Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

adoo11
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la adoo11 » 03 nov 2015, 16:10

MysticAladin je napisao/la:I sad ćemo nagađat ko bi nam to mogao pomoć od ostalih?! Većina ne bi Medunjanina u startnih 11 protiv Irske...to ti je dovoljan pokazatelj koliko ljudi (ne)vjeruju njegovoj formi i kvalitetu.

Jesam li ja rekao da mora biti Medunjanin u prvih jedanaest :roll: i nije bitan Medunjanin, Huso, Haso nego činjenica da forma u klubu ne mora nužno da znaci da igrač ne moze doprinijeti reprezentaciji, ja ti garantujem da Tino u duplo boljoj formi ne bi nas mogao izaditi iz blata u Nikoziji kao sto je Hare uradio u katastrofalnoj formi.
Bitan je kvalitet , i sta odredjeni igrac moze ponuditi u odredjenoj utakmici a ove Safetove nebuloze oko igranja u klubu komotno mačku o rep mozemo okačiti,Bogu hvala pa je Mesa razuman covjek i pametno razmislja.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 nov 2015, 16:11

MysticAladin je napisao/la: @Slevin izvlačiš iz konteksta! Ja nigdje nisam spomenuo da neko ne treba da dobije poziv zato što nije standardan. Ja sam napisao da tu nema kvaliteta nikakvog jer nijedan od njih nije dovoljno dobar za svoj klub. I kad pogledaš za kakve klubove oni nemaju kvaliteta, onda se pitaš, kako mogu pomoć reprezentaciji?! Nažalost, ne mogu nikako. Ali eto, sudbina nam je takva da oni moraju bit na okupljanju jer boljih nema.
Cuj nije dobar za svoj klub?! Pa, upravo je jedan takav prakticno sam pobijedio Kipar, a po meni je sasvim dobar bio i protiv Belgije. Nije se na njemu uopste dalo primjetiti da ne igra. I treba pogledati malo u kontekstu ciste kvalitete. Recimo, zamisli Hajrovica, Djurica, Medunjanina... ili bilo kojeg igraca iz jace lige koji se bori za minutazu u HNL-u! Pa, garantujem ti da bi bili medju pet najboljih igraca lige a Susic nije ni blizu tog ranga.

Poziv je tu, i OK. Mozda je zbog nekih pritisaka i sl, to vjerovatno nikada necemo znati. Ali, kad se Mesa pita, on je svoje vec rekao, tako sto mu je u 7 tekmi dao 20 minuta u prijateljskoj. Dovoljno za mene....

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 03 nov 2015, 16:24

SlevinKelevra je napisao/la:
MysticAladin je napisao/la: @Slevin izvlačiš iz konteksta! Ja nigdje nisam spomenuo da neko ne treba da dobije poziv zato što nije standardan. Ja sam napisao da tu nema kvaliteta nikakvog jer nijedan od njih nije dovoljno dobar za svoj klub. I kad pogledaš za kakve klubove oni nemaju kvaliteta, onda se pitaš, kako mogu pomoć reprezentaciji?! Nažalost, ne mogu nikako. Ali eto, sudbina nam je takva da oni moraju bit na okupljanju jer boljih nema.
Cuj nije dobar za svoj klub?! Pa, upravo je jedan takav prakticno sam pobijedio Kipar, a po meni je sasvim dobar bio i protiv Belgije. Nije se na njemu uopste dalo primjetiti da ne igra. I treba pogledati malo u kontekstu ciste kvalitete. Recimo, zamisli Hajrovica, Djurica, Medunjanina... ili bilo kojeg igraca iz jace lige koji se bori za minutazu u HNL-u! Pa, garantujem ti da bi bili medju pet najboljih igraca lige a Susic nije ni blizu tog ranga.

Poziv je tu, i OK. Mozda je zbog nekih pritisaka i sl, to vjerovatno nikada necemo znati. Ali, kad se Mesa pita, on je svoje vec rekao, tako sto mu je u 7 tekmi dao 20 minuta u prijateljskoj. Dovoljno za mene....

Pa naravno da bi bili a pitanje je da li bi Tino uvezao minutazu kakvu je hare ima prosle sezone u La korunji, ponavljam samo kvalitet je bitan, nece ni jedan od njih doci sa zimovanja na pripreme reprezentacije svi oni imaju svakodnevne treninge i jedan trening u Primeri vazi ko tri u HNL.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 nov 2015, 20:43

adoo11 je napisao/la:

Pa naravno da bi bili a pitanje je da li bi Tino uvezao minutazu kakvu je hare ima prosle sezone u La korunji, ponavljam samo kvalitet je bitan, nece ni jedan od njih doci sa zimovanja na pripreme reprezentacije svi oni imaju svakodnevne treninge i jedan trening u Primeri vazi ko tri u HNL.
Nikakav trening ovog svijeta ne moze zamjeniti utakmicu, to bi trebao da zna svako ko se iole bavio klupsim fudbalom. Takmicarska forma je jedno, trening sasvim nesto drugo.

Ne znam , neko gore spomenu Medunjanina. Pa lijepo je ono kada te sut krene, a je li neko Medunjanina primjetio na terenu? Ne zelim ovim da umanjujem igraca utakmice, Medo je moj omiljeni fudbaler, ali on bi nam duplo vise znacio da igra u klubu. Njegovo neigranje u klubu ce se upravo najvise da osjeti protiv Irske, koja igra agresivan i trkacki fudbal, ako treba i 180 minuta, a ne 90. Dao Bog pa da opet opali 2-3 dobra suta sa distance.

Vjerovatno je trening u Primeri jaci i profesionalniji od onog u HNL-u, tu se slazemo, ali trening u Primeri sigurno nije bolji od utakmice u HNL-u, ma ni blizu. U svakom slucaju ce Medunjanin poceti utakmicu , tu nema dileme.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 07 nov 2015, 17:37

Danas opet alfa i omega u timu hajduka, naravno uz gol i asistenciju kao i inace :kafa:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 07 nov 2015, 17:40

Gledao sam danas Hajduka, hajde reko da vidim i to cudo kad igraju dobro dok su ispred Dinama. I dugo ne pogledah sabanskije tekme od ove. Puno gresaka, TSS se uklopio u sivilo. Ma izgubljeno vrijeme skroz. Dodje ti da se zapitas kako su uspjeli doci na 1. mjesto ???!!!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 nov 2015, 10:42

Na prvo mjesto su dosli odlicnom igrom. U zadnje 2 utakmice su ocajni i cini mi se da je Hajduk u krizi. Iluzorno je ocekivati da ekipa Hajduka u kojoj juniori vode kolo prvenstvo zavrsi bez pada. Nadam se samo da ih nece biti puno. Veci problem po meni predstavlja nekakva igra svak za sebe. Imam osjecaj da od ove mladosti svako zeli lovorike oko svoje glave. Tino je najmanje potpao u takvu filozofiju. Prednjace Balic i Vlasic. Tino jucer los kao i ostatak tima.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 08 nov 2015, 17:08

Tino igra i suti, neko mu je dobro ocitao lekciju posle onog kurcenja. Bori se, vraca i pomaze odbrani solidan je mislim za 15-16 igraca u reprezentaciji. Po meni je u Hajduku najgori onaj Jefferson, da li je to samo kada ja gledam, ali pojma nejma svaka druga lopta ili protivniku ili stavlja suigraca u 50:50 situaciju. Kao zadnji vezni mora davati ciste lopte i ne filozofirati.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 nov 2015, 17:36

Tino lijep gol.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 21 nov 2015, 17:40

Tino majstore, u strašnoj je formi ovaj momak, nije mi jasno da ni minute nije dobio protiv Irske?!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 21 nov 2015, 17:44

Gledam ga danas i vidim Misimovića u njemu . Mnogi će me ismijati sigurno ali najviše od svih naših igrača podsjeća na Misketa :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2015, 17:45

Gol i asistencija :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 nov 2015, 17:47

bavarian_bk je napisao/la:Gledam ga danas i vidim Misimovića u njemu . Mnogi će me ismijati sigurno ali najviše od svih naših igrača podsjeća na Misketa :)
Steta sto Bazdarevic ne misli tako. Puno bi trenutno bio ucinkovitiji nego Medunjanin. Nevjerovatno podcijenjen igrac. Pogotovo medju navijacima BiH.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 21 nov 2015, 17:52

Nema potrebe za ovim poređenjima igrača. Medunjanin trenutno ne može više od ovog radi svoje (ne)forme a ne zbog kvaliteta , nadat se da će promjeniti klub u zimskom prelaznom roku a hoće sigurno. Tini čestitike na golu i da ih bude jos aBd :bih:
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 21 nov 2015, 18:16

dubrovnik je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Gledam ga danas i vidim Misimovića u njemu . Mnogi će me ismijati sigurno ali najviše od svih naših igrača podsjeća na Misketa :)
Steta sto Bazdarevic ne misli tako. Puno bi trenutno bio ucinkovitiji nego Medunjanin. Nevjerovatno podcijenjen igrac. Pogotovo medju navijacima BiH.
Curan sigurno jos pamti kako je cijelu karijeru kao glavni igrac Zelje bio u sjenci glavnog iz suprotnog tabora pa se sveti. Samo curka ce izostaviti Tinu a staviti Harisa kada na "zadnjem veznom" imas stopera tj. iskljucivo odbrambenog igraca. Sto se navijaca tice tu grijesis. Pravi navijaci BiH cijene svakoga ko moze pomoci reprezentaciji, a valjda u navijace BiH ne racuna tipove kao sto su Fanaticos11, Jasmin06, Slaven Keravla. Princokuratis i slicni tipovi. Neki dan od tih tipova proticitah kako je bilo super sto smo izgubili od Kipra jer smo se tako rjesili selektora :twisted: :twisted: :twisted:
Mislim stvarno, koji bolesni um tako nesto moze reci. selektor je prolazan, vidimo da se ni sa ovim nismo usrecili, a reprezentacija je vjecna. Poznato je kako posle Irske ne stedim rijeci da prikazem curana, ali sutra da reprezentacija igra i da znam da ce, ako izgubi prijatesljsku utakmicu curan otici, kada bi sebe uhvatio da mi se mota ideja i porazu kao dobra opcija nikada vise ne bi rijec progovorio o reprezentaciji. Koji skot moras biti pa zeljeti da ti reprezentacija izgubi da bi napakostio bilo kome?
Tino je zasluzio da igra protiv Irske specijalno ako Salihovic nije mogao i ako ce i u drugoj utakmici baraza na zadnjem veznom biti Cocalic jer je ponovo ostavljeno samom Pjanicu da trkom pokriva cijelu sredini jer znamo da Medo nije od toga zanata.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 21 nov 2015, 18:28

Bravo Tino!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 nov 2015, 18:34

mozda si mislio reci Iniestu :urnebes: :urnebes:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 nov 2015, 18:34

edoo3 je napisao/la:Nema potrebe za ovim poređenjima igrača. Medunjanin trenutno ne može više od ovog radi svoje (ne)forme a ne zbog kvaliteta , nadat se da će promjeniti klub u zimskom prelaznom roku a hoće sigurno. Tini čestitike na golu i da ih bude jos aBd :bih:
Nema potrebe radi igraca, prvenstveno mislim na Medunjanina ali se ovim razoblicuju krive pretpostavke I robovanja zasluznim kako se got zvali. Da nije bilo krivih usporedbi nekolicina igraca je moralo igrati utakmicu protiv Irske umjesto nekih drugih. Znam da si ti veliki fan Medunjanina I razumijem te ali bogme je on pretenciozno dizan na nivo vise u odnosu na TSS-a a po meni je to greska. Ovo naravno nije jedini slucaj. Zato ni usporedjivanje ne bi trebalo biti problematicno. Kada on I ako proigra I bude bolji ja cu to prihvatiti.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 21 nov 2015, 18:42

dubrovnik je napisao/la:
edoo3 je napisao/la:Nema potrebe za ovim poređenjima igrača. Medunjanin trenutno ne može više od ovog radi svoje (ne)forme a ne zbog kvaliteta , nadat se da će promjeniti klub u zimskom prelaznom roku a hoće sigurno. Tini čestitike na golu i da ih bude jos aBd :bih:
Nema potrebe radi igraca, prvenstveno mislim na Medunjanina ali se ovim razoblicuju krive pretpostavke I robovanja zasluznim kako se got zvali. Da nije bilo krivih usporedbi nekolicina igraca je moralo igrati utakmicu protiv Irske umjesto nekih drugih. Znam da si ti veliki fan Medunjanina I razumijem te ali bogme je on pretenciozno dizan na nivo vise u odnosu na TSS-a a po meni je to greska. Ovo naravno nije jedini slucaj. Zato ni usporedjivanje ne bi trebalo biti problematicno. Kada on I ako proigra I bude bolji ja cu to prihvatiti.

Ali isto tako znaš i sam da nisam u skupini pljuvača Tine Susica nikad bio niti cu kad biti.On je reprezentativac moje zemlje i samim tim zasluzuje da ga postujem.Ja smatram da je Medunjanin u formi kvalitetniji igrac od Susica u formi, a znas i sam da sam čak i protiv Kipra govorio da je Tino možda najlogičnije rješenje u veznom redu s obzirom na formu ostatka igrača ali Medunjanin me demantovao. Protiv Irske sam govorio da je bolje da Medunjanin igra u Zenici a Salihovic u Dablinu što se na kraju ispostavilo tačnim.
Ti smatraš Susica mnogo većim kvalitetom nego ja trenutno, nadam se da će me dematovati, ono što sa sigurnošću mogu reći za njega je da ima šlifa i nadat se da će to znati iskoristiti.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”