novak demostrirao silu. Marin nije kvaliteta Novaka, Nole je ispred Marina 1-2 klase. Novaku ovdje jedino može parirat Stan i Federer. Stan zbog toga što mu igra Novaka leži a Federer zna se zbog ćega.
Ja se uzdam da će Novaka pobjedit i Stan i Kei, da Federer bude No. 1 na kraju godine.
Ja se uzdam da će Novaka pobjedit i Stan i Kei, da Federer bude No. 1 na kraju godine.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ja vakta...Virtu4l je napisao/la:Pa gdje si ti majku mu, nema te godinama, a ja u međuvremenu počeo navijati za Novaka
Tu sam kralju,ponekad navratim da vidim šta radite
Može li Andy šta Rodžeru ?
Može kleknutippppp je napisao/la:Može li Andy šta Rodžeru ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne bih se ja složio,zna Andy biti nezgodan kad hoće.Sreća je što nije u formi jer kad je top samo on može Novaka dobiti(i Rafa u parizu na šljaci)Virtu4l je napisao/la:Može kleknutippppp je napisao/la:Može li Andy šta Rodžeru ?
Ako bude igrao kao jučer, nema ni promil šansi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja kontam odoh gledati Djokovic-Cilic kad ono vec zavrseno. Novak igra u strasnoj formi i mislim da ovdje nema neku konkurenciju. Sa Fedexom ce se opet namuciti, ali ce ga uzeti.
Danas na rasporedu 2 zanimljiva meca, mec za prvo mjesto izmedju Federera i Nishikorija te mec izmedju Raonica i Murraya, gdje ce neko traziti zadnju slamku spasa pre eliminacije.
Sto se tice prvog meca mislim da malo, al bas malu prednost ima Federer, mnogo toga ce zavisiti od raspolozenja Kei-a te od Rogerovih bazicnih udaraca, jer ce biti mnogo mnogo razmjena, mislim da ako Kei udje u mec potpuno opusten, a to zna uraditi protiv Federera jer ga je vec dobio 2 puta, ne tako davno, ima itekako sanse da pobjedi i ne tako ubjedljivog federera na kraju ove sezone, dok opet Roger je Roger, ako bude ga sluso servis i najprije bekend, on ovo moze zavrsiti u 2 seta.
Prognoza: 2-1 za Federera
Drugi mec je mec potpunih suprotnosti stilova igre, Murray koji igra u posljednje vrijeme veoma defanzivno, pogotovo u mecu protiv Nishikorija, te Raonic, koji svaki udarac igra maximalno ofanzivno.
Mislim da malu sansu u ovom mecu dajem ipak Raonicu, koji igra sezonu zivota, te nalazi se n vrhuncu dosadasnje karijere, a Murray nekako indisponirano je djelovao protiv Japanca, dal zbog umora, jer je ulozio veoma velik trud da se nadje na WTF-u ili zbog vec njemu samih poznatih cinjenica, koje ga prate u posljednje 2 sezone, pa mu dodje vrijeme kad jednostavno zaboravi da igra tenis.
Raonic mora imati procenat ubacenog prvog servisa preko 65 % te realizaciju naravno oko 80-85 %, sto je neki njegov standard kada igra svoj dobar mec, da bih trazio pobjedu, dok Murray najprije mora da bude agresivniji, da seta Raonica po terenu, te da mu ne dopusta izvlacenje na inside-out forehande, tako sto ce slati ostre dijagonale, bilo iz slajsa il ravnog backhanda, na backhand Raonicu, koji je dosta losiji udarac od FH.
Prognoza 2:1 za Raonica.
Sto se tice prvog meca mislim da malo, al bas malu prednost ima Federer, mnogo toga ce zavisiti od raspolozenja Kei-a te od Rogerovih bazicnih udaraca, jer ce biti mnogo mnogo razmjena, mislim da ako Kei udje u mec potpuno opusten, a to zna uraditi protiv Federera jer ga je vec dobio 2 puta, ne tako davno, ima itekako sanse da pobjedi i ne tako ubjedljivog federera na kraju ove sezone, dok opet Roger je Roger, ako bude ga sluso servis i najprije bekend, on ovo moze zavrsiti u 2 seta.
Prognoza: 2-1 za Federera
Drugi mec je mec potpunih suprotnosti stilova igre, Murray koji igra u posljednje vrijeme veoma defanzivno, pogotovo u mecu protiv Nishikorija, te Raonic, koji svaki udarac igra maximalno ofanzivno.
Mislim da malu sansu u ovom mecu dajem ipak Raonicu, koji igra sezonu zivota, te nalazi se n vrhuncu dosadasnje karijere, a Murray nekako indisponirano je djelovao protiv Japanca, dal zbog umora, jer je ulozio veoma velik trud da se nadje na WTF-u ili zbog vec njemu samih poznatih cinjenica, koje ga prate u posljednje 2 sezone, pa mu dodje vrijeme kad jednostavno zaboravi da igra tenis.
Raonic mora imati procenat ubacenog prvog servisa preko 65 % te realizaciju naravno oko 80-85 %, sto je neki njegov standard kada igra svoj dobar mec, da bih trazio pobjedu, dok Murray najprije mora da bude agresivniji, da seta Raonica po terenu, te da mu ne dopusta izvlacenje na inside-out forehande, tako sto ce slati ostre dijagonale, bilo iz slajsa il ravnog backhanda, na backhand Raonicu, koji je dosta losiji udarac od FH.
Prognoza 2:1 za Raonica.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
E moj Andy od koga si ti izgubio 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Laganini i danas..
-
Madridista18
- Kontakt:
Nisam ocekivao ovako sigurnu pobjedu da budem iskren 
Oduva ga Federer sa pola snage, a podloga je zivi uzas
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ajmo roanaa ubij banjara
Jel ono bi "derviš" ?DANTES je napisao/la:vidi vidi sobe... živ je, ko bi rek'o ko bi li se nado
derviš?ppppp je napisao/la:Jel ono bi "derviš" ?DANTES je napisao/la:vidi vidi sobe... živ je, ko bi rek'o ko bi li se nado
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja se nadam da ce Nole izgubiti od Stana i dobiti Berdiha, pa onda tamo u polufinalu da izgubi. Fedex uzima naravno, i broj 1 je njegovo. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.